24 / 07 / 2024

Tekçeçen Hafriyat İnşaat Kimin

Tekçeçen Hafriyat İnşaat Kimin

Tekçeçen Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hamit Çeçen tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Meşe tarafından kuruldu.

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Günaydın tarafından kuruldu.

Bcn Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bcn Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Biçen tarafından kuruldu.

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Güngör tarafından kuruldu.

Tekşanlar Hafriyat İnşaat Nakliyat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekşanlar Hafriyat İnşaat Nakliyat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Tekşan tarafından kuruldu.

Gözaydın Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözaydın Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Garip Gözaydın tarafından kuruldu.

Dorçe Prefabrik Yapı - İnşaat kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt veriyor! 

Türkiye ve dünya genelinde inşa ettiği prefabrik yapılarla adından söz ettiren Dorçe Prefabrik Yapı- İnşaat - Stratejik Yönetim ve Planlama Direktörü Yücel Çebi sektöre yönelik açıklamalarda bulundu.

Eşsiz Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eşsiz Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Emine Eşsiz, Osman Apaydın ve Şenel Altıntaş ortaklığında kuruldu.

Çe San Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çe San Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Sancak tarafından kuruldu.

Tekçe Overseas, konutlarını Bitcoin'le satıyor!

Türkiye ve İspanya'da yabancılara gayrimenkul satışı yapan Tekçe Overseas, konut satışlarının yüzde 25’ini Bitcoin'le gerçekleştirdi.

K N Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K N Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Yeter tarafından kuruldu. 

Big Hafriyat İnşaat Yapı Malzemeleri Gıda Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Big Hafriyat İnşaat Yapı Malzemeleri Gıda Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Şen tarafından kuruldu. 

C E S Grup İnşaat Proje Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

C E S Grup İnşaat Proje Yatırım Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Şuayip Yalçın tarafından kuruldu. 

Tekçeçen Hafriyat İnşaat Kimin Haberi

Tekçeçen Hafriyat İnşaat Kimin


Tekçeçen Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Hamit Çeçen tarafından kuruldu. 


Tekçeçen Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Yurtiçinde ve yurtdışında her türlü nakliyat, hafriyat, nakliye ve hafriyat taahüt işleri yapmak. Bu amaçla devlet daireleri, belediyeler her türlü resmi özel müessese ve şahısların Eksiltme veya teklif verme yolu ile nakliyat, hafriyat işlerini almak. Kontrollük hizmetleri yapmak, bizzat nakliye ve hafriyat işlerini yapmak ve yaptırmak. Her türlü kara, hava deniz yolu ile şehir içi, şehirler arası ve uluslar arası yolcu ve yük taşımacılığı yapmak, personel taşımacılığı yapmak, vasıtalarını kiralamak, yurtiçi ve yurtdışı nakliyat yapmak, kargo taşımacılığı yapmak, acentelik almak, her nevi karayolu taşıma vasıtalarını aracılık yapmamak şartıyla almak, satmak,kiralamak, kiraya vermek, işletmeciliğini...