21 / 05 / 2024

Tekirdağ Etüd Proje Başkanlığı toplantı

Tekirdağ Etüd Proje Başkanlığı toplantı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 2017 yılı için planlanan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Etüd Proje Daire Başkanlığı ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

Gaziantep'te depremde yıkılan sitede detaylı zemin etüdü yapılmadığı tespit edildi: 134 kişi hayatını kaybetmişti!

Depremlerde 134 kişinin yaşamını yitirdiği Ayşe Mehmet Polat Sitesi'nde detaylı zemin etüdü uygulanmadığı ,bazı temellerin ana kaya bazılarının ise dolgu ve alüvyon zemin üzerine oturduğu ve bunun da yer değiştirmelere sebep olduğu belirlendi. İşte detaylar...

Bakan Kurum açıkladı: Yeni inşa edilecek deprem konutları için zemin etüdü başladı!

Deprem bölgesinde arama kurtarma faaliyetlerinin sonuna gelinirken sıra depremzedelerin geçici olarak barınmalarının sağlanması ve daha da önemlisi kalıcı konutlar için zemin etüdü çalışmaları da başladı...

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi.'nin merkez nakli yapıldı!

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Zemin ve Temel Etüdü Uygulama Esasları ve Rapor Formatına Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Zemin ve Temel Etüdü Uygulama Esasları ve Rapor Formatına Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31398 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Zemin etüdü yıkıcılığı engelliyor!

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü öğretim görevlisi ve İnşaat Mühendisi Şeref Alpago, Ege Denizi'nde yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremin, Bayraklı'daki yıkıcı etkisinin, zemin etüdünün önemini ortaya koyduğunu dile getirdi. 

Enerji etüdü yapılması gereken bina sayıları mecliste!

Enerji etüdü yapılması gereken bina ve tesis sayıları meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kartepe Taziye Evi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Kartepe Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü'nce inşa edilen proje ile yapımına başlanan Taziye Evi tamamlanıyor. Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanıp hizmete açılması hedefleniyor. 

Kocaeli Kartepe'ye taziye ve kültür evi yapılacak!

Kartepe Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü hazırladıkları proje ile Taziye Evi yapacak. Projesi hazırlanan Taziye Evi’nin yapım hazırlıkları sürüyor...

TOKİ Bursa ve Aydın'da zemin etüt raporu hazırlatacak!

Bursa İli Yenişehir İlçesi Subaşı Mah. 200 Adet Konut Projesi ve Aydın İli Söke İlçesi, Yenikent Mah. 200 Adet Konut Projesi Kapsamında İmar Planına Esas Jeolojik Jeoteknik Etüd Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 10:00'da yapılacak.

Türk müteahhitlerin yurt dışı proje büyüklüğü 400 milyar dolar barajını aştı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan yaptığı açıklamada "Küresel ekonomideki tüm sıkıntılara ve geleneksel pazarlarımızdaki jeopolitik gelişmelere rağmen müteahhitlerimiz 2019 yılında 18 milyar dolarlık 438 proje üstlendi" dedi.

Kanal İstanbul için 6 üniversiteden teknik destek alındı!

Bakan Turhan, Kanal İstanbul'da etüt proje çalışmaları kapsamında zemin etüdü, hidrolojik çalışmalar, çevre araştırmaları, ekosistem, orman, işletme ve yer altı suları, ekonomik analizi araştırmalarının yapıldığını, 6 üniversiteden teknik destek alındığını söyledi...

TOKİ 3 ilde zemin etüt raporu hazırlatacak!

İzmir İli Torbalı İlçesi Ayrancılar Mh., Iğdır İli Merkez İlçesi Karaağaç Mh., Kayseri İli Melikgazi İlçesi Mimar Sinan Mh. Muhtelif Ada/Parsellerde İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik ve Jeofizik Etüd Raporları Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Tekirdağ Etüd Proje Başkanlığı toplantı Haberi

Tekirdağ Etüd Proje Başkanlığı toplantı


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daire başkanlıkları ile değerlendirme toplantılarına başladı.


Daire başkanlıklarının faaliyetlerini dinlemek, 2016 yılında yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunmak, 2017 yılı için planlanan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Etüd Proje Daire Başkanlığı ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.


Belediye Meclis Toplantı salonunda yapılan ve Genel sekreter Oral Karakaya'nın yanısıra, Genel Sekreter Yardımcıları Prof. Dr. Tamer Dodurka, Fatih Ünsal, Zeki Gürcün, Kaan Gaytancıoğlu, Danışmanlar Neşat Erdoğan, Şeref Çetin, Elif Atayman'ın da hazır bulunduğu toplantıda Etüd ve Projeler Daire Başkanı Bülent Doğan'dan 2016 yılı içinde yapılan çalışmalarla ilgili brifing alan Başkan Albayrak, " Etüd ve Projeler Daire Başkanlığı 2016 yılında başarılı çalışmalara imza atmıştır, 2017 yılında da başarılı çalışmalara imza atacaktır" dedi.



Tekirdağ Büyükşehir...