06 / 05 / 2024

Tekirdağ çevre düzenlemesi

Tekirdağ çevre düzenlemesi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Çorlu Belediyesi ekipleri tarafından başlanılan asfalt çalışmaları devam ediyor.

Fahiş kira artışında kiracılar ne yapabilir? Kira düzenlemesi nasıl olacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CNN Türk'te Hakan Çelik'in programında kira düzenlemesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İşte kira düzenlemesine dair tüm detaylar...

TOKİ Tekirdağ Çorlu 317 konut ihalesi bugün!

Tekirdağ İli Çorlu İlçesi Muhittin Mahallesi 2. Etap 317 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Tekirdağ Çorlu 317 konut ihalesi yarın!

Tekirdağ İli Çorlu İlçesi Muhittin Mahallesi 2. Etap 317 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Tekirdağ Hayrabolu 158 konut ihalesi yarın!

Tekirdağ İli Hayrabolu İlçesi İlyas Mahallesi 158 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Tekirdağ Çorlu 317 konut ihalesi 29 Nisan'da!

Tekirdağ İli Çorlu İlçesi Muhittin Mahallesi 2. Etap 317 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 29 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Tekirdağ Hayrabolu'ya 158 yeni konut müjdesi!

Tekirdağ İli Hayrabolu İlçesi İlyas Mahallesi 158 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 6 Nisan 2021 tarihinde 14:00'te yapılacak.

Tekirdağ Çorlu Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Tekirdağ İli Çorlu İlçesi Muhittin Mahallesi 1. Etap 570 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Tekirdağ Hayrabolu Millet Bahçesi 8 Şubat'ta ihaleye çıkıyor!

Tekirdağ ili Hayrabolu ilçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 8 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Şehitkamil Kuzeyşehir'de altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Kuzeyşehir Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Eylül tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Tekirdağ Çorlu 515 konut ve 20 dükkan ihalesi bugün!

Tekirdağ İli Çorlu İlçesi Nusratiye Mahallesi 515 Adet Konut ,20 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Tekirdağ Çorlu'ya 515 yeni konut!

Tekirdağ İli Çorlu İlçesi Nusratiye Mahallesi 515 Adet Konut ,20 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 6 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Tekirdağ Çorlu 515 konut ihalesi 6 Ağustos'ta!

Tekirdağ İli Çorlu İlçesi Nusratiye Mahallesi 515 Adet Konut ,20 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 6 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Erzurum Şehir Hastanesi'nin alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan Erzurum Şehir Hastanesi etrafında alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu...

Tekirdağ çevre düzenlemesi Haberi

Tekirdağ çevre düzenlemesi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Çorlu Belediyesi ekipleri tarafından başlanılan asfalt çalışmaları devam ediyor. Başkan Baysan çalışmaları yerinde izleyerek vatandaşlarla görüştü.


Çorlu’da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TESKİ tarafından sürdürülen Çorlu Kumyol Caddesi İçme Suyu ve 1. Etap Muhtelif Mahalleler Yağmur Suyu ve Kanalizasyon inşaatı kapsamında altyapı çalışmaları tamamlanan sokaklarda asfaltlama faaliyetlerine başlandı.


Asfalt çalışmasını yerinde inceleyen Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt ve Meclis Üyesi Güner Çetin Şeyhsinan Mahalle Muhtarı Salim Sarıer, vatandaşlar ve bölge esnafıyla bir araya geldi.


Altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde asfalt çalışmalarını başlattıklarını belirten Başkan Baysan, asfalt çalışmalarının hızlı bir şekilde yürütülmesine gayret ettiklerini belirterek, “TESKİ tarafından yapılan çalışmalar büyük oranda...