06 / 05 / 2024

Tekirdağ Esnaf Kefalet Kooperatifi yeni bina

Tekirdağ Esnaf Kefalet Kooperatifi yeni bina

Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Hürriyet Mahallesi'nde yeni bir hizmet binası satın aldı. 2 katlı hizmet binasında daha rahat bir çalışma ortamında üyelerine hizmet verecek.

Ticaret Bakanı Pekcan: Destek verdiğimiz esnaf sayısı 1.1 milyonu aştı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Kredi kefalet kooperatiflerimiz kanalıyla sağlanan kredi 67 milyar liraya, bu sene 9 ayda da 35 milyar liraya ulaştı. Destek verdiğimiz esnaf sayımız da 1.1 milyonu aştı" dedi.

Pandemiden zarar gören esnafın borçları ertelendi!

Koronavirüs salgınında zarar gören esnaf ve sanatkarların, kredi ve kefalet kooperatifleri kefaletiyle ve Halk Bankası kanalıyla 30 Haziran tarihi öncesi kullandığı düşük faizli kredi borçları üç ay süreyle ertelendi.

Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi eski binası kiraya verilecek!

Sınırlı Sorumlu Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 2016 hesap yılına ait olağan genel kurul toplantısı geçtiğimiz pazar günü yapılarak kabul edildi.

Tekirdağ Esnaf Kefalet Kooperatifi yeni binasına taşınacak!

Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Hürriyet Mahallesi'nde yeni bir hizmet binası satın aldı. 2 katlı hizmet binasında daha rahat bir çalışma ortamında üyelerine hizmet verecek.

TOKİ Zonguldak'a eğitim merkezi yapacak!

Zonguldak Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi ve Üzülmez Sanayi Başkanı Ercan Şehri, TOKİ tarafından yapılacak olan Eğitim Merkezi hakkında bilgi verdi.

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi'nin binası yenilendi!

Aydın Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin hizmet binası baştan aşağıya yenilendi. Kooperatifin başkanlığını 15 yıldır yapan Ali İhsan Kubaliç, "Her tarafı sıfırdan yeniledik'' dedi.

Tokat Esnaf Sanatkarlar Kooperatifi binasının temeli atıldı!

Tokat'ta 630 metrekare oturum alanı 5 bin metrekare kapalı alanı olacak olan Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi binasının temeli törenle atıldı.

Mustafa Salman: Esnaf da kentsel dönüşümden yararlanmalı!

Yeni Adıyaman Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Salman, Adıyaman Belediyesi tarafından düşünülen kentsel dönüşüm projesi kapsamında açıklamalarda bulundu.

Antalya Gazipaşa'da esnaf kepenk kapatıyor!

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Şahin, açılan alışveriş merkezleri nedeniyle ilçede 1 yılda kooperatif ortağı sayısının 3 binden 926'ya düştüğünü söyledi.

Kepez Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi yeni binası açıldı!

Geçtiğimiz Cumartesi günü, Kepez Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi yeni hizmet binası açıldı. Hizmet binasının açılışına birçok siyasi katıldı..

Ceyhan kentsel dönüşümle değişecek!

Alemdar Öztürk Ceyhan Esnaf Kefalet ve Kredi Kooparafinin mali genel kuruluna katıldı. Genel Kurula Adana Esnaf Odaları başkanı Barışık ile birlikte oda başkanları, STK başkanları, Esnaflar ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Selçuklu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi yeni hizmet binası açıldı

Selçuklu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yeni hizmet binası törenle açıldı. Yeni hizmet binasının açılış konuşmasını Başkan Mehmet Baybağan yaptı..

Tekirdağ'da 10 adet gayrimenkul icradan 22 milyon 450 bin TL!

Tekirdağ'da bir otel, 4 lojman, 2 hizmet binası, bir arsa, bir yurt binası ve 1 adet daire 22 milyon 450 bin TL'ye açık arttırmayla satılacak...

Tekirdağ Esnaf Kefalet Kooperatifi yeni bina Haberi

Tekirdağ Esnaf Kefalet Kooperatifi yeni bina

Tekirdağ Süleymanpaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, yeni bir hizmet binasına taşınıyor. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kooperatif Başkanı Ali Rıza Eti, "Hürriyet Mahallesi, kooperatifimizin hizmet verdiği Süleymanpaşa ilçesinin yeni yapılanan bir bölgesidir. Bu bölge özellikle resmi kurumların yoğunlaştığı bir bölge olma özelliğine sahiptir. Devlet kurumları, vergi daireleri, bankalar, okullar bu bölgeye taşınıyor. Bu lokasyonun tercih edilmesindeki en önemli etken, şehir içinde yaşanan trafik sıkıntısından uzak. ulaşımı kolay bir bölge olmasıdır. Biz de artık yetersiz gelen hizmet binamızdan bu bölgeye taşınarak hem resmi kurumlara yakınlaşıp çalışmalarımızı hızlandırmak, hem de modem, rahat ulaşılabilen, trafik ve park sorunu olmayan bir hizmet binasına sahip olmak için harekete geçtik" dedi. 


'Titizlikle araştırdık' 


Eti, kooperatif çıkarlarını korumak adına ince eleyip sık dokuduklarını belirterek. "Genel kurulumuz...