01 / 05 / 2024

Tekfen tanap 3. lot

Tekfen tanap 3. lot

Tekfen Holding'in Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, Tekfen İnşaat, TANAP Projesi kapsamında, 56 inçlik boru hattının 509 km uzunluğundaki 3. lotunun inşaat işlerini 565 milyon dolar bedelle üstlendiğini belirtti

Tekfen Holding kar payı dağıtacak mı?

Tekfen Holding'in 2019 yılı dönem karından ortaklara 3 taksit olarak yapılmasına karar verilen %30 oranında temettü dağıtımının 3. taksit ödemesi 5 Ocak 2021'de yapılacak...

Tekfen'in Katar Al Khor Expressway projesi açıldı!

Tekfen İnşaat’ın yapımını üstlendiği Katar Al Khor Expressway’in, ana yol ve 3 kavşağı Katar Başbakanı Abdullah Bin Nasser Bin Khalifa Al Thani tarafından hizmete açıldı...

Murat Gigin: 1 yılda 100 şirkete baktık!

Tekfen Holding, 3 yıl önce yeni başkan MURAT GİGİN ile birlikte önemli bir değişim sürecine girdi. Yeniden yapılanan grup, pazarlamaya odaklandı ve iş hacmini agresif şekilde artırdı.

Hep İstanbul Tekfen ödeme planı!

Konut teslimlerin hemen yapıldığı Hep İstanbul projesinde 3+1 daire fiyatları 660 bin 600 TL'den başlıyor. İşte Hep İstanbul Tekfen ödeme planı...

TANAP 2018'in ikinci yarısında bitecek!

SOCAR Başkanı Rövnag Abdullayev, TANAP'ın şu anda yüzde 77,3’ünün tamamlandığını ve ilk aşamada Türkiye'ye 6 milyar metreküp gaz gönderilecek kısmının 2018'in ikinci yarısı itibarıyla bitirileceğini açıkladı.

Tekfen'den 299 milyon dolarlık imza!

Tekfen İnşaat, Aramco ile 299,3 milyon dolarlık boru hattı proje sözleşmesi imzaladı

Tekfen Holding 3 aylık sorumluluk beyanını yayınladı!

Tekfen Holding tarafındn bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Tekfen Holding 3 aylık sorumluluk beyanını yayınladı.

Tekfen İnşaat’tan dünya rekoru!

Tekfen İnşaat, boru hattı mühendisliği uzmanlığını TANAP Projesi’nde dünya rekoru ile taçlandırdı. Şirket, dünyada bir ilk olarak TANAP’ın 2 bin metrelik hattını 14 saatte birleştirerek rekoru elde etti.

Tekfen Holding'in hisseleri yüzde 17 arttı!

Tekfen Holding, Ocak ayında gördüğü en düşük seviye 3,43 TL'yi test ettikten sonra oldukça sert bir çıkış sergiledi. Holding, Tekfen İnşaat'ın Katar'da bir otoyol inşaatını 2,1 milyar dolara yapacağını bildirdi.

Tekfen İnşaat'tan Suudi Arabistan'a 299.3 milyon dolarlık proje!

Tekfen İnşaat, Suudi Arabistan'da yatırımı Aramco tarafından yapılan Yanbu – Cidde arasında toplam 333 kilometrelik uzunluğundaki 20''benzin ve 24'' jet yakıtı boru hattı projesinin inşaatı işini 299 milyon 312 bin dolara yapacak.

TANAP'a Avrupa Komisyonu'ndan 3,5 milyon Avro hibe desteği!

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi'ne, Avrupa Komisyonu, ticari işletim ve tesislerin bütünlüğü yönetim sistemleri aktivitesi için 3,5 milyon avroya kadar hibe desteği sağlayacağı açıkladı. .

19 soruda Tekfen HEP İstanbul projesi!

Tekfen HEP İstanbul'da daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. İşte 315 bin liradan başlayan fiyatlarla satılan 19 soruda Tekfen HEP İstanbul projesi....

TANAP'ın Kompresör ve Ölçüm İstasyonları İhalesi'ni Tekfen İnşaat aldı!

TANAP kapsamında TANAP Doğalgaz İletim A.Ş. tarafından açılan “Kompresör Ve Ölçüm İstasyonlarına İlişkin Mühendislik, Tedarik ve Yapım İhalesi” ne ilişkin yapılan değerlendirme sonucunda söz konusu işi gerçekleştirecek firma belirlendi.

Tekfen tanap 3. lot Haberi

Tekfen tanap 3. lot


Tekfen İnşaat, Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı (TANAP) projesinde 3. lotun işlerini 565 milyon dolara üstlendi. 


 Tekfen Holding'in Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, bağlı ortaklıkları Tekfen İnşaat ve Tesisat AŞ'nin, TANAP Projesi kapsamında, 56 inçlik boru hattının 509 km uzunluğundaki 3. lotunun inşaat işlerini 565 milyon dolor bedelle üstlendiği bildirildi. 


Açıklamaya göre, projenin tamamlanma süresi 36 ay olarak...