03 / 05 / 2024

Tekirdağ Kapaklı Otobüs Terminali ne zaman açıldı

Tekirdağ Kapaklı Otobüs Terminali ne zaman açıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi yetkilileri, Kapaklı Otobüs Terminalinin hizmete açılması için bir süre önce Ulaştırma Bakanlığı Karayolları Ulaşım Dairesi Genel Müdürlüğüne başvurulduğunu ve otogarın hizmet vermeye başladığını kaydetti.

Çorlu Otobüs Terminali inşaatında sona gelindi! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen  Çorlu Otobüs Terminali 2021 yılı içerisinde hizmete girecek.  

Tekirdağ Süleymanpaşa Otobüs Terminali'nin inşaatı yükseliyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ Süleymanpaşa Otobüs Terminali'nin inşaatına hız kesmeden devam ediyor. Terminal 6 bin 440 metrekare kapalı alana sahip.

Çorlu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı tam gaz!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatını son sürat sürdürüyor.

Çorlu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Şehirlerarası Otobüs Terminalinin Temel Atma törenini gerçekleştirdi.

Tekirdağ Kapaklı'da 25.7 milyon TL'ye satılık 15 gayrimenkul!

Tekirdağ Kapaklı Belediye Başkanlığı, Atatürk Mahallesi'nde bulunan 15 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazların satış bedeli 25 milyon 783 bin TL olarak belirlendi.

Tekirdağ Kapaklı Otobüs Terminali hizmete açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi yetkilileri, Kapaklı Otobüs Terminalinin hizmete açılması için bir süre önce Ulaştırma Bakanlığı Karayolları Ulaşım Dairesi Genel Müdürlüğüne başvurulduğunu ve otogarın hizmet vermeye başladığını kaydetti.

Tekirdağ Ergene'de otobüs durakları yapılıyor!

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde, vatandaşların isteği üzerine belediye tarafından mahallelere otobüs duraklarının yapımına başlandı.

Çerkezköy otobüs terminali yılbaşında tamamlanacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Tekirdağ genelindeki ilçe otobüs terminallerinde barkot uygulamasına geçiş çalışmalarını sürdürüyor.Çerkezköy Otobüs Terminalinde çalışmaların yılbaşına kadar tamamlanması planlandı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi 60 otobüsü teslim aldı!

MERSİN Büyükşehir Belediyesinin, halkın hizmetine sunacağı 60 adet engelsiz toplu taşıma aracının devir teslim töreni yapıldı. 2015 yılında da otobüs alımlarının devam edeceği bildirildi.

Beylikdüzü Belediyesi metrobüse ulaşım için otobüs seferi düzenliyor!

Beylikdüzü Belediyesi, yoğun kar yağışının bölgeyi etkisi altına alması sonucu ilçe içi ulaşımını sorunsuz sağlamak amacıyla belirlenen noktalardan metrobüse kadar ring otobüs seferleri düzenliyor.

Samsun otobüs terminali kira bedeli değiştirildi!

Samsun otobüs terminali kira bedeli değiştirildi. Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Samsun otobüs terminali kira bedeli değiştirildi.

1968 yılında Harem'de şehirlerarası otobüs terminali yapılması istenmiş!

1968 yılında Harem'de şehirlerarası otobüs terminali yapılması istenmiş. İl Trafik Komisyonu, Harem Araba Vapuru İskelesi'nde bir terminal tesisi için karar almış ve durum Belediye'ye bildirilmiş.

Kuşadası'na deniz otobüsü müjdesi!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası’nın arıtma tesisinin Haziran ayında hizmete gireceğini, Kuşadası-Güzelçamlı arasında deniz otobüsü seferlerinin önümüzdeki sezona yetiştirileceği ve yolların asfaltlanacağının müjdelerini verdi.

Tekirdağ Kapaklı Otobüs Terminali ne zaman açıldı Haberi

Tekirdağ Kapaklı Otobüs Terminali ne zaman açıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi yetkilileri, Kapaklı Otobüs Terminalinin hizmete açılması için bir süre önce Ulaştırma Bakanlığı Karayolları Ulaşım Dairesi Genel Müdürlüğüne başvurulduğunu ve yapılan yazışmaların olumlu sonuç verildiğini kaydederek otogarın hizmet vermeye başladığını kaydetti. Yetkililer “ Kapaklı Otobüs Terminalinin hizmete girmesi için yaptığımız çalışmalar sırasında Karayolları Ulaşım Dairesi Genel Müdürlüğü otogar alanında gerekli düzenlemeyi yapmamızı istemişti. Bizde yazışmalar sırasında bu eksiklikleri gidererek tamamladık ve yapılan kontrol ve denetim sonucu Kapaklı Otobüs Terminali’nin hizmete açılması yönünde izin çıktı. Önceki günde resmen şehirler arası otobüs firmaları buraya giriş çıkış yapmaya başlamasıyla birlikte otogardan yolcu almaya başladılar. Kapaklı ilçemize hayırlı olsun” dedi.


OTOBÜS FİRMA YETKİLİLERİ MEMNUNİYETLERİNİ BELİRTTİ


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi tarafından hizmete açılan Kapaklı Otobüs Terminalinde Çerkezköy Otobüs Terminalinde hizmet veren...