19 / 05 / 2024

tekfen vakfı burs 2022

tekfen vakfı burs 2022

Tekfen Vakfı, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da maddi durumu yetersiz 550 başarılı üniversite öğrencisine bur verecek. İşte burs şartları!

Üniversite öğrencileri için 2023 TEV burs başvuruları başladı: Kimler başvuramaz, nasıl başvurulur?

2023-2024 akademik yılı, üniversitelerin öğrencilere kapılarını yeniden aralamasıyla başladı. Yeni başlayan gençler ve devam edenler, eğitim giderlerini desteklemek adına burs olanaklarına yöneliyor. Bu noktada Türk Eğitim Vakfı (TEV) tarafından sağlanan burs fırsatları öne çıkıyor.

Öğrencilere burs müjdesi! O vakıf, öğrencilere rekor düzeyde burs verecek!

Türk Eğitim Vakfı, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerden etkilenen depremzede öğrencilere burs vereceğini duyurdu.

Öğrencilere tam 2 bin 887 lira burs! Lise, üniversite, yüksek lisans…

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), yeni eğitim-öğretim senesinde toplam olarak 2 bin 887 lise, lisans ve lisansüstü öğrencisine burs sağlayacak. İşte detaylar…

Tekfen Vakfı’ndan öğrencilere 15 bin 720 lira burs. İşte detaylar!

Tekfen Vakfı, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da maddi durumu yetersiz 550 başarılı üniversite öğrencisine bur verecek. İşte burs şartları!

23 bin 850 liralık burs için son gün 2 Ekim

Türkiye Eğitim Vakfı başarılı ve dar gelirli öğrencilere başarı bursu veriyor. 2 Ekim'de başvuru süresi sona erecek olan burslar 575 lira ile 2 bin 650 lira arasında değişiyor. İşte TEV'den burs alabilmek için aranan şartlar...

Üniversite öğrencilerine müjde! SSYV Vakfı karşılıksız 4 bin 950 TL verecek! İşte başvuru koşulları ve tarihleri...

Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı 2022-2023 eğitim öğretim dönemi karşılıksız burs başvuruları başladı. Öğrencilere toplam 4 bin 950 TL ödenecek. Peki, SSYV burs başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru koşulları ve tarihleri...

Tekfen'den salgınla mücadeleye 8 milyon 750 bin TL'lik katkı!

Tekfen Holding ile Tekfen Vakfı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında 8 milyon 750 bin TL'lik katkı sağlıyor.

Limak Vakfı'nın TMK projesine Avrupa'dan 5 ödül!

Limak Vakfı tarafından inşaat bölümünde okuyan kız öğrencilerin burs imkanı alabilmesi için başlatılan TMK projesi Avrupa'dan 5 ödül aldı.

Nef Vakfı burs başvuruları, 1 Ekim’de başlıyor!

Nef Vakfı, Türkiye genelinde tüm devlet üniversitelerinde okuyan ve belirlenen kriterlere uygun olan öğrencilerin eğitim hayatlarına, “Yüksek Eğitim Bursu” ile destek oluyor.

Nef Vakfı’nda öğrencilere 12 ay kesintisiz burs desteği!

7'den 70'e desteğe ihtiyaç duyan herkesin hayatına dokunan Nef Vakfı, üniversite öğrencilerine karşılıksız ve 12 ay kesintisiz burs desteği sunuyor. 14 Ekim’e kadar devam eden burs başvurularına, 2 haftada 1.500’ün üstünde başvuru geldi.

Altunizade’deki Fem Dershanesi binası Maarif Vakfı’na devredilecek!

FETÖ’nün elebaşısı Gülen’in casusluk merkezi gibi kullandığı Altunizade’deki Fem Dershanesi binasının Maarif Vakfı’na devri planlanıyor.Vakıf okul öncesinden, üniversiteye dek tüm eğitim süreçlerinde burs verecek, Türkiye’nin eğitim alanında temsilciliğini yapacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı üniversitelilere burs verecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine burs verecek. Bakan İdris Güllüce'nin talimatı doğrultusunda harekete geçen bakanlığa bağlı Türkiye Çevre Koruma Vakfı yeni yılda üniversite öğrencilerine burs verecek.

İdris Güllüce TÜÇEV'den burs alan öğrencilerle buluştu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Türkiye Çevre Koruma Vakfı'ndan (TÜÇEV) burs alan öğrencilerle yemekte bir araya geldi.Bakan Güllüce, yemekte önce TÜÇEV'den burs alan yüksek lisans ve doktora öğrencileriyle bir süre sohbet etti.

tekfen vakfı burs 2022 Haberi

tekfen vakfı burs 2022

Başarılı ancak maddi desteğe ihtiyaç duyan genç öğrencilerin eğitimine destek olmayı amaçlayan Tekfen Vakfı’nın burs başvuruları 3 Ekim tarihinde başlıyor. Tekfen Vakfı burs programı çerçevesinde bu yıl da Türkiye'de eğitim gören Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı 550 üniversite öğrencisine burs verecek.

Bugüne kadar 3 bine yakın üniversite öğrencisinin mezuniyetine ve onların iş yaşamına atılmasına katkı sağlayan Tekfen Vakfı’nın, burs programından yararlanmayı arzulayan öğrencilerin www.tekfenburs.org internet adresi üzerinden, başvurularını 3 Ekim ila 16 Ekim tarihleri arasında tamamlamaları gerekiyor.

Tekfen Vakfı, verdiği burslarla gençlerin eğitim yaşamlarının tamamı boyunca onlara destek olmayı amaçlıyor. Bu sebeple burs başvuruları esnasında okuduğu akademik birimi yeni kazanan bursiyer adaylarına öncelik tanınıyor. Burs almaya hak kazanan öğrenciler eş zamanlı olarak okullarından,’bursiyer Kredi Yurtlar Kurumu’nun geri ödemeli kredisinden faydalanabilir, bursundan faydalanamaz”...