03 / 05 / 2024

Tekfen 2018 yurtdışı projeleri

Tekfen 2018 yurtdışı projeleri

Tekfen Grup Şirketler Başkanı Osman Birgili, müteahhitlikte faaliyet alanları ile coğrafyalarını genişletme ve çeşitlendirmenin iyi bir risk yönetim tekniği olduğunu belirtti. 

Tekfen Holding'den 2018'de 1,4 milyar TL net kar!

Tekfen Holding, 2018 yılında net karını yüzde 82 artışla 1 milyar 402 milyon liraya çıkardı...

Tekfen Holding hedef yükseltti!

Tekfen Holding, 2018 üçüncü çeyrekte 448 milyon TL net kâr elde etti. TL'deki değer kaybı ve faiz gelirleri nedeniyle 417 milyon TL net finansman geliri yazması net kârı destekledi. 

Desa, önümüzdeki dönemde yurtdışında büyüyecek!

Deri sektöründeki birçok şirketin aksine 2018 yılını büyümeyle kapatmaya hazırlanan Desa, yurtdışında büyüyecek. Desa'nın yakın gelecekte İtalya'dan başlayarak bir mağazalaşma atağı olacak...

Tekfen Grubu'ndan 2018'in ilk yarısında 520 milyon TL kar!

Uluslararası müteahhitlik, tarımsal sanayi, limancılık ve gayrimenkul geliştirme alanlarında hizmet veren Tekfen Grubu, 2018'in ilk yarısında 520 milyon TL net kar elde etti.

Tekfen Holding 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Tekfen Holding, 2018'in ilk yarısına ait faaliyet raporu, finansal tablo ve sorumluluk beyanını yayınladı. 

Yurtdışı müteahhitlik hizmetlerinde toparlanma beklentileri güçlendi!

Türkiye Müteahhitler Birliği, Nisan 2018 İnşaat Sektörü Analizi’nde, 9 yıldır dünya ikinciliği konumunu koruyan Türk müteahhitlerin 2018 yılının ilk çeyreğinde yurtdışında 3.4 milyar dolar tutarında 32 yeni proje üstlendiğini açıkladı. 

Türkiye’nin yurtdışı varlıkları yüzde 2,1 artış gösterdi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2018 yılı Ocak ayı uluslararası yatırım pozisyonu gelişmelerini açıkladı. Uluslararası Yatırım Pozisyonu (UYP) verilerine göre, Türkiye’nin yurtdışı varlıkları, 2017 yıl sonuna göre yüzde 2,1 oranında arttı. 

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul toplantısı 29 Mart'ta!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul toplantısı 29 Mart 2018 Perşembe günü Tekfen Tower'da yapılacak.

2018 yılında 10 şehir hastanesi açılacak!

2018 yılında kamu-özel sektör işbirliğiyle inşa edilen 10'a yakın şehir hastanesinin tamamlanması ve istihdam yaratması bekleniyor. Sektörün 2018 gündeminde büyük sağlık gruplarının halka arzları ve yurtdışı yatırımlarına hız vermeleri de öne çıkıyor.

Penti, yurtdışında büyümeyi hedefliyor!

2018 sonuna kadar 600 mağazaya ulaşmayı hedefleyen Penti, yurtdışında büyümeyi hedefliyor. Penti’nin büyüme trendi ABD’li yatırım fonu Carlyle’ın dikkatini çekti.

Maritza İnşaat, 2015 yılında yurtdışına yönelecek!

Butik projelere imza atan Maritza İnşaat, 10-15 milyon dolar bütçeli işlere odaklanıyor. Maritza İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emir Sarıgül, 2015'te yurtdışına yöneleceklerini belirterek, “Londra, New York, Paris'te imzam olsun isterim” dedi

House Cafe, ilk yurtdışı restoranını Bakü'de açıyor!

Son yılların en popüler restoran/cafe mekanlarından Hoyse Cafe yurtdışına ilk adımını bu yıl atıyor...

Türkiye Müteahhitler Birliği yurtdışında 40 yılda 205 milyar doları yakaladı!

(TMB) Başkanı Emin Sazak, birliğin 60'ıncı kuruluş yıldönümü çerçevesinde buluştuğumuzda yurtdışında bugüne kadar yapılan işlerle ilgili verileri açıkladı

Tekfen 2018 yurtdışı projeleri Haberi

Tekfen 2018 yurtdışı projeleri


Tekfen Grup Şirketler Başkanı Osman Birgili konu ile ilgili şu açıklamaları yaptı;  "Bu sebeple çokça seslendirilen Sahraaltı Afrika ve Kanada, Tekfen'in ilgisini çeken potansiyel pazarlar arasında. Önümüzdeki dönemde mevcut know-how'ımızla ilişkili yenilenebilir enerji ve tarımsal üretim alanlarına yatırım da stratejik planımızın öncelikleri arasında bulunuyor." dedi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; 2018 hedeflerini aktaran Tekfen Grup Şirketler Başkanı Osman Birgili, geçen yılın 9 aylık sonuçlarına bakıldığında Tekfen Holding'in hedefleri aşarak başarılı bir performans sergilediğini dile getirdi. 

"Orta Doğu'daki gelişmeler, Taahhüt Grubumuzu yakından ilgilendiriyor"
Osman Birgili, Tekfen Holding'in en büyük faaliyet alanı müteahhitlik çerçevesinde, işlerinin çoğunun yurt dışında olduklarını açıkladı. Birgili,  "Bu nedenle, çoğunlukla global koşulların etkisi altında ortaya çıkan fırsat ve zorluklar etkili oluyor. Özellikle en büyük pazarımız olan Orta...