28 / 04 / 2024

tekfen inşaat ödülleri

tekfen inşaat ödülleri

Tekfen İnşaat tarafından yapımı tamamlanan Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi’nin Genel Merkezi SOCAR Tower, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından "Yılın En İyi Uluslararası Ofis Binası Projesi" seçildi.

Limak İnşaat, 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 50'nci sıraya yükseldi!

Limak İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 2021'e göre 6 basamak birden yükseldi ve 50. sırada oldu. İşte ayrıntılar...

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı!

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı. Tekfen İnşaat, hala inşasını sürdürdüğü, Kuzey Sahası Doğu Projesi çerçevesinde, LNG Üretim Tesisleri’nin “Offsites 2” paketinin yapım işlerini de hayata geçirecek.

Tekfen İnşaat, 100 milyon dolarlık projeye tekrar başlıyor!

Irak’ın Basra bölgesindeki Rumaila Petrol Sahası’ndaki 100 milyon dolarlık projenin inşasına pandemi koşulları nedeniyle ara veren Tekfen İnşaat, projeye yeniden başlıyor.

Limak İnşaat dünyanın en büyük 61'nci müteahitlik şirketi oldu!

Limak İnşaat, Uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record'un (ENR) hazırladığı “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2020 listesinde 2019 yılına kıyasla 6 basamak birden artarak 61’inci sıraya yerleşti.

Tekfen Emlak ile Tekfen İnşaat birleşiyor!

Tekfen Holding'in sermayesinde yüzde 100 paya sahip olduğu Tekfen Emlak Geliştirme Yatırım ve Ticaret A.Ş.'nin, sermayesinde yüzde 99,99 oranında paya sahip olduğu Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş. tarafından devralınmak suretiyle birleşmesine karar verildi...

Tekfen İnşaat Libya Projesi tahkim davasında arar karar!

Tekfen İnşaat'ın Libya Projesi için açılan sözleşmeye dayalı tahkim davasında ara karar verildi..

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi Riva projesi!

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi Riva projesi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Beykoz-Riva'da Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen projede satışlar başladı.

Tekfen İnşaat'tan 590 milyon dolarlık yeni proje!

Tekfen İnşaat, Saudi Aramco Oil Company ile sözleşme imzaladı. Haradh Sahası Gaz Artışı Programı – Uydu Gaz Kompresör İstasyonları Boru Hatları inşaat işleri sözleşme bedeli 590 milyon ABD doları olarak açıklandı... 

MMB Group Real Estate İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MMB Group Real Estate İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Bassem Bachır, Mohamad Bahır ve Mohamad Fares ortaklığında kuruldu. 

Era Technic Elektrik Mekanik İnşaat Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Era Technic Elektrik Mekanik İnşaat Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Abanoz tarafından kuruldu. 

Arc2000 Emlak Danışmanlık Turizm Reklam İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arc2000 Emlak Danışmanlık Turizm Reklam İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Abdullah Recep Çopur tarafından kuruldu.

Likitizolasyon Yapı Kimyasalları İnşaat Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Likitizolasyon Yapı Kimyasalları İnşaat Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Sevinç Denizer tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tekfen İnşaat Libya Projesi'nde dava süreci devam ediyor!

Tekfen İnşaat tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Tekfen İnşaat Libya Projesi'nde dava süreci devam ettiği bildirisini yayınladı. 

tekfen inşaat ödülleri Haberi

tekfen inşaat ödülleri

Uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) Dergisi tarafından bu yıl dördüncü kez düzenlenerek 5 kıtada yer alan 15 ülkeden 18 projenin değerlendirildiği ENR Ödülleri kazananları açıklandı. İnşası Tekfen İnşaat tarafından gerçekleştirilen Azerbaycan'ın en yüksek ve en teknolojik binası olan SOCAR Tower, ENR Global Best Projects Ödülleri’nde “Yılın En İyi Uluslararası Ofis Binası Projesi" seçildi. Socar Tower’ın aldığı ödül, 2015 yılında Baku Olimpiyat Stadı ile "En İyi Stadyum Projeleri" kategorisinde alınan ödülün ardından Tekfen İnşaat’ın ikinci ENR ödülü oldu.


Ödülle ilgili değerlendirmelerde bulunan Tekfen İnşaat Genel Müdürü Levent Kafkaslı, SOCAR Tower’ın başkent Baku’nun şehir merkezinde çarpıcı bir mimariye sahip olduğunu ifade etti. Kafkaslı, “Göklere yükselen kıvrımlı, zarif şekli ile bir ateş yalını andıran SOCAR Tower, 40 bin 515 metrekare...