30 / 07 / 2024

Tekintaş Çelikler Yapı adres

Tekintaş Çelikler Yapı adres

Tekintaş Çelikler Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Çelik tarafından kuruldu.

Çelikler Beton Hafriyat Madencilik Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Çelikler Beton Hafriyat Madencilik Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 870 bin TL sermaye bedeli ile Rahman Uğur Çelik tarafından kuruldu.

Bin Çelikler Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bin Çelikler Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Feyyaz Çelik ve Nurullah Bingöl  tarafından kuruldu.

Çelikler Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı! 

Çelikler Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çelikler Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited m Şirketi’nin merkez nakli Beyoğlu’nda yapıldı.

Tekniktaş Çelikler Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekniktaş Çelikler Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Çelik tarafından kuruldu. 

Tekintaş Çelikler Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekintaş Çelikler Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Çelik tarafından kuruldu.

Ordu Altınordu'da altyapı çalışmaları yapılıyor!

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ilçenin en güzel mahallelerinden birisi olan Şarkiye Mahallesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Antbay İnşaat ve Yapı Malzemeleri Taşımacılık Hizmetleri Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Antbay İnşaat ve Yapı Malzemeleri Taşımacılık Hizmetleri Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Semra Çelikler tarafından 50 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Ümraniye, Çakmak Mahallesi, Varan Caddesi'nde kuruldu.

Mardin Artuklu 32 derslikli ortaokulun ihalesini Çelikler İnşaat aldı!

VALİLİK (YİKOB) İçişleri Bakanlığı Müsteşarlık 2015/64972 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. İhaleyi Çelikler İnşaat kazandı.

Trabzon Çankaya Altınşehir Evleri'nde fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor!

Çelikler Yapı tarafından hayata geçirilen Trabzon Çankaya Altınşehir Evleri projesinde toplam 192 adet daire yer alıyor. 8 blok şeklinde yükselen projede daireler 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Adana'da Çelikler Yumurtalık Termik Santrali için halk toplantısı düzenlenecek!

Çelikler Termik Elektrik Üretim Şirketi tarafından Çelikler Yumurtalık Termik Enerji Santrali'nin İskele ve derin deniz deşarjı projesinin tesis edilmesi ve işletilmesi için 18 Aralık 2014 günü Halkın Katılım Toplantısı yapılacaktır.

ÇY Çelikler Yapı İnşaat Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ÇY Çelikler Yapı İnşaat Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vefa Çelik tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Çelikler Tahhüt İnşaat ihraç belgesini yayınladı!

Çelikler Tahhüt İnşaat ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çelikler Tahhüt İnşaat ihraç belgesini yayınladı.İşte Çelikler Tahhüt İnşaat ihraç belgesi...

Çelikler Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelikler Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hanifi Çelik tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Eylül'de Sancaktepe, Sarıgazi Mahallesi'nde kuruldu.

Tekintaş Çelikler Yapı adres Haberi

Tekintaş Çelikler Yapı adres

Tekintaş Çelikler Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Çelik tarafından kuruldu.

Tekintaş Çelikler Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve...