06 / 05 / 2024

tekfen 2014 projeleri

tekfen 2014 projeleri

Geçen hafta geçekleştirilen Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Global 2014’de yeni projesini tanıtan ve büyük ilgiyle karşılanan Tekfen Emlak Geliştirme, yeni projesi için ön talep toplanmaya da başladı.

Shah Deniz Faz 2 Tesisleri'nin inşaat işi maliyeti 1.117 milyon dolara ulaştı!

Tekfen Holding tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Shah Deniz Faz 2 Tesisleri'nin inşaat işi maliyeti 1.117 milyon dolara ulaştı...

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Tekfen Holding İsrail ve İran’da proje arayışında!

Tekfen Holding Başkanı Murat Gigin, İsrail gazının Avrupa’ya taşınması projesinde rol almaya gayret edeceklerini, İran’da niyet mektubu aşamasına getirdikleri birkaç projeleri bulunduğunu söyledi.

Tekfen Hep İstanbul teslimleri 2017 yılında gerçekleşecek!

OFİS ve lüks konut projeleri ile adını duyuran Tekfen Emlak Geliştirme, orta ve orta üstü gelir grubuna sahip ilk projesini İstanbul Esenyurt’ta hayata geçiriyor.

Tekfen Emlak Geliştirme kentsel dönüşüme yöneliyor!

Hep İstanbul projesiyle orta ve orta üstü gelir grubuna konut üretmeye başlayan Tekfen'in odağında, kentsel dönüşüm projeleri de bulunuyor. Tekfen Emlak Geliştirme orta gelirliler için konut üretmeye devam edecek.

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

Mersin'in 2015 projeleri ve yatırımları açıklandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 2014 yılı sona ererken, geride kalan 9 ayda yaptıkları çalışmalar ve 2015 yılı projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Melih Gökçek: 2014'te yüzlerce değişik projeye imza attık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent Ankara’nın değerine değer katan dev projeleri üretmeye devam ettiklerini söyledi. Gökçek; 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı, dedi.

Hep İstanbul'daki evinize 2014 bitmeden sahip olun!

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen Hep İstanbul projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor. Hep İstanbul'daki evinize 2014 bitmeden sahip olun.

Yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri!

Gayrimenkul projelerinde yılbaşı kampanyaları başladı. İnşaat sektörünün önde gelen firmaları satışı devam eden gayrimenkul projelerinde uyguladıkları özel kampanyalarla 2014 yılını uğurlamaya hazırlanıyor. İşte yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri...

Halk GYO, 2014'te kârını yüzde 82 arttırdı!

Halk GYO, Eylül 2014 itibariyle öz kaynaklarını 798 milyon TL'ye çıkartırken, tamamlanan ve devam eden projeleri ile gayrimenkul portföy 1.5 Milyar TL seviyelerine yükseltti.

Adana ve Konya'daki Hava Kalitesi Ön Değerlendirme Projeleri açılış toplantıları yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 2014 Yılı Yatırım Programı kapsamında; Adana ve Konya illerinde yapılan Hava Kalitesi Ön Değerlendirme Projeleri açılış toplantıları düzenlendi. Projeler kapsamında yapılacak çalışmalar anlatıldı...

Tekfen Emlak Geliştirme, yeni proje için Cityscape Global 2014’de ön talep topladı!

Tekfen Emlak Geliştirme, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarları arasında yer alan ve Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Global 2014’de yeni projesini tanıtırken, bu proje için ön talep toplamaya da başladı...

Tekfen, yeni projesine Cityscape Global Fuarı’nda ön talep toplamaya başladı!

Geçen hafta geçekleştirilen Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Global 2014’de yeni projesini tanıtan ve büyük ilgiyle karşılanan Tekfen Emlak Geliştirme, yeni projesi için ön talep toplanmaya da başladı.

tekfen 2014 projeleri Haberi

tekfen 2014 projeleri

İstanbul’un son dönemde en gözde yatırım bölgeleri arasında yer alan Esenyurt’ta hayata geçirilen proje, ana arterlere ve toplu ulaşım araçlarına olan yakınlığıyla dikkat çekiyor. E-5 ve TEM bağlantı yolunun kesiştiği yolun üzerinde üçüncü havalimanına ve üçüncü köprü bağlantılarına oldukça yakın bir noktada yer alan proje, merkezi bir konumda bulunuyor.


Lokasyonunun yanı sıra sunacağı yaşam standardı, fonksiyonellik, kalite ve sosyal olanaklarla fark yaratacak olan proje, “hayatının evine” sahip olmak isteyenlerin kendilerini farklı ve özel hissetmelerini sağlayacak.


1.424 konut ve 25 ticari ünitenin yer aldığı proje, sosyal imkanları ve geniş yeşil alanları ile dikkat çekiyor. Projede 70 metrekare ile 260 metrekare arasında değişen daire seçenekleri bulunuyor.


Projeye ön talepte bulunmak isteyenler www.tekfenemlak.com web adresinden veya 0212 3593700 numaralı telefondan  taleplerini  ileterek, öncelikli satın alma...