19 / 05 / 2024

Tekirdağ Hıdırağa kentsel dönüşüm

Tekirdağ Hıdırağa kentsel dönüşüm

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, "Tekirdağ'daki eksikleri gerekli bakanlıklara bildirerek, konuyu çözüme ulaşıncaya kadar takip edeceğiz" dedi.

Fenercioğlu İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor!

Alanya ve Antalya’da yaptığı inşaatlarla kısa sürede hızla büyüyen ve ardından Bodrum, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. şimdi de İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor. 

Mikail Hıdır Vakıf GYO Yönetim Kurulu başkanı oldu!

Vakıf GYO'nun 10 Ağustos'ta gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Mikail Hıdır Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Hangi dili biliyor?

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Mikail Hıdır daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mikail Hıdır'ın eğitim hayatı nasıldı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kentsel dönüşüm teşekkürü!

Üsküdar Burhaniye, Kirazlıtepe ve Ferah mahallelerinin sakinleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kentsel dönüşüm teşekküründe bulundu.

Kuşadası'nda kentsel dönüşüm müdürlüğü açılacak!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen depremin Kuşadası'nda da oldukça hissedilmesi nedeniyle Kuşadası Belediyesi, ilçede kentsel dönüşüm müdürlüğü açacak. 

Tahincioğlu Gayrimenkul 2021'de İstanbul dışına açılıyor!

Tüm olumsuzluklara rağmen 2020 yılında cirosunu 2 milyar TL'nin üzerine taşımayı başaran Tahincioğlu Gayrimenkul, aşı sürecine geçilmesiyle birlikte 2021 yılında da bu ciro rakamını geçmeyi hedefliyor. Aynı zamanda Tahincioğlu, 2021'de İstanbul dışına açılmayı da planlıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'ekonomideki yeni dönem' açıklamalarıyla TL varlıklar hızla değerlendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "ekonomideki yeni dönem" açıklamaları sonrası borsa rekor tazelerken, dolar ve altın sert düştü.

Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı’nı otele çevirme planı İBB’den döndü!

323 yıllık tarihi Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı'nı otele dönüştürme planı, İBB'den döndü. Yalının bulunduğu parselin, "yeşil alan" fonksiyonunun iptal edilip, "turizm alanı" ilan edilmesi teklifi, İBB Meclisi tarafından uygun görülmeyerek oybirliği ile onaylanmadı.

Düzce'de kentsel dönüşüm süreci başladı!

Düzce Belediyesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarının Düzce'de yeterli seviyeye ulaşması ve risk altında olan binaların yerine Deprem Yönetmeliğine uygun sağlam binalar inşa edilmesi için çalışmalarını hızlandırdı.

Bakırköy'deki Hızalan Sitesi'nde kentsel dönüşüm tartışması! 

Elazığ'da ve Türkiye genelinde peş peşe meydana gelen depremler, kentsel dönüşümün önemini bir kez daha gündeme taşıdı. İstanbul Bakırköy'deki Hızalan Sitesi'nde, kentsel dönüşüm mağduriyeti yaşanıyor...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kentsel dönüşüm çağrısı! 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul Çalıştayında İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ekiplerinin hazır olduğunu belirterek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kentsel dönüşüm çağrısı yaptı... 

Tokat Hıdırlık Sosyal Tesisi açıldı!

Kanal Tokat projesi kenarında yapımına başlanan Hıdırlık Sosyal Tesisi tamamlanarak, hizmete açıldı.

Ali Kurt, Bayrampaşa Kentsel Dönüşüm Projesi'ni yerinde inceledi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Kurt, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Kahraman'la birlikte Bayrampaşa Kentsel Dönüşüm Projesi'ni yerinde inceledi...

Tekirdağ Hıdırağa kentsel dönüşüm Haberi

Tekirdağ Hıdırağa kentsel dönüşüm

Akgün, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yemin etmelerinin ardından göreve başlayarak, bölgedeki eksiklikleri tespit etme çalışmaları yürüttüklerini belirtti.


Bölgedeki sorunların bilincinde olduklarını belirten Akgün, bunlara sırasıyla çözüm bulacaklarını ifade ederek, emniyet, sağlık, güvenlik ve ulaşım açılarından her soruna eğilerek çözümü için çalışacaklarını, her kesimden insanı dinleyerek onların yükselen sesi olacaklarını söyledi.


Herkesin işini düzgün bir şekilde yapması halinde bölgede sorunların asgari ölçüye ineceğini, meclisteki çalışmaların dışında sürekli Çorlu ve Tekirdağ'da olacağını bildiren Akgün, "Bakanlarımız belli oldu. şimdi sıra bölgemiz için çalışmaya geldi. İhtiyacımız neyse onun giderilmesi için girişimlerde bulunarak, ilgili bakanlıklarla irtibata geçeceğiz. Tekirdağ'daki eksikleri gerekli bakanlıklara bildirerek, konuyu çözüme ulaşıncaya kadar takip edeceğiz." diye konuştu,


İl ve ilçe başkanlıkları aracılığıyla bütün vatandaşların sorunlarını öğreneceklerini ve bunların çözülmesi için çalışacaklarını vurgulayan Akgün, şunları...