03 / 05 / 2024

Öğrencilere burs müjdesi! O vakıf, öğrencilere rekor düzeyde burs verecek!

Öğrencilere burs müjdesi! O vakıf, öğrencilere rekor düzeyde burs verecek!

Türk Eğitim Vakfı, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerden etkilenen depremzede öğrencilere burs vereceğini duyurdu.



Her yıl ortaöğretim, ön lisans ve lisans öğrencilerine hatırı sayılır miktarlarda burs veren Türk Eğitim Vakfı, bu sefer depremzede öğrenciler için kolları sınadı. Merkez üssü Kahramanmaraş olan, 7.8 ve 7.6 şiddetlerinde meydana gelen iki büyük deprem sonrası depremlerden etkilenen 11 kentte ikamet eden öğrenciler, Türk Eğitim Vakfı’ndan burs alma imkânına sahip olacak.

 Öğrencilere burs müjdesi! O vakıf, öğrencilere rekor düzeyde burs verecek!

AFETZEDE ÖĞRENCİLERE BURS DESTEĞİ

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli iki büyük yıkıcı deprem nedeniyle 11 il büyük hasar aldı. Bu kentlerde yaşayan pek çok kişi evlerini ve ailelerini kaybetti. Yüzyılın felaketi olarak nitelendirilen depremlerin ardından tüm Türkiye tek yürek olarak yaraların sarılması için çalışmaya başladı. Bu kapsamda yardım ve destek haberleri gelmeye devam ederken öğrenciler için de burs haberi Türk Eğitim Vakfı’ndan geldi. Türk Eğitim Vakfı’nın depremzede öğrenciler için vereceği burs desteği başladı. Bu burstan toplam bin öğrenci yararlanacak. Bu eğitim bursu mart ve haziran aylarını kapsayacak şekilde tam 4 ay boyunca verilecek. Başvuru yapacak öğrencilerin 7 Mart 2023 tarihine kadar başvurularını tamamlaması gerekiyor. Depremzede öğrencilerin Türk Eğitim Vakfı’nın sağladığı burs yardımı ile bir nebze olsun yaralarının sarılması bekleniyor.

İşte detaylar...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön