05 / 05 / 2024

Tekirdağ daire

Tekirdağ daire

Tekirdağ İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından bugünkü resmi gazetede verilen ilana göre Tekirdağ'da 7 gayrimenkul İl Özel İdaresi tarafından satılıyor. Gayrimenkullerin satışı 19 Aralık'ta gerçekleştirilecek...

TOKİ Tekirdağ Çorlu Nusratiye ve Muhittin kura sonuçları isim listesi!

TOKİ Tekirdağ Çorlu Nusratiye ve Muhittin kura sonuçları isim listesi haberimizde yer alıyor. Nusratiye TOKİ projesinde toplam 500 adet daire yer veriliyor.

Tekirdağ Büyükşehir'den İmar Planı Mevzuatı eğitimi!

Tekirdağ'da İmar Planı Mevzuatı" eğitimi gerçekleşti. Gerçekleşen eğitime Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve 11 İlçe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlükleri personelleri katıldı.

Tekirdağ Aile ve Yaşam Merkezi'nin ihalesi 5 Mayıs'ta!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Zülfikar Ağa Parkı'nın yer aldığı alana inşa edilecek Aile ve Yaşam Merkezi'nin ihalesi yapılacak. İhale, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek.

Tekirdağ İmar ve Şehircilik'ten değerlendirme toplantısı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daire başkanlıkları ile değerlendirme toplantılarına son sürat devam ediyor.

Tekirdağ Kentsel İyileştirme Başkanlığı'nın çalışmaları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daire başkanlıkları ile değerlendirme toplantılarına tam gaz devam ediyor.

Tekirdağ Etüd Proje Başkanlığı'ndan değerlendirme toplantısı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 2017 yılı için planlanan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Etüd Proje Daire Başkanlığı ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Tekirdağ Emlak İstimlak Başkanlığı'ndan değerlendirme toplantısı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daire başkanlıkları ile değerlendirme toplantılarına son sürat devam ediyor.

Tekirdağ'da hangi yatırımlar yapılacak?

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Fen İşleri Daire Başkanlığında düzenlenen 2017 yılı yatırım toplantısına katılarak projeler hakkında bilgiler aldı.

Tekirdağ'ın 2017 yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Fen İşleri Daire Başkanlığında düzenlenen 2017 yılı yatırım toplantısına katılarak projeler hakkında bilgiler aldı.

Tekirdağ Saray'da Yerleşime Uygunluk Çalışmaları tamamlandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı tarafından Saray ilçesi Beyazköy Mahallesinde İmar Planları öncesi başlatılan Yerleşime Uygunluk Çalışmaları tamamlandı.

TOKİ Tekirdağ Malkara altgelir başvuru!

TOKİ Tekirdağ Malkara altgelir başvuru işlemleri dün başladı. Projede alt gelire özel 1 adet daire satışta.

TOKİ Tekirdağ Malkara alt gelir başvurusu!

Alt gelir grubuna özel 1 adet daire satışta. İşte TOKİ Tekirdağ Malkara alt gelir başvurusu...

Tekirdağ Bahçeağıl-Karaağaç yolu açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından kısa bir süre önce yapımına başlanan ve hızla tamamlanan Kapaklı ilçesi Bahçeağıl- Karaağaç beton yolu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Tekirdağ daire Haberi

Tekirdağ daire

Tekirdağ İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığından:

Mülkiyeti Tekirdağ İl Özel İdaresine ait aşağıdaki adresi, muhammen bedeli, ihale günü ve saati belirtilen 7 adet gayrimenkul, ayrı ayrı, Açık Teklif Usulü (Artırma) ile peşin bedelle satılacaktır.


İlan için