27 / 04 / 2024

Tekirdağ Çerkezköyde kiralık daire

Tekirdağ Çerkezköyde kiralık daire

Tekirdağ İli Çerkezköy İlçesi'nde yer alan 7.767.00 metrekare yüzölçümüne sahip olan arsa Çerkezköy İcra Dairesi tarafından 9 Aralık 2014 günü saat 13:30 ile 13:40 arası ihale ediliyor.

Çorum'da kiralık konut fiyatları yükseldi!

Kiralık konut fiyatlarının yıllık bazda en çok arttığı 5 şehir ise sırasıyla; Aydın (yüzde 21,89), Yozgat (yüzde 19,51), Balıkesir (yüzde 19,23), Tekirdağ (yüzde 15,76) ve Çorum (yüzde 14,43) oldu.

Tekirdağ Çerkezköy'de 3.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ Çerkezköy'deki arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 110 bin TL olarak belirlendi.

Nurgül Tokgöz, Tekirdağ'da 80 kedisiyle kiralık ev arıyor!

Tekirdağ’da 80 kediyle birlikte yaşayan 52 yaşındaki Nurgül Tokgöz, kaldığı evden ayrılmak zorunda kalınca kedileriyle yaşayabileceği kiralık ev aramaya başladı.

80 kedisiyle kiralık ev arıyor!

Tekirdağ’da 80 kediyle birlikte yaşayan kadın, kaldığı evden ayrılmak zorunda kalınca kedileriyle yaşayabileceği kiralık ev aramaya başladı

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor!

Yaşayan bir mahalleye dönüşen Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor.Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “önce otur, sonra satın al” dönemi başlıyor.

Günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık evler hakkında yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu evler için ruhsat alınması gerekiyor. Peki, günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık ev cezası nedir?

11 Ekim 2013 tarihinde yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu şekilde kiraya verilen evlere ruhsat şartı getirildi. Peki, ruhsatsız günlük kiralık ev cezası nedir?

Günlük kiralık ev kanunu!

İçişleri Bakanlığı gayri-resmi otelcilik hizmeti verilmesinin önüne geçmek için, günlük kiralık daireler hakkında birtakım kararlar almıştı. Peki, günlük kiralık ev kanunu esasları nelerdir? İşte yanıtı..

Kiralık evin satılması durumunda kiracı hakları!

Kirada olan evin satılması halinde hem kiracının hem de yeni ev sahibinin bazı hakları oluyor. Peki, kiralık evin satılması durumunda kiracı hakları nelerdir? İşte kiracı hakları...

Suriyeli çok, 4 ilde kiralık ev yok!

Türkiye’ye sığınan Suriyeli mülteciler İstanbul, Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay’da kiralık ev talebinde patlamaya yol açtı. Kira fiyatlarında yüzde 100’e varan artışlar yaşanırken, kiralık ev bulmak da zorlaştı.

Suriyeliler kiralık ev talebini patlattı!

Türkiye’ye sığınan Suriyeli mülteciler İstanbul, Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay’da kiralık ev talebinde patlamaya yol açtı. Kira fiyatlarında yüzde 100’e varan artışlar yaşanırken, kiralık ev bulmak da zorlaştı.

Kiralık konut bulmak artık daha zor!

Yaz mevsiminde kiralık konutlara yönelik talepteki artışın temel nedeni birçok kişinin evlilik, atanma/tayin ve üniversite kazanma gibi nedenler ile aynı anda kiralık konut arayışına girmesidir...

Öğrenciler kiralık ev ilanlarını patlattı!

Yeni eğitim ve öğretim yılı her sene olduğu gibi 2014'te de kiralık ev ilanlarında artışa yol açtı. Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte öğrencileri ev arama telaşı sardı.

Tekirdağ Çerkezköyde kiralık daire Haberi

Tekirdağ Çerkezköyde kiralık daire

Tekirdağ İli Çerkezköy İlçesi'nde yer alan 7.767.00 metrekare yüzölçümüne sahip olan arsa Çerkezköy İcra Dairesi tarafından  2 milyon 718 bin TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulüyle yapılacak.


Satışa konu taşınmaz arsa niteliğindedir ve boştur. Üzerinde herhangi bir yapının olmadığı tespit edilmiştir. Hafif eğimli bir topoğrafik yapısı vardır. Etrafında sanayi fabrikaları vardır.


Taşınmaz Organize Sanayi Bölgesi sınırında yer almakta olup, sanayi arsasıdır. Arsa, elektrik, su, çöp toplama gibi her türlü hizmetlerden yararlanır konumdadır. 


İhale İlanı


TAŞINMAZIN

Özellikleri; Tekirdağ İli Çerkezköy İlçesi Gazi Mustafa Kemalpaşa Mahallesi'nde yer alan 7.767.00 metrekare yüzölçümüne sahip olan arsa satışa konudur.


Kıymeti: 2. 718. 450.00 TL

1. Satış Günü: 09/12/2014 günü 13:30 ile 13:40 arası

2. Satış Günü: 09/01/2015 günü 13:30 ile 13:40 arası


Satış şartları 

Taşınmaz Çerkezköy Organize sanayi bölgesi sınırları içerisinde yer...