13 / 05 / 2024

tekel hangarları

tekel hangarları

Tekel’e ait tekstil kentteki hangarlar ile taşınmazlara henüz çözüm bulunmadığını söyleyen İbrahim Halil Kırşan; “Formül bulamadık. Böyle giderse tesisler eğitim yuvasına gidebilir” dedi.

TEKEL Genel Müdürlüğü'ne ait 889 metrekarelik arsa tekrar askıda! Arsaya talipli çıkmıyor!

TEKEL Genel Müdürlüğü’ne at Menemen’deki 889 metrekarelik arazi Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından bir kez daha askıya çıkarıldı. Parsel daha önce de satışa çıkarılmış ancak taliplisi çıkmamıştı.

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş’tan flaş açıklama! Alkole rekor zam geliyor!

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, yaptığı açıklamada bazı alkollü içkilere yüzde 10-12 bandında zam geleceğini paylaştı.

Hangarlar Hafriyat İnşaat Elektronik Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hangarlar Hafriyat İnşaat Elektronik Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Yalçın Köse tarafından kuruldu.

Muğla Milas'taki eski tekel binasının güçlendirme çalışmaları mecliste!

Muğla'nın Milas ilçesinde bulunan eski tekel binasının güçlendirme çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Özcan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden Tekel Fabrikası imar açıklaması! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, ilde bulunan Tekel Fabrikası'nın imar planına ilişkin yazılı açıklamada bulundu. 

İstanbul Havalimanı'nın yeni hangarlarının inşaatı tamam!

Türk Hava Yolları (THY) Teknik AŞ, İstanbul Havalimanı'nda yer alan uçak bakım, onarım ve revizyon (MRO) kompleksinin önemli bir parçası olacak yeni hangarlarının inşaatını tamamladı.

Van’daki eski tekel binası kültür evine dönüştürülüyor!

Van’da Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan eski tekel binasını Kültür Evi’ne dönüştürülmesi kapsamında yapılan çalışmalarda, binanın çevresi kapatılarak, olası tehlikelerin önüne geçildi…

Çınar 2 Group Tekel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Çınar 2 Group Tekel Turizm Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Çınar tarafından kuruldu. 

Torunlar Paşabahçe Tekel arsaları değerleme raporu revize edildi!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Paşabahçe Tekel arsaları 2017 yıl sonu değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Cevizli Tekel Fabrikası'na ilişkin 2 soru meclis gündeminde!

İstanbul Kartal'daki Cevizli Tekel Fabrikası'nın bir özel üniversiteye bedelsiz olarak tahsisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Gpulaş Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Ve Tekel Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gpulaş Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Ve Tekel Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Gizem Pulaş tarafından kuruldu. 

Antalya'daki Tekel Deposu arazisinin imar planı için dava açıldı!

Şehir Plancıları Odası Antalya Şube Başkanı Dr. Ebru Manavoğlu, Antalya Mevlana Kavşağı'na taşman Büyükşehir Belediyesinin hemen karşısında yer alan 4 bin 900 metrekarelik eski Tekel Deposu'nun imar planını değerlendirdi.

Antalya'daki eski Tekel deposu yıkılıyor!

ANTALYA'da uzun yıllardır kamuoyunun gündeminde yer alan ve son dönemde madde bağımlılarının mesken tuttuğu eski Tekel Deposu'nda yıkım başladı.

tekel hangarları Haberi

tekel hangarları

Batman tekstil kent ile ilçe ve beldelerdeki Tekel’e ait eski hangarlar ve gayrimenkuller muamma oldu. Tekstil atölye işletmecilerinin talipli olduğu gayrimenkullerine, henüz alternatif çözüm bulamadıklarını belirten Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcısı İbrahim Halil  Kırşan; “Böyle giderse hangarlar ya eğitim yuvalarına ya da Hazine’ye devir edilebilir. İki hafta içinde bu tesislerin kaderi belli olur. Arayışlarımız sürüyor” diye konuştu. 



Batman...