22 / 07 / 2024

tek yıldızlı oteller

tek yıldızlı oteller

Tek yıldız kategorisine giremeyecek oteller internet üzerinden “4 yıldızlı” diye pazarlanabiliyor. Bu otellerde bırakın yüzme havuzunu, spor salonlarını, barları, kahvaltının yapılabileceği bir yemek salonu bile yok.

Yunanistan'da 3 ve 4 yıldızlı 204 adet aile oteli satılıyor: En ucuzu 500 bin Euro! 

Enflasyon, tedarik zincirindeki yükselen mal maliyetleri ve yüksek enerji giderleri sebebiyle Yunanistan’ın dört bir yanındaki 204 aile işletmesi 3 ve 4 yıldızlı oteller satışa sunuldu. İşte ayrıntılar...

Yatırımcıların tercihi 3 yıldızlı otel projeleri!

Yılın 9 ayında teşvik belgesi alan oteller içinde 3 yıldızlı projeler toplam 60 adetle ilk sırada yer aldı.

Trabzon Yomra 5 yıldızlı otellerin adresi oldu!

13 yıl önce tek bir otelin dahi bulunmadığı 8 bin nüfuslu Trabzon'un Yomra ilçesi, yapılan yatırımlarla hem nüfusunu 40 bine çıkardı hem de açılan 5 yıldızlı oteller sayesinde Körfez ülkelerinden gelen turistlerin konaklamadaki ilk tercihi oldu.

İran'a ilk yabancı 5 yıldızlı oteli İspanyollar açacak!

İspanyollar, ambargoların kalkması sonrası İran'a ilk yabancı 5 yıldızlı oteli açmaya hazırlanıyor. İspanyol Melia oteller zinciri, İran’ın ilk yabancı 5 yıldızlı otelini açmaya hazırlanıyor.

İmga Kurtköy'de 4 yıldızlı otel projelendiriyor!

Kurtköy’de tek ticari mahal olan Osmanlı Bulvarı’nda, kendi mülkümüz olan arsaya, ileri teknoloji merkezi olarak mini bir silikon vadisi ile 4 yıldızlı bir oteli projelendirdik.

Atik Ali Paşa Yalısı 2000 yılında 5 yıldızlı otel olacakmış!

1999 yılında Çırağan Caddesi'ndeki tarihi Atik Ali Paşa Yalısı, Four Seasons Oteller Zinciri'nin bir halkası olacakmış. Tarihi yalı 2000 yılında 5 yıldızlı otel olarak hizmete girecekmiş.

Voyage Bodrum Çiftlik'te 5 yıldızlı otel projesine başlayacak!

Voyage Oteller Grubu, Bodrum Adalıyalı Kissebükü Koyu'nda 85 bin metrekaresi orman alanında kalan toplam 105 bin 657 metrekarelik alanda 5 yıldızlı otel projesine başlayacak. İşte projenin detayları ve inşa edileceği alan...

Tek yıldızlı oteller internetten 4 yıldızlı olarak pazarlanıyor!

Tek yıldız kategorisine giremeyecek oteller internet üzerinden “4 yıldızlı” diye pazarlanabiliyor. Bu otellerde bırakın yüzme havuzunu, spor salonlarını, barları, kahvaltının yapılabileceği bir yemek salonu bile yok.

Beş yıldızlı oteller yerine butik oteller tercih ediliyor!

Beş yıldızlı oteller ya da klasik büyük tesisler yerine küçük ölçekli butik oteller giderek artan bir oranda tercih ediliyor. Doğa ile iç içe bir tatil hayali kuranların tercihi olan ağaç evler her geçen gün artıyor.

Çanakkale'de 5 yıldızlı uluslararası otel yaptırılacak!

Çanakkale İl Özel İdaresi, 12 bin metrekare arsaya en az 200 yatak kapasiteli en az 5 yıldızlı uluslararası oteller zincirine bağlı otel yapım işini ihaleye çıkardı. İşte o ihalenin yeri ve zamanı...

Ergani'de ilk turizm ve yatırım belgeli 3 yıldızlı otelin açılışı yapıldı!

Diyarbakır Ergani ilçesinin ilk ve tek turizm ve yatırım belgeli 3 yıldızlı oteli Serkan Otel, gerçekleşen açılış töreniyle hizmete girdi. Otelin devlet teşvikiyle açıldığı öğrenildi..

Republika Academic Aparts'tan 5 yıldızlı otel konforunda öğrenci yurdu!

Yeni üniversite döneminin başlamasıyla yurt arama telaşına düşen öğrenciler, çoğunlukla uygun fiyatlı yurtları tercih ederken konfordan vazgeçemeyenler ise 5 yıldızlı otel denginde yurtları tercih ediyor..

Kemer'de 3 yıldızlı bir otel mühürlendi!

Kemer'de kuyu suyu kullanıldığı gerekçesiyle 3 yıldızlı bir otel, belediye zabıta ekiplerince mühürlendi. Valizleriyle otel önünde aracı acentelerinin kendilerine başka bir otel bulmasını bekleyen tatilciler, duruma tepki gösterdi...

tek yıldızlı oteller Haberi

tek yıldızlı oteller

YURTİÇİ ve yurt dışı seyahatlerinde otel rezervasyonlarını internet üzerinden yapanlar, uyanık bazı işletmelerinin yıldız oyununa gelebiliyor. Bu da, tek yıldız kategorisine giremeyecek otellerin internet üzerinden otel rezervasyon işlemi gerçekleştiren sitelerde, 4 yıldızlı diye pazarlanabilmesinden kaynaklanıyor. Uluslararası kıstaslara göre 4 yıldız kategorisine giren otellerde, yüzme havuzu, 100 kişinin aynı anda yemek yiyebileceği lokanta, spor, dinlenme ve toplantı yapabilen salonlar, kahve ya da içki içebileceği barların bulunması gerekiyor. Odalarda da mini bar ve kıymetli eşyaların konulabileceği kasaların olması şartlar arasında.


KAHVALTIDA PİRİNÇ LAPASI

İnternet üzerinden 4 yıldız diye pazarlanan bazı otellerde ise bırakın yüzme havuzlarını, spor salonlarını, barları, kahvaltının yapılabileceği bir yemek salonu dahi bulunmuyor. Kahvaltı diye pirinç lapası benzeri yiyecekler odalara tabakla servis edilip, yatak üzerinde yemek zorunda bırakılıyor. Bu da, otellerin...