05 / 05 / 2024

tekin inşaat

tekin inşaat

İstanbul'da özel sektör tarafından inşa edilen en ucuz konut projesi Gaziosmanpaşa'da. 95 metrekarelik konutların fiyatı 85 bin YTL'den başlıyor

Dağtekin İnşaat, cirosunu ve iş hacmini 2 kat büyüttü!

Dağtekin İnşaat, 2020 yılında bir önceki yıla göre hem cirosunu hem de iş hacmini yaklaşık iki kat büyüttü. Dağtekin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Dağtekin, projenin üç bin konutluk bir büyüklüğe ulaşacağını söyledi.

Hürser Tekin Oktay: Beşiktaş yönetimi gelirlerle inşaat yaptı!

Beşiktaş Başkan Adayı Hürser Tekin Oktay, önemli açıklamalarda bulundu. Oktay, ''Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nden elde ettiği 85 milyon Euro gelirle inşaat yaptılar, iskemle aldılar'' dedi.

Çaldıran Devlet Hastanesi'nde inşaat başladı!

Van’ı Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, inşaat çalışmaları devam eden Çaldıran Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Kütahya'da inşaat sektörü hızlandı!

'Bursa inşaat Mühendisleri Odası Kütahya Temsilciliği Başkanı Mehmet Tekin, bölgedeki inşaat sektörüne ilişkin yatırımları anlattı. Tekin, ilçedeki kentsel dönüşüm ve imar çalışmalarını değerlendirdi.

KLÇ Tekin İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KLÇ Tekin İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Tekin Kılıç tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Beylikdüzü, Kavaklı Mahallesi Bulvarı, Marmara Caddesi, Çağ Sokak'ta kuruldu.

Tekin Saraçoğlu: Çürük inşaat malzemeleri Van'a gitti!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği İstanbul Şube Başkanı Tekin Saraçoğlu, yapı denetimi olan 19 ilde tespit edilen vasıfsız inşaat malzemelerinin denetim olmayan illere gönderildiğini öne sürdü

Vakıflar, Üsküdar'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Vakıflar, Üsküdar İlçesi, Selamiali Mahallesi'nde bulunan 154 metrekarelik alana kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

tekin inşaat Haberi

tekin inşaat

 

Tekin İnşaat İstanbul'da özel sektör tarafından yapılan en ucuz konut projesini satışa çıkardı. 140 konutluk Palmiye Evleri adlı projede 95 ile 110 metrekare arasındaki dairelerin fiyatı 85 bin YTL'den başlıyor ve 150 bin YTL'ye yükseliyor. E-6 karayoluna 600 metre tramvay yoluna ise 200 metre uzaklıkta...