18 / 05 / 2024

Öğrencilere burs müjdesi! O vakıf, öğrencilere rekor düzeyde burs verecek!

Öğrencilere burs müjdesi! O vakıf, öğrencilere rekor düzeyde burs verecek!

Türk Eğitim Vakfı, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerden etkilenen depremzede öğrencilere burs vereceğini duyurdu.



BURS DESTEĞİ İÇİN GEREKLİ ŞARTLAR

Türk Eğitim Vakfı tarafından bin depremzede öğrenciye verilecek olan burs için gerekli şartlar da belli oldu. Bu şartlara göre adayların depremlerin vurduğu ve afet bölgesi ilan edilen 11 kentte, yani Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Adana, Malatya, Hatay, Adıyaman, Osmaniye, Diyarbakır, Kilis ve Elâzığ şehirlerinin birinde ikamet ediyor olması gerekiyor.

 Öğrencilere burs müjdesi! O vakıf, öğrencilere rekor düzeyde burs verecek!

Ayrıca, başvuru yapacak olan tüm öğrencilerin Türkiye Cumhuriyeti içerisinde yer alan bir devlet üniversitesinde kaydının bulunması ve TEV’den burs almıyor olması gerekiyor. Bu koşulları sağlayan öğrenciler, Türk Eğitim Vakfı’nın depremzede öğrenciler için vereceği bu destekten faydalanması mümkün oluyor. Siz de bu burstan yararlanmak için 7 Mart’a kadar başvuru yapabilirsiniz.

BURS BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Aile Bakanlığı yeni ödeme müjdesiyle bombayı patlattı! Başvuran aynı ay içinde PTT’den parasını alacak!

Prefabrik ev alana destek geliyor! Ne kadar destek ödemesi yapılacak?

Tarım Bakanlığından flaş hamle! Kırmızı ette devrim gibi bir dönem başlıyor! Bu uygulama çok tartışılacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön