17 / 05 / 2024

tekin akmansoy parkı açılışı

tekin akmansoy parkı açılışı

Denizli Belediyesi, "Kaynanalar" dizisindeki Kayserili iş adamı "Nuri Kantar" tiplemesiyle ünlenen tiyatro sanatçısı Tekin Akmansoy'un ismini verdiği parkın açılışını yaptı

Intercity İstanbul Park'tan Formula 1 pisti açıklaması!

Intercity İstanbul Park CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’in Formula 1 pisti ile ilgili açıklamasına istinaden yeni bir basın açıklaması yaptı.

İstanbul Park Pisti’nin otopark olması Meclis’e taşındı!

CHP Milletvekili Gürsel Tekin, Formula 1’e 7 kez ev sahipliği yapan Kurtköy’deki İstanbul Park Pisti’nin otoparka dönüştürülmesini Meclis’e taşıdı.

Park Adana AVM 24 Şubat'ta açılıyor!

Park Adana’nın 24 Şubat’ta açılacağını açıklayan MT Gayrimenkul Genel Koordinatörü Tekin Taylancı, “Adanalılara yeni bir alışveriş merkezinden öte yeni bir yaşam alanı sunuyoruz” dedi.

Gürsel Tekin: İstanbul'un doğasına sahip çıkacağız!

CHP Genel Sekreteri Tekin, Fındıklı Parkı ile ilgili "CHP olarak İstanbul'un doğasına sonuna kadar sahip çıkacağız. Buna göz yummak çocuklarımızın geleceğine, nefesimizin daralmasına göz yummak demektir" dedi.

Tekin Acar Cosmetics Özdilek Park AVM'de açıldı!

Tekin Acar Cosmetics'in yeni konseptiyle açılan modern mağazası, ferah ve şık dekorasyonu, güler yüzlü ve eğitimli ekibiyle hizmete girdi. Tekin Acar Cosmetics fırsatlarıyla kozmetik tutkunlarını bekliyor.

Tekin Acar Kozmetik 82. Mağazası'nı ÖzdilekPark AVM'de açtı!

Türkiye genelindeki mağazalaşma atağını sürdüren Tekin Acar Cosmetics, bu kapsamda İstanbul Özdilek Park Avm’de yeni mağazasını açtı. Açılışa özel 12-14 Eylül tarihleri arası yapacağınız alışverişlerinizde TCA oje hediyesi sizleri bekliyor…

Gürsel Tekin: Trafiğin sebebi 193 AVM, gökdelenler, beton!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin İzmir'de Sayın Başbakan her olayda mutlaka bir gerekçe buluyor, geçmiş iki ay önce faiz lobisiydi, Gezi Parkı'ydı. Belli ki beton lobisine o da teslim olmuş, dedi

Tekin Akmansoy'un ismi verilen parkın açılışını yapıldı!

Denizli Belediyesi, "Kaynanalar" dizisindeki Kayserili iş adamı "Nuri Kantar" tiplemesiyle ünlenen tiyatro sanatçısı Tekin Akmansoy'un ismini verdiği parkın açılışını yaptı

Berfo Ana Parkı'nın temeli ODTÜ'de atıldı!

Çankaya Belediyesi tarafından, ODTÜ 4 numaralı giriş kapısının bulunduğu bölgede yapılacak ''Berfo Ana Parkı''nın temeli, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'nin de katıldığı törenle atıldı.

Royal Park Evleri 2. etap satışları başladı

Dinamik Group tarafından Çorlu' da inşa edilen Royal Park Evleri'nin 2. etap satışları başladı.

Aktaş Park'ın temeli atılıyor

Göztepe Aktaş Park projesinin "Temel Atma Töreni" 24 Ocak Cumartesi günü saat 12:00'de gerçekleşecek.

Dora Park'ta 259 bin TL'ye son 10 konut!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de inşa edilen Dora Park'ta satışta bulunan son 10 daire kaldı.

Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde peşinde yüzde 30 indirim!

Emlak Pazarlama İnşaat tarafından inşa edilen Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde konutların fiyatı 112 bin TL'den başlıyor.

tekin akmansoy parkı açılışı Haberi

tekin akmansoy parkı açılışı


     Çamlık yolu üzerindeki parkın açılış töreninde konuşan Akmansoy'un kızı Arzu Akmansoy, böyle güzel bir parka babasının adı verildiği için mutlu olduğunu ifade etti. 

     Akmansoy, "Babam tüm hayatını tiyatroya adadı. Şu anda da bizim aramızda ki onu hissediyorum. Tiyatro onun hayatıydı. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. 

     Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da Tekin Akmansoy'un tiyatronun önemli duayenlerinden olduğunu ve yaptığı işlerle her zaman halkın gönlünde olduğunu vurguladı. 

     Belediye olarak Denizli'nin en güzel yerlerinden birine onun ismini vermek istediklerini belirten Zolan, "Denizli Belediye Meclisi de bu kararı oy birliğiyle aldı. Büyük ustaya her zaman vefamızı göstereceğiz. Onun ismi burada hep yaşayacak" diye konuştu. 

     Denizli Valisi Abdülkadir Demir ise tiyatronun Denizli'de çok eski uygarlıklardan...