04 / 05 / 2024

tekirdağ kent toplantısı

tekirdağ kent toplantısı

İstanbul Teknik Üniversitesi ve Pamukkale Üniversitesinden hocaların katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ile Pamukkale Üniversitesinin yapmış olduğu Ulaşım Projeleri hakkında bilgi verildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarına bütüncül yaklaşmak adına kentsel dönüşüm toplantısı düzenledi.

Kırıkkale 2021'in ilk meclis toplantısında imar planları konuşuldu!

Kırıkkale Belediye Meclisi Ocak ayı meclis toplantısında kent içerisindeki imar planlarını tartıştı. 

Tekirdağ Büyükşehir Ekim Ayı Meclis Toplantısı yapıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 2019 Dönemi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Tekirdağ Büyükşehir Kasım ayı toplantısı gerçekleşti!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kasım ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Tekirdağ Lojistik Merkezi için istişare toplantısı!

Tekirdağ'da hayata geçirilmesi planlanan lojistik merkezi için bir istişare toplantısı yapıldı.

Marmaraereğlisi Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı!

Tekirdağ Marmaraereğlisi Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, gündeme ilişkin konular konuşuldu.

Tekirdağ Etüd Proje Başkanlığı'ndan değerlendirme toplantısı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 2017 yılı için planlanan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Etüd Proje Daire Başkanlığı ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Tekirdağ Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı 16 Mart'ta!

Tekirdağ Şarköy'de kurulması planlanan 2-A Grubu Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi projesinin ÇED toplantısı 16 Mart günü saat 13:00'da gerçekleşecek.

Tekirdağ Büyükşehir'den üstyapı toplantısı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Fen İşleri Dairesi Başkanlığında düzenlenen altyapı ve üstyapı toplantısına katıldı.

Tekirdağ Kozyörük Mahallesi 5 yıllık imar programı toplantısı yapıldı!

Kozyörük Mahallesi 5 yıllık imar programı toplantısı Belediye Meclis Odasında gerçekleştirildi.

Tekirdağ Gaziköy için imar planı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Şarköy İlçesi Gaziköy Mahallesi Kentsel ve Arkeolojik Sit Alanına Ait Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planının İnceleme-Araştırma-Sentez ve Analizleri konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Trakyakent Meclisi Eylül Ayı toplantısı gerçekleşti!

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Birlik üyelerinin katılımıyla Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleşti.

Gebze Belediyesi Eylül ayı toplantısı yapıldı!

Gebze Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısı kent meydanında bulunan meclis salonunda önceki gün yapıldı.

tekirdağ kent toplantısı Haberi

tekirdağ kent toplantısı

İstanbul Teknik Üniversitesi ve Pamukkale Üniversitesinden hocaların katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ile Pamukkale Üniversitesinin yapmış olduğu Ulaşım Projeleri hakkında bilgi verildi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanı Sevim Avcı Yener, Pamukkale Üniversitesinden Prof. Dr. Halim CEYLAN, İstanbul Teknik Üniversitesi Kentsel Dönüşüm Master Planı Proje Yürütücüleri Prof. Dr. Mehmet Ocakçı, Prof. Dr. Alper ÜNLÜ, Prof. Dr. Haluk GERÇEK ve Doç. Dr. Fatih TERZİ' nin yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi personellerinin de katıldığı master plan toplantısında yapılmakta olan Ulaşım Projelerinin ne durumda olduğu ve neyi hedeflediği üzerine tartışılarak Kentsel Dönüşüm Master Planını ne ölçüde etkileyeceği üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. 


Trakya...