06 / 05 / 2024

tekfen öz

tekfen öz

Kağıthane ilçesi sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları ile birlikte yepyeni bir çehreye bürünüyor

Cendere Vadisi'nde dönüşüm Ofis Park'la başladı

Kağıthane Cendere Vadisi'nin ilk ofis projesi Tekfen OZ tarafından hayata geçiriliyor

Tekfen Oz'ün hangi projesi, ne zaman tamamlanacak

Tekfen Emlak Geliştirme Grubunun Tekfen OZ ve kendi bünyesinde sürdürdüğü projelerde gelinen son aşamalar açıklandı...

Tekfen Holding'ten 10 milyon TL'lik yeni şirket! 

Tekfen Grup Şirketler Başkanı Hakan Göral, Mali İşler Başkan Yardımcısı Hakan Dündar ve Tekfen İmalat ve Mühendislik Yönetim Kurulu Danışmanı Canan Özsoy, Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri A.Ş.'yi kurdu. İşte ayrıntılar...

Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Sadık Göral, Hakan Dündar ve Mevhibe Canan Özsoy ortaklığında kuruldu.

Tekfen, Azerbaycan Merkez Bankası'nın yönetim binasını inşa edecek! 

Azerbaycan'ın Cumhuriyet Merkezi binası Tekfen Holding tarafından inşa edilecek. Holding söz konusu inşaat içi  bildirim mektubu aldığını açıkladı.

Tekfen Holding yönetiminde görev değişimi!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul toplantısı sonucunda Dr. M. Ercan Kumcu Yönetim Kurulu Başkanvekili görevine atandı, Cansen Başaran Symes'in ise bağımsız üye olarak kurulda yer almasına karar verildi....

Tekfen'den Türkakımı için 98 milyon euroluk anlaşma!

Rus enerji şirketi Gazprom'un Türk Akımı projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Tekfen'den Türkakımı için 98 milyon euroluk anlaşma yapıldı. 

Beylikdüzü Hep İstanbul Tekfen ödeme şartları!

Beylikdüzü Hep İstanbul Tekfen ödeme şartları kapsamında yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. 60 ay sıfır faiz imkanı sunulan proje Tekfen Emlak Geliştirme imzası taşıyor...

HEP İstanbul'da 5 yıl vade farksız taksit imkanı!

Tekfen Gayrimenkul tarafından Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin kesişme noktasında inşa edilen HEP İstanbul’da konut sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başlatıldı.

Hep İstanbul Tekfen 2017 ev fiyatları!

İstanbul Beylikdüzü Esenyurt'ta yer alan Hep İstanbul Evleri projesi, Tekfen Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından hayata geçirildi. Hep İstanbul fiyatları 390 bin TL'den başlıyor...

Beylikdüzü Hep İstanbul Tekfen fiyatları 2017!

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından inşa edilen Hep İstanbul Evleri projesinde fiyatlar 390 bin TL'den başlıyor. Projede kredisiz faizsiz ödeme planı sunulan kampanya uygulanıyor...

Tekfen İnşaat'tan 2.4 milyar euroluk 2 sözleşme!

Tekfen İnşaat ile HMB-Hallesche Mitteldeutsche Bau AG'nin Fransız Vinci Gnıbu'ndan Entrepose Contracting ile oluşturduğu konsorsiyum, Mersin-Tarsus Bölgesi'nde birbirine yakın iki sahada gerçekleştirilecek yeraltı doğalgaz depolama tesislerinin yapımı için çalışmalarını sürdürüyor.

Tekfen İnşaat'tan dev yatırım!

Tekfen İnşaat ile HMB - Hallesche Mitteldeutsche Bau AG'nin Fransız Vinci Grubundan Entrepose Contracting ile oluşturduğu Konsorsiyum, Toren Doğalgaz ve Gaz Depo firmaları ile toplam 2 milyar 413 milyon Euro tutarında iki adet sözleşme imzalandı.

Tekfen'den GYODER'in konut kampanyasına destek!

Ekonomik büyümeye destek olmak ve gayrimenkul sektörüne hız kazandırmak için “Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Bir Türkiye” kampanyasına Tekfen Emlak Geliştirme “HEP İstanbul” ile destek veriyor.

Zeynep Hüveyda Oral, Tekfen Emlak'ın yönetiminde söz sahibi!

Tekfen Holding yönetimde söz Sahibi olan personellerini açıkladı. Tekfen Emlak Geliştirme'de söz sahibi olan personel Zeynep Hüveyda Oral olarak açıklandı.

tekfen öz Haberi

tekfen öz

Tekfen-OZ, gelişen ulaşım altyapısı ve kent merkezine yakınlığının sağladığı avantajlarla Avrupa yakasının yeni "Merkezi İş Alanı" haline gelecek olan ilçede "Kağıthane Ofispark" projesinin yapımına başlıyor. Gayrimenkul sektörünün en önemli uluslararası organizasyonlarından MIPIM'de "Architectural Future Project Awards 2009" ödülünü kazanan "Kağıthane Ofispark" projesinin mimarı Emre Arolat. 
 
Projenin tanıtımı 7 Ağustos cuma günü, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Tekfen-OZ Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. Genel Müdürü Ömer Egesel ve Mimar Emre Arolat'ın katılımıyla Santral İstanbul'da...