03 / 05 / 2024

Tekirdağ kent haberleri

Tekirdağ kent haberleri

Tekirdağ’ın‘ gerdanlığı’ diye nitelendirilen Tekirdağ Sahil Yolu Projesi için düzenleme toplantısı gerçekleştirildi.

Tekirdağ'da asfaltlama çalışmaları sürüyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Çorlu Belediyesi ekipleri tarafından başlanılan asfalt çalışmaları devam ediyor.

Tekirdağ Çorlu'da atıksu arıtma tesisi için toplantı!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Çorlu Belediyesi adına Tekirdağ İli, Çorlu ilçesi Yenice Köyü Osmanlı Baba mevkiinde Çorlu (Tekirdağ) Atıksu Arıtma Tesisi Projesi yapılması planlanmaktadır...

Tekirdağ'da atıksu arıtma tesisi için toplantı düzenlenecek!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Çerkezköy Çevre Belediyeler Atıksu Arıtma Tesisi Yapma ve İşletme Birliği adına Tekirdağ İli, Çerkezköy ilçesi Karaağaç Beldesi mevkiinde Çerkezköy (Tekirdağ) Atıksu Arıtma Tesisi Projesi yapılması planlanmaktad

Tekirdağ'daki binalar analiz ediliyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi kent genelinde 1999 senesi öncesinde inşa edilen binaların depreme dayanıklılığını test etmeye başladı.

Tekirdağ'da tarihi evler restore ediliyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan tarihi binaları restore ederek kültür varlığını korumaya devam ediyor. 

Tekirdağ'da kentsel dönüşüm için eylem planı hazırlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde yapılacak kentsel dönüşüm çalışmaları için eylem planı toplantılarına başladı. 

Tekirdağ Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirdiği toplantıda kent genelindeki yatırımları masaya yatırdı.

Tekirdağ'da metruk binalar yıkılıyor!

Tekirdağ kent merkezinde bulunan uyuşturucuların mesken tuttuğu metruk binalar, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkılıyor.

Çerkezköy Kent Park'ın 1. etabı açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çerkezköy ilçesinde hayata geçirilen Çerkezköy Kent Park 1. Etabı düzenlenen açılış töreni ile hizmete açıldı.

Tekirdağ Kent Park Projesi'nde çalışmalar başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kent Park Projesi'nde çalışmalar başladı. Projenin bu yıl içinde tamamlanıp hizmete açılması bekleniyor.

Tekirdağ konut satışında 8. sırada!

Tekirdağ haberleri: Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Edirne Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Tekirdağ'da 2016 yılı Ekim ayında 3 bin 179 konutun satıldığı belirlendi.

Tekirdağ Malkara'da kent çalışmaları devam ediyor!

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde cadde ve sokaklarda sürdürülen kilitli beton parke taş, bordür, yağmur oluğu ve perdahlı kaldırım işi çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Tekirdağ Kent Konseyi Yürütme Kurulu toplandı!

Tekirdağ Kent Konseyi Yürütme Kurulu toplantısı Kent Konseyi Toplantı Salonunda Kent Konseyi Başkanı Mehmet Ali IŞIKGÖR başkanlığında gerçekleştirildi, toplantıda yapılması planlanan projeler değerlendirildi.

Kadir Albayrak Kent Park projesiyle ilgili bilgi aldı!

Kent Park Projesiyle ilgili bilgiler alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yetkililerle görüş alışverişinde bulundu ve her birimden kendisiyle ilgili çalışmaları yaparak en kısa zamanda kendisine bilgi verilmesi talimatını verdi

Tekirdağ Büyükşehir'den personele imar eğitimi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yerel yönetimler personelinin hizmet kapasitesinin artırılması eğitim projesi kapsamında 'Yerel Yönetimlerde İmar Hizmetleri ve Coğrafi Kent Bilgi Sistemleri Eğitim Programı' düzenlendi.

Tekirdağ'da arsa fiyatları 10 katına çıktı!

Kent merkezinden daha fazla nüfusa sahip olan Tekirdağ'ın Çorlu ve Çerkezköy ilçeleri, havalimanı olması, TEM otoyolunun geçmesi ve İstanbul'a yakınlığı gibi nedenlerle yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi.

Tekirdağ kent haberleri Haberi

Tekirdağ kent haberleri

Şehrin çehresini güzelleştirecek olan ve Tekirdağ’ın‘ gerdanlığı’ diye nitelendirilen Tekirdağ Sahil Yolu Projesinin değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, bu gerdanlığın tamamlanması durumunda, Tekirdağ’ın ilçelerinin yanı sıra İstanbul’un kalabalığından kurtulmak isteyenlerin ilk durağının Tekirdağ olacağı dile getirdi. 


Tekirdağ Kent Konseyi binasında yapılan Tekirdağ Sahil Yolu Projesinin değerlendirme toplantısına Türk Eğitim-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Muzaffer Doğan ve çok sayıda yetkili katıldı. Yapılan toplantıda ‘Tekirdağ’ın gerdanlığı’ diye nitelendirilen sahil projesinin şehrin hemen hemen tamamını kapsayacak şekilde uzatılması öngörülüyor. Toplantıda, bu konuda çalışmaların yapılması gerektiği ve bu çalışmalar yapıldığı takdirde, Tekirdağ’ın insan akınına uğrayacağı ifade edildi.

Tekirdağ Sivil Toplum Kuruluşları Birliği adına açıklamalarda bulunan Türk Eğitim-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Muzaffer Doğan, “Gündoğdu mahallesinde hemen şu belediye binasının yapıldığı yerin biraz arkasında, mülteci kampı yapmaya çalışıyorlardı. Eskiden...