02 / 05 / 2024

tekirdağ aydoğdu mahallesi imar 2015

tekirdağ aydoğdu mahallesi imar 2015

Tekirdağ Süleymanpaşa'da Ticaret Borsası olarak kullanımına ilişkin ‘Ticaret Borsası’ faaliyeti adı altında ‘Tarım Merkezi Projesi’ kapsamında Ticaret Borsası Depolama Alanı ve Ticari Depolama Alanı yapılmak suretiyle hazırlanan imar planı değişikliği ask

Bursa Osmangazi'de 8 adet arsa satışa sunuldu! Arsa alacaklar bu tarihi kaçırmayın! 

Bursa Osmangazi Belediyesi, Bursa ili, Osmangazi ilçesi, Gündoğdu Mahallesi'nde yer alan 8 adet arsayı satıyor. Peki Bursa Osmangazi'deki arsaların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler ve ihale tarihi...

Medarch İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Medarch İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydoğdu ve Erden Kavaz ortaklığında kuruldu.

Mehmet Aydoğdu kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Aydoğdu kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Aydoğdu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Aydoğdu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Mehmet Aydoğdu nereli? Nereden mezun oldu? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu?

Türk iş insanı Deniz GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Aydoğdu kimdir? Mehmet Aydoğdu nerede doğdu? Hangi okuldan mezun oldu? İşte Mehmet Aydoğdu ile ilgili merak edilen her şey...

Aydoğdu Makine İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğdu Makine İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aydoğdu tarafından kuruldu.

Ateşcan İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateşcan İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Aydoğdu ve Hasan Can Aydoğdu ortaklığında kuruldu.

Çerkezköy Belediyesinden arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Tekirdağ İli Çerkezköy Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Veliköy Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Hayrabolu Belediyesi Tekirdağ'da 2 iş yeri satacak! 

Tekirdağ İli Hayrabolu Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Hayrabolu Hisar Mahallesi'nde yer alan 2 adet iş yerini satışa çıkardı.

Aydoğdu Group Maden Mermer İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğdu Group Maden Mermer İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Aydogdu tarafından kuruldu.

Mükerrem Aydoğdu Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mükerrem Aydoğdu Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mükerrem Aydoğdu tarafından kuruldu.

İkonart Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkonart Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgü Aydoğdu tarafından kuruldu.

Exist Global Mimarlık İç Mimarlık İnşaat Enerji Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Exist Global Mimarlık İç Mimarlık İnşaat Enerji Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de Mustafa Aydoğdu tarafından kuruldu.

Buca Belediyesi 3 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Buca Belediyesi, İzmir ili, Buca ilçesi, Zafer, İzkent ve Aydoğdu mahallelerinde yer alan 3 arsayı satıyor...

tekirdağ aydoğdu mahallesi imar 2015 Haberi

tekirdağ aydoğdu mahallesi imar 2015


Tekirdağ Süleymanpaşa (Merkez) İlçesi, Aydoğdu Mahallesi, mülkiyeti hazineye ait 335 ada, 146, 148 ve 149 parseller ile 3030 ada, 12 ve 13 parsellerin Ticaret Borsası olarak kullanımına ilişkin ‘Ticaret Borsası’ faaliyeti adı altında ‘Tarım Merkezi Projesi’ kapsamında Ticaret Borsası Depolama Alanı ve Ticari Depolama Alanı yapılmak suretiyle alanda Tarım Ürünleri Depo Birlikleri, Lisanslı Depoculuk, Akredite Gıda/Çevre Laboratuvarı, Açık Hayvan Pazarı, Kongre ve Fuar Merkezi, Yönetim Binası, Sektör Temsilcilerine Ait Ofis Kullanımlarının yer alması planlanan Tekirdağ İli 1/25.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı değişikliği teklifi bakanlık tarafından 21 Ekim 2014 tarihli oluru ile Lojistik Tesisi Alanı amaçlı Tekirdağ  1/25.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı değişikliği onaylandı.


6 Şubat 2015 tarihinde askıya çıkarılan 1/25.000 ölçekli Tekirdağ İl Çevre Düzeni Planı ve Plan hükümleri Değişiklikleri...