13 / 05 / 2024

tekirdağ hoşköy

tekirdağ hoşköy

Tekirdağ Hoşköy'de inşa edilen Hoşköy Villaları'nda fiyatlar 65 bin TL...

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 8 adet iş yerini 3 yıllığına kiraya veriyor! 

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Yaşam Merkezi binasında bulunan 8 adet iş yerini kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Köy okulları açılsın, bakım ve onarımını biz yapalım!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, kapatılan köy okullarının yeniden açılmasıyla ilgili bir mesaj yayınladı.

Tekirdağ Güzelköy'deki cami, hamam ve ahşap konut restore ediliyor!

Tekirdağ'ın kültür turizmine de önemli katkılar sağlamayı planlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Güzelköy'deki cami, hamam ve ahşap konut restore ediyor.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi MYO binası boşaltıldı!

İstanbul’da merkez üssü Silivri açıklarında gerçekleşen depremden çevre iller de etkilendi. Tekirdağ Namık Kemal Üniversite’sinin binasının kolonları zarar gören Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu binası boşaltıldı….

Tekirdağ Mürefte'ye prestij cadde!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy İlçesindeki incelemelerine Eriklice, Mürefte, Hoşköy, Gaziköy, Uçmakdere ve Yeniköy Mahalleleri ile devam etti.

Tekirdağ'dak tarihi beş köy restore edilerek turizme açılacak!

Tekirdağ’daki ‘Miras Yolu’ projesi kapsamında bölgedeki tarihi beş köy restore edilerek turizme açılacak.

Tekirdağ Hacıköy Tesisleri Asfalt Plenti törenle açıldı!

Yaklaşık 5 ay önce temeli atılan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hacıköy Tesisleri Asfalt Plenti düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törene belediye başkanlarının yanı sıra birçok kişi katıldı.

Çorlu Yenice kıyı kenar çizgisi onaylandı!

Tekirdağ İli, Çorlu İlçesi, Yenice Mahallesi, Çeşmeli Mevkii kıyı kesimine ait 1/1000 ölçekli F19-d-25-c-4-a no’lu halihazır harita paftası üzerine yapılan kıyı kenar çizgisi aktarım işlemi askıda...

Şarköy Uçmakdere kıyı kenar tespit işlemi askıda!

Tekirdağ Şarköy İlçesi, Uçmakdere Mahallesi kıyı kesimine ait onaylı 1/1000 ölçekli G18-b-23-a-3-a ve G18-b-23-a-3-b no.lu halihazır harita paftaları üzerine yapılan kıyı kenar çizgisi yeni tespit işlemi bugün askıya çıktı...

Tekirdağ Süleymanpaşa Barbaros kıyı kenar çizgisi askıya çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 24 Nisan 2015 tarihinde onaylanan Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesine bağlı Barbaros Mahallesi 1/1000 ölçekli Kıyı Kenar Çizgisi bugün askıya çıkarıldı.

Şarköy Gaziköy Kıyı Kenar Çizgisi askıya çıktı!

Tekirdağ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Kıyı Kenar Tespit Komisyonunca tespit edilerek onaylı 1/1000 ölçekli G18-c-02-b-4-a paftası üzerine yapılan kıyı kenar çizgisi aktarım işlemi bugün askıya çıktı...

Tekirdağ köy yolları yeşillendi!

İstanbul Orman Bölge Müdürü Zekeriya Mere, köy yolları ağaçlandırması, denetimi ve kontrolü projesi kapsamında Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesi Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı ziyaret etti. Tüm Trakya’ya ceviz ve badem ekileceği belirtildi...

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nden kiralık 8 arsa!

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Muğla, Trabzon, İstanbul, İzmir, Ordu ve Tekirdağ olmak üzere 6 şehirdeki 8 arsasını kiraya vermek üzere ihale düzenledi

tekirdağ hoşköy Haberi

tekirdağ hoşköy

Bayraktaroğlu İnşaat'ın Tekirdağ Hoşköy'de inşa ettiği Hoşköy Villaları, 4 bin 116 metrekare alan üzerinde 38 dubleksten meydana geliyor.

Alanları 80 metrekare olan 2+1 tipindeki konutlar; 2 yatak odası, 1 salon, mutfak, 1 banyo, ve teras balkondan oluşuyor.

Yapı Kredi ve ING Bank ile anlaşmalı olan projede 25 bin TL peşin, kalan 40 bin TL ise yüzde 1.36 faizle 120 ayda ödenebiliyor. Böylece aylık taksitler 672 TL oluyor.

Denize sıfır olan Hoşköy Villaları,Tekirdağ'a 60, İstanbul'a 200 kilometre mesafede yer alıyor.

Tapu tesliminin hemen yapıldığı Zeytin ağaçları içerisinde yer alan projede satışta kalan 7 konut bulunuyor.

www.bayraktarogluinsaat.com
0282 518...