21 / 05 / 2024

Tekirdağ Bazalt ocağı halk toplantısı

Tekirdağ Bazalt ocağı halk toplantısı

Sağlamtaş Mad. İnş. Taah. Nak. San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından Tekirdağ'da Bazalt Ocağı toplantısı 16 Haziran'da saat 11:00'de yapılacak.

Ordu Bazalt-Andezit Ocağı'nın ÇED toplantısı 30 Mart'ta!

Ordu İli, Fatsa İlçesi, Salihli Mahallesi'nde yapılması planlanan Bazalt-Andezit Ocağı ve Kırma-Eleme- Yıkama Tesisleri Kapasite Artışı projesi için 30 Mart günü saat 14:00'da ÇED toplantısı yapılacak.

Tekirdağ Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı 16 Mart'ta!

Tekirdağ Şarköy'de kurulması planlanan 2-A Grubu Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi projesinin ÇED toplantısı 16 Mart günü saat 13:00'da gerçekleşecek.

Tekirdağ Saray’da 3. Havalimanı için maden ocağı izni çıktı!

Havalimanına malzeme üretmek için Tekirdağ Saray’da 100 hektarlık ormanlık alana maden ocağı izni çıktı. Saray Doğayı Koruma Derneği karara karşı dava açmaya hazırlanıyor.

Tekirdağ Patlatmalı Taş Ocağı projesinin toplantısı 13 Ekim'de!

Tekirdağ İli Süleymanpaşa İlçesi'nde yer alan Patlatmalı Taş Ocağı projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 13 Ekim 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Tekirdağ'da Bazalt Ocağı toplantısı 16 Haziran'da!

Sağlamtaş Mad. İnş. Taah. Nak. San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından Tekirdağ'da Bazalt Ocağı toplantısı 16 Haziran'da saat 11:00'de yapılacak.

İzmir Baztaş Bazalt Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi projesi halk toplantısı 16 Nisan'da!

İzmir Aliağa Horozgediği Köyü mevkiinde Baztaş Madencilik İnş. Pet. San. Ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Bazalt Ocağı Alan Genişletmesi, Kırma Eleme Tesisi Kapasite Artışı Ve Entegre Tesisleri projesi ile ilgili toplantı 16 Nisan'da.

Kayseri'de Bazalt Ocağı projesi için halkın katılım toplantısı düzenlenecek!

Kilciler grup Tic. A.Ş tarafından; Bazalt Ocağı ve Kırma Eleme tesisi yapılması için 12 Şubat 2015 günü saat 14:00 'de halk toplantısı düzenlenecek.

Tekirdağ'da bazalt ocağı projesi için halk toplantısı yapılacak!

Ayhanlar Yol Asfaltlama San. ve Tic. A.Ş. tarafından Tekirdağ İli, Muratlı İlçesi, Balabanlı Köyü'nde kurulacak Bazalt Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi projesi için halkın katılım toplantısı 8 Ekim 2013 tarihinde düzenelenecek...

Tekirdağ'da kuvarsit ocağı projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kuvarsit ocağı projesinin için halkın görüşlerini almak üzere 25 Haziran 2013 tarihinde toplantı yapacak...

Ankara'da bazalt ocağı projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bazalt ocağı ve kırma eleme tesisi projesinin yapımı için halk toplantısı düzenlenecek...

Tekirdağ'da İl Özel İdaresi'nden 3 milyon TL'ye vali konağı!

Tekirdağ İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Tekirdağ konut alanında kalan vali konağını 3 milyon 69 bin TL'den satışa çıkardı

TOKİ Tekirdağ Malkara'da başvuru dönemi 29 Mart'ta sona eriyor!

TOKİ Tekirdağ Malkara Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 69 konut için başvuru dönemi 29 Mart'ta sona eriyor...

Kim, Tekirdağ'da 3. mağazasını açtı!

Kim Marketler Zinciri, Tekirdağ'da 3. mağazasının açılışını yaptı..

Tekirdağ Bazalt ocağı halk toplantısı Haberi

Tekirdağ Bazalt ocağı halk toplantısı

Sağlamtaş Mad. İnş. Taah. Nak. San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından Tekirdağ ili, Muratlı ilçesi, Balabanlı Köyü'nde Bazalt Ocağı projesinin yapılması planlanmaktadır.Söz konusu proje için 25.11.2014 tarih ve 29186 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliği’nin 9. maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için “Halkın Katılımı Toplantıları” yapılacaktır.



Toplantı Yeri: Balabanlı Köy Kahvesi


Toplantı Yerinin Adresi: Balabanlı Köy Kahvesi Cami Yanı Balabanlı Köyü


Toplantı Tarihi: 16.06.2015


Toplantı Saati:...