03 / 05 / 2024

Tekirdağ Büyükşehir Aralık Ayı kararları

Tekirdağ Büyükşehir Aralık Ayı kararları

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Olağan Meclis Toplantısı kapsamında, düzenlenen Aralık 2016 Dönemi II. Birleşimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında, Yılmaz İçöz Sahnesinde gerçekleştirildi.

Tekirdağ Büyükşehir Aralık Ayı 1.Birleşimi yapıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Olağan Meclis Toplantısı kapsamında, Aralık 2016 Dönemi 1. Birleşimi, İlçe Belediye Başkanları ve Belediye Meclis Üyelerinin katılımlarıyla, Büyükşehir Belediyesi Yılmaz İçöz Sahnesinde gerçekleştirildi.

Ankara Büyükşehir'den kiralık 10 iş yeri!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 12 adet gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor. Gayrimenkullerin kiralama ihalesi 28 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sakarya Büyükşehir'den yüzde 10 indirimle konut fırsatı! 20 bine yakın başvuru geldi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, bir süre önce 15 Kasım tarihinde başvurularını kabul etmeye başladığı KONUT A.Ş Projesi için süresinin 15 Aralık Cuma günü son bulacağını belirtti.

Büyükşehir Belediyesi'nden satılık 13 gayrimenkul!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Edremit'te yer alan 13 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Merakla beklenen ihale 13 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Eskişehir Büyükşehir'den 10 yıllığına kiralık otel!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda yer alan oteli 10 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 20 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Trabzon Büyükşehir'den satılık esnaf lokantası!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon'daki esnaf lokantasını satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 13 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Tekirdağ Büyükşehir kentsel dönüşüm konutlarının yapımı için ihaleye çıkıyor! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı kentsel dönüşüm konutları kapsamında 4 normal katlı 2 adet binanın yapımı için ihaleye çıkıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hal fiyatları açıklandı! Halde sebze meyve ne kadar? İşte 5 Aralık 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hali'nin  5 Aralık 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki, İstanbul Hali'nde meyve, sebze çeşitlerinin fiyatı ne kadar? Halde hangi sebzeler satılıyor? İşte  5 Aralık 2022 İstanbul Hal fiyat listesi...

Gaziantep Büyükşehir 3 gayrimenkul satacak! İhalesi 14 Aralık'ta!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe'de yer alan üç adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Ankara Büyükşehir ticaret ve konut imarlı 5 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Mamak ve Etimesgut'ta yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu ihale 8 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tekirdağ Büyükşehir 14 işçi alacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından işçi alımı yapılacağı açıklandı. İşte Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi işçi alımı ile ilgili detaylar...

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden Tekel Fabrikası imar açıklaması! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, ilde bulunan Tekel Fabrikası'nın imar planına ilişkin yazılı açıklamada bulundu. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatında sona gelindi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye binasının yeni hizmet binasının inşaatında çalışmalarında sona gelindi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 2021'de kira fiyatlarına zam yapmayacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs ile mücadele çerçevesinde belediyeye ait kiracıların kira ücretlerine zam yapmayacak.

Tekirdağ Büyükşehir Aralık Ayı kararları Haberi

Tekirdağ Büyükşehir Aralık Ayı kararları


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Olağan Meclis Toplantısı kapsamında, düzenlenen Aralık 2016 Dönemi II. Birleşimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında, Yılmaz İçöz Sahnesinde gerçekleştirildi.


Toplantıda gündem maddeleri görüşülürken, komisyon raporlarına ait dosyalar da meclise sunularak karara bağlandı.


Toplantıda ayrıca gündemde yer alan konularla ilgili, Cumhuriyet Halk Partisi, Adalet ve Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi grubu üyeleri tarafından karşılıklı öneri ve görüşler de ifade edildi.


Başkan Albayrak da Meclis Üyelerine teşekkür ederek, önerileriyle ilgili olarak değerlendirme ve düşüncelerini iletti. Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin kent genelinde yaptığı çalışmalarla ilgili olarak da, "Büyükşehir Belediyesi dâhil olmak üzere tüm ilçe belediye başkanlarımız ve üyelerimizle kol kola vererek Tekirdağ için, şehrimizin daha da gelişmesi ve büyümesi için çalışmalıyız" ifadesini kullandı.


Başkan Albayrak, toplantının sonunda oturumda hazır bulunan üyelere...