21 / 05 / 2024

Tekin Karataş

Tekin Karataş

Mahmutoğlu Grup İnşaat Gıda Tekstil Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tekin Karataş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi'nde kuruldu.

Adana Karataş'ta acele kamulaştırma kararı!

Mersin İli, Tarsus İlçesinde Tesis Edilecek Doğal Gaz Depolama Tesisi İçin Adana Karataş'ta acele kamulaştırma kararı alındı..

Gürsel Tekin'den, FETÖ'ye arsa tahsis edildi iddiası!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, gerçekleştirdiği basın toplantısında devlete ait birçok arsanın FETÖ'ye tahsis edildiğini iddia etti.

Gürsel Tekin'den FETÖ arsalarına dair açıklama!

Darbe girişiminin ardından FETÖ'nün hangi illerde arsa aldığına dair açıklamalarda bulunan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin “Belediye başkanlarından sonra sıra bakanlara gelecek” diye açıklamada bulundu.

Deniz Karataş yeni imar yönetmeliğini değerlendirdi!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği'ni değerlendirdi.

Adana Karataş'a engelsiz yaşam merkezi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Vali Mahmut Demirtaş ile birlikte Karataş’ta hayata geçirilen Engelsiz Yaşam Merkezi’ni inceledi.

Karataş Proje Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Karataş Proje Ve İnşaat Anonim Şirketi Zozan Karataş tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sephora, Tekin Acar'ın 19 mağazasını resmen devraldı!

Tekin Acar Kozmetik'in 19 mağazası Fransız Sephora'ya devredildi. 18 Nisan Rekabet Kurulu'na yapılan başvuru sonucu Kurul mağazaların devredilmesi işlemine izin verdi.

Deniz Karataş'tan binalar için Enerji Kimlik Belgesi uyarısı!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Enerji Kimlik Belgesi süresinin uzatılması için yaptıkları çalışmanın sonuç vermesinin sevindirici olduğunu ifade etti.

Sephora, Tekin Acar'ın 19 mağazasını devralıyor!

Sephora, Tekin Acar Kozmetik Mağazacılık Ticaret AŞ'nin 19 mağazasını devralmak için başvuruda bulundu.

Tekin Konut İnşaat Malzemeleri Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekin Konut İnşaat Malzemeleri Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gültekin Aktaş tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Adana Büyükşehir’den Karataş’a mezarlık kompleksi!

Adana Büyükşehir Belediyesi, mezarlık ve cenaze hizmetlerinin daha iyi şartlarda yürütülmesi amacıyla Karataş ilçesine idari bina, gasilhane, namazgah, abdesthane ve bekleme salonu inşa etti.

Adana Karataş Belediyesi Atapark projesinde sona gelindi!

Adana Karataş Belediyesi tarafından projelendirilen Atapark'ın yenilenme çalışmalarına aralıksız devam ediliyor. Boğaçhan Ünal, Atapark'a gelerek şantiyede incelemelerde bulundu.

Deniz Karataş'tan site içi evler için uyarı!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANTMUTDER) Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, ‘site içi evler’ için uyarılarda bulundu. Karataş, sektöründe uzun süredir eğilimin, site içi evlerde olduğunu belirtti.

Tekin Karataş Haberi

Tekin Karataş

Mahmutoğlu Grup İnşaat Gıda Tekstil Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tekin Karataş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta kuruldu. 


Mahmutoğlu Grup İnşaat Gıda Tekstil Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar,yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...