27 / 04 / 2024

Sakarya Büyükşehir'den yüzde 10 indirimle konut fırsatı! 20 bine yakın başvuru geldi!

Sakarya Büyükşehir'den yüzde 10 indirimle konut fırsatı! 20 bine yakın başvuru geldi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, bir süre önce 15 Kasım tarihinde başvurularını kabul etmeye başladığı KONUT A.Ş Projesi için süresinin 15 Aralık Cuma günü son bulacağını belirtti.



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm ve güvenli yerleşim alanlarını imarı için büyük bir adım şeklinde değerlendirilen KONUT A.Ş için ilk projeyi duyurmuş ve çalışmalara başlamıştı. 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Korucuk'ta 240 konutluk ilk projede vatandaşlara en uygun şartlarda konut sunacağını duyuran Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 150 konutun satışı için başvuruları 15 Kasım tarihinden itibaren almaya başlamıştı.

Sakarya Büyükşehir den yüzde 10 indirimle konut fırsatı! 20 bine yakın başvuru geldi!

15 ARALIK TARİHİNDE SONA ERİYOR

Sakaryalılar, söz konusu projenin ilkine yoğun şekilde ilgi gösterdi. Sakarya Yenihaber'de yer alan habere göre sakaryabeltr adresi üzerinden kabul edilmeye başlanan başvurular için yaklaşık 1 aylık sürecin sonuna gelindi. Çok sayıda vatandaş başvurusunu yaparak, kura çekilişine odaklandı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, başvuruların 15 Aralık tarihinde son bulacağı belirtilirken konut sahibi olma hayali kuran vatandaşlara, "Bu tarihe kadar isteyen tüm vatandaşlarımızın başvuru işlemini tamamlamış olması gerekli" hatırlatması da yapıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce neredeyse 20 bine yakın başvurunun geldiği projeye ilgi gösteren ve kendilerine güvenen tüm vatandaşlara şükranlarını sunarak" Yeni nesil, güçlü, güvenli yapıların inşasında bizlere güvenen ve arkamızda duran hemşehrilerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Başlattığımız kentsel dönüşüm hamleleriyle depreme hazır, tüm senaryolara karşı dimdik duran bir Sakarya'nın inşasını hep bir elden, omuz omuza gerçekleştireceğiz. Başvurularımız sona eriyor, lütfen konut hayali kuran tüm vatandaşlarımız başvurularını 15 Aralık 2023 tarihine kadar bitirsin" dedi.

YÜZDE 25 PEŞİNATLA 

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak iki ayrı konseptte inşa edilecek konutlar yüzde 25 peşin ve 120 ay vadeyle, 4 ayrı ara ödeme ve peşin ödemede yüzde 10 indirim imkanlarıyla satılacak ve satışta  TOKİ  sistemi uygulanacak.

 

Ticaret Bakanlığı açıkladı! Konut alım ve satımlarında yeni dönem başlıyor...

TOKİ 24 ilde 231 arsayı satıyor! Metrekaresi 85 TL'den başlayan fiyatlarla arsa alabilirsiniz!

Ekrem İmamoğlu'dan Kanal İstanbul vurgusu: İstanbul'un mahvedilmesine hiç kimse izin vermeyecek!


Geri Dön