21 / 05 / 2024

tekfen şahdeniz 2

tekfen şahdeniz 2

Tekfen İnşaat, iştiraki Azfen'in Şah Deniz 2 yatırımı çerçevesinde inşa edilecek 735 milyon dolar tutarında boru hattı projesi aldı.. Tekfen İnşaat'a Azfen'deki payı çerçevesinde sözleşmeden 147 milyon dolar iş düştü...

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı!

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı. Tekfen İnşaat, hala inşasını sürdürdüğü, Kuzey Sahası Doğu Projesi çerçevesinde, LNG Üretim Tesisleri’nin “Offsites 2” paketinin yapım işlerini de hayata geçirecek.

Tekfen Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi Kağıthane Ofispark Şubesi açıldı!

Tekfen Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi Kağıthane Ofispark Şubesi Kağıthane’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kerim Lütfü Güvenilir tarafından açıldı.

Tekfen Holding, Katar'da yeni proje inşa edecek!

Tekfen Holding, Katar'da North Field East Onshore projesi EPC-1 paketine ait Common Offsites 2 genel işlerini üstlenmek üzere ihaleyi kazandı.

Tekfen, Katar'daki yatırımlarına tam gaz devam ediyor!

Tekfen, 12 yılda Katar’da toplamda 2,4 milyar dolarlık yedi projeyi bitirdi. Firmanı yine Katar’da biri bitmek üzere olan iki otoyol projesi ve bir de stat projesi bulunuyor.

Tekfen'den Katar’da 5 milyar dolarlık imza!

Tekfen Holding, Expo Turkey by Quatar’a katıldı. 12 yılda toplam 2.4 milyar dolarlık 7 proje tamamlayan firma, Katar'da toplam 5 milyar dolar iş aldı.

Tekfen İnşaat'tan 2.4 milyar euroluk 2 sözleşme!

Tekfen İnşaat ile HMB-Hallesche Mitteldeutsche Bau AG'nin Fransız Vinci Gnıbu'ndan Entrepose Contracting ile oluşturduğu konsorsiyum, Mersin-Tarsus Bölgesi'nde birbirine yakın iki sahada gerçekleştirilecek yeraltı doğalgaz depolama tesislerinin yapımı için çalışmalarını sürdürüyor.

Trans Adriyatik boru hattı 2020'de tamamlanacak!

Azerbaycan Enerji Bakanı Natig Aliyev, Şahdeniz 2 havzasından çıkartılacak doğalgazı 2020'de Avrupa'ya ulaştıracaklarını söyledi. Doğalgazın Güney Gaz Koridoru ile Türkiye ve Avrupa'ya aktarılması öngörülüyor.

Tekfen İnşaat'tan dev yatırım!

Tekfen İnşaat ile HMB - Hallesche Mitteldeutsche Bau AG'nin Fransız Vinci Grubundan Entrepose Contracting ile oluşturduğu Konsorsiyum, Toren Doğalgaz ve Gaz Depo firmaları ile toplam 2 milyar 413 milyon Euro tutarında iki adet sözleşme imzalandı.

Tekfen İnşaat’tan dünya rekoru!

Tekfen İnşaat, boru hattı mühendisliği uzmanlığını TANAP Projesi’nde dünya rekoru ile taçlandırdı. Şirket, dünyada bir ilk olarak TANAP’ın 2 bin metrelik hattını 14 saatte birleştirerek rekoru elde etti.

Tekfen Katar'da payını artırabilir!

Ankara- İzmir hızlı tren inşaatında yüzde 50'lik iş ortaklığıyla 879 milyon TL'lik iş alan Tekfen Holding, Azerbaycan'da hükümetten 94 milyon dolarlık bina ve Katar'da 2,1 milyar dolarlık otoyol inşaatı protokolü imzaladı.

Tekfen Holding'in hisseleri yüzde 17 arttı!

Tekfen Holding, Ocak ayında gördüğü en düşük seviye 3,43 TL'yi test ettikten sonra oldukça sert bir çıkış sergiledi. Holding, Tekfen İnşaat'ın Katar'da bir otoyol inşaatını 2,1 milyar dolara yapacağını bildirdi.

Tekfen'den Katar'a 2.1 milyar dolarlık dev proje!

Tekfen İnşaat Katar'da yaklaşık 2.1 milyar dolar bedelle Al Khor Expressway otoyol projesini inşa edecek. 36 ay sonra teslim edilecek otoyol projesi 34 kilometre uzunluğunda olacak.

19 soruda Tekfen HEP İstanbul projesi!

Tekfen HEP İstanbul'da daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. İşte 315 bin liradan başlayan fiyatlarla satılan 19 soruda Tekfen HEP İstanbul projesi....

tekfen şahdeniz 2 Haberi

tekfen şahdeniz 2


Tekfen İnşaat, iştiraki Azfen'in Şah Deniz 2 yatırımı  çerçevesinde Azerbaycan ve Gürcistan'da inşa edilecek 735 milyon dolar tutarında boru hattı  projesi aldığını ve Tekfen İnşaat'a Azfen'deki payı çerçevesinde sözleşmeden 147 milyon dolar iş  düştüğünü açıkladı.


Tekfen İnşaat tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

Bağlı ortaklıklarımızdan Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş.'nin %40 oranında iştiraki olan Azfen JV, Saipem ile birlikte %50-50 olarak, Şah Deniz Faz 2 yatırımının bir parçası olan ve Azerbaycan ve Gürcistan'da inşa edilecek gaz boru hattı projesini toplam 735 milyon ABD Doları sözleşme bedeli ile üstlenmiştir. Sözkonusu proje, Tekfen İnşaat'ın kalan iş miktarına Azfen'deki payı çerçevesinde yaklaşık 147 milyon ABD Doları tutarında katkı...