21 / 05 / 2024

tekirdağ büyükşehir değerlendirme toplantıları

tekirdağ büyükşehir değerlendirme toplantıları

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 2017 yılı için planlanan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Etüd Proje Daire Başkanlığı ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Şişli’nin Kanal İstanbul’u için hem bakanlık, hem büyükşehir hem de ilçe belediyesi devrede!

Şişli Belediyesi tarafından mühürlenen de “Şişli’nin Kanal İstanbul’u” şeklinde bilinen 24 bin metrekarelik rezerv yapı alanı için bu defada İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı devreye girdi. İşte detaylar...

Gaziantep Büyükşehir, Şehitkamil'de konut ve ticaret alanı imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil Karacaören'de yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey'de konut imarlı arsa satacak! Fiyatı dudak uçuklatıyor! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şehitkamil'de konut imarlı 2 arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Şehirgösteren'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsalar konut imarlı olarak belirtildi.

Bursa Büyükşehir, Nilüfer'de 4 gayrimenkul satacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Bursa Büyükşehir, Nilüfer'de 4 arsa satacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan 4 arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 19 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir Büyükşehir'den büyük fırsat! İstanbul ve İzmir'de 17 imarlı arsa satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ve İzmir'de yer alan 17 adet arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların radarına giren ihale 13 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesinden işyeri hekimi personel alımı var! Hem de ikamet şartı olmadan, bu ilan kaçmaz!

İzmir’de yaşayıp da iş arayanlar için harika bir fırsat geldi! İzmir Büyükşehir Belediyesinde ikamet şartı olmadan işyeri hekimi personeli alımı başladı. Bu kadroda yer alabilmek için istenen başvuru şartlarını taşıyanlar için bir şans mevcut. İşte habere dair detaylar...

Tekirdağ Büyükşehir kentsel dönüşüm konutlarının yapımı için ihaleye çıkıyor! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı kentsel dönüşüm konutları kapsamında 4 normal katlı 2 adet binanın yapımı için ihaleye çıkıyor.

Tekirdağ Büyükşehir 14 işçi alacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından işçi alımı yapılacağı açıklandı. İşte Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi işçi alımı ile ilgili detaylar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik 2022!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31905 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...

İzmir Büyükşehir'den arsa fırsatı! Çiğli'de 15 arsa satılıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Çiğli'de yer alan 15 arsayı 2 milyon 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor... 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Perşembe'de 2 adet gayrimenkul satıyor! 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Perşembe'de yer alan 2 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

tekirdağ büyükşehir değerlendirme toplantıları Haberi

tekirdağ büyükşehir değerlendirme toplantıları


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daire başkanlıkları ile değerlendirme toplantılarına başladı.


Daire başkanlıklarının faaliyetlerini dinlemek, 2016 yılında yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunmak, 2017 yılı için planlanan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Etüd Proje Daire Başkanlığı ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.


Belediye Meclis Toplantı salonunda yapılan ve Genel sekreter Oral Karakaya'nın yanısıra, Genel Sekreter Yardımcıları Prof. Dr. Tamer Dodurka, Fatih Ünsal, Zeki Gürcün, Kaan Gaytancıoğlu, Danışmanlar Neşat Erdoğan, Şeref Çetin, Elif Atayman'ın da hazır bulunduğu toplantıda Etüd ve Projeler Daire Başkanı Bülent Doğan'dan 2016 yılı içinde yapılan çalışmalarla ilgili brifing alan Başkan Albayrak, " Etüd ve Projeler Daire Başkanlığı 2016 yılında başarılı çalışmalara imza atmıştır, 2017 yılında da başarılı çalışmalara imza atacaktır" dedi.



Tekirdağ Büyükşehir...