19 / 05 / 2024

Tekirdağ belediyesi tarihi bina restorasyon

Tekirdağ belediyesi tarihi bina restorasyon

2013 yılında İl Özel İdaresi tarafından başlatılan, Tekirdağ’ın büyükşehir yapılanması sonucu Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen 6 tarihi binanın restorasyonu tamamlandı.

Erzurum’a yeni kayak alanları ve oteller yapılacak!

Kente yapılan üretim tesislerinin haricinde Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarihi ve doğal güzellikleri de ortaya çıkaran projeler geliştiriyor. Kış turizminin incisi Palandöken’de yeni kayak alanları ve oteller yapılıyor.

Trabzon’da Ortahisar Belediyesi arsa satacak! İhale tarihi 2 Kasım!

Trabzon iline bağlı Ortahisar Belediyesi 1.097 metrekarelik bir arsayı satışa çıkaracağını açıkladı. İhale tarihi 2 Kasım olarak belirlenirken, muhammen ve geçici teminat bedelleri de belli oldu.

Malkara Belediyesi Tekirdağ'da kafe, lokanta, düğün salonu ve 16 arazi satacak!

Tekirdağ Malkara Belediyesi, Tekirdağ ili, Malkara ilçesinde yer alan 16 adet arazi ile 1 adet kafeteryayı satıyor. Peki Malkara'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Tekirdağ'da 21 adet arsa ve arazi satılıyor! Belediye resmen tarihi verdi!

Tekirdağ Hayrabolu Belediyesi, Tekirdağ ili, Hayrabolu ilçesinde yer alan 21 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Tekirdağ Hayrabolu'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Tekirdağ'da 30 adet belediye arsası satılıyor! Arsa alacaklar bu tarihi kaçırmayın!

Tekirdağ Çerkezköy Belediyesi, Tekirdağ ili, Çerkezköy ilçesi, Veliköy Mahallesi'nde yer alan 30 adet arsayı satıyor. Peki Çerkezköy'deki arsaların büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte arsa satışı ile ilgili merak edilenler... 

Belediyeden müjde! 4 Ağustos'a kadar bunu yapanlar karşılıksız 13.000 TL'yi kapacak!

Muğla Belediyesi, tarihi ve kültürel değerlerini fotoğraflar aracılığıyla keşfetmek isteyen amatör ve profesyonel fotoğrafçılara yönelik bir yarışma düzenliyor. Kazanan fotoğrafçıya karşılıksız 13.000 TL ödül verilecek. Detaylar haberimizde!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alıyor! Son başvuru tarihi 10 Mart 2023!

Herkes başvurabiliyor! Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Son başvuru tarihi 10 Mart 2023 olarak belirtildi.

Tekirdağ Belediyesi 14 arsa satıyor! Arsa almak isteyenlere büyük müjde!

Tekirdağ İli Saray Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Küçükyoncalı, Osmanlı ve Sofular mahallerinde yer alan 14 adet arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarihi yapıların restorasyonunda hız kesmiyor!

Tarihe tanıklık etmiş yapıları yeniden kente kazandıran Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 18 tarihi yapıda restorasyona devam ederken 6'sı için proje çalışmalarını da tamamladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, konuya ilişkin konuştu.

Bursa Çarşıbaşı'nda yıkım çalışmaları tam gaz!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi dahilinde yıkım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi son olarak  Pirinç Han’ın arka tarafındaki bir binanın daha yıkımını gerçekleştirdi. 

Tekirdağ'da tarihi evler restore ediliyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan tarihi binaları restore ederek kültür varlığını korumaya devam ediyor. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden Tekel Fabrikası imar açıklaması! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, ilde bulunan Tekel Fabrikası'nın imar planına ilişkin yazılı açıklamada bulundu. 

Üsküdar Belediyesi'nce restore edilen tarihi yapılar mecliste!

Üsküdar Belediyesi tarafından restore edilen tarihi yapılara dair çeşitli veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tekirdağ belediyesi tarihi bina restorasyon Haberi

Tekirdağ belediyesi tarihi bina restorasyon

2013 yılında İl Özel İdaresi tarafından başlatılan, Tekirdağ’ın büyükşehir yapılanması sonucu Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen 6 tarihi binanın restorasyonu tamamlandı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, binaları basın mensupları ile birlikte yerinde inceledi. 3 Milyon TL bedelle tamamlanan binaların bulunduğu sokağın tarihi sokak haline getirmenin amaçlandığı kaydedildi.

İncelemeler sırasında açıklama yapan Tekirdağ Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Ertuğrul mahallesindeki 6 binanın restorasyonu tamamlandı. Bu binalar içinde belediyemiz yaklaşık 3 milyon TL’ye yakın harcama yaptı. Bu mahallede bulunan diğer binalarsa değerlendirme aşamasında" dedi.

Başkan Albayrak, "2013 yılında İl Özel İdaresi tarafından başlatılan bizim zamanımızda devam eden Ertuğrul mahallesindeki 6 eski binanın restorasyonu tamamlanmış durumda. Bütün bunlar içinde Belediye yaklaşık olarak 3 Milyon TL’ye yakın bir harcamada bulundu. Ayrıca yine Ertuğrul mahallesinde bulunan diğer...