27 / 07 / 2024

Tekirdağ Malkara Belediye Meclisi aralık toplantısı

Tekirdağ Malkara Belediye Meclisi aralık toplantısı

Tekirdağ  Malkara Belediye Meclisi Aralık ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul başkanlığında düzenlenen toplantıda başta imar olmak üzere gündem maddeleri konuşuldu. 

3 ilde 21 arazi, 5 arsa satılıyor ve 2 adet iş yeri kiraya veriliyor! 

Tekirdağ Malkara, Muğla Ula ve Afyonkarahisar Merkez'de yer alan 27 adet gayrimenkul satılıyor ve 2 adet iş yeri de kiraya veriliyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar, satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak o ildeki 8 adet Hazine arazisini satıyor! Bu tarihi aman kaçırmayın! 

Tekirdağ Malkara Milli Emlak, Tekirdağ ili, Malkara ilçesinde 8 adet Hazine arazisini satıyor. Peki Malkara'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Malkara Belediyesi Tekirdağ'da kafe, lokanta, düğün salonu ve 16 arazi satacak!

Tekirdağ Malkara Belediyesi, Tekirdağ ili, Malkara ilçesinde yer alan 16 adet arazi ile 1 adet kafeteryayı satıyor. Peki Malkara'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Tekirdağ Saray'da arsa sahibi olma fırsatı! Belediye 14 arsayı satıyor! 

Tekirdağ Saray Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Saray ilçesi, Safaalan Mahallesi'nde yer alan 14 arsayı satıyor. Peki Tekirdağ Saray'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte o ihale ile ilgili detaylar...

O ilde KDV'den muaf 13 arsa satılıyor! Arsa alacaklara son dakika müjdesi! 

Tekirdağ Saray Belediye Başkanlığı, Tekirsağ ili, Saray ilçesi, Safaalan Mahallesi'nde yer alan 13 adet arsayı satıyor. Peki Tekirdağ Saray'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin Malkara-Çanakkale kesimi 19 Mart'ta trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Alyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 'Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin 1915 Çanakkale Köprüsü dahil Malkara-Çanakkale' arası kesiminin trafiğe açılacağını duyurdu.

Tekirdağ Malkara'da yüksekten düşen inşaat işçisi yaralandı!

Tekirdağ'daki Malkara Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrika inşaatında çalışan Y.Ö. (22), yaklaşık olarak10 metre yükseklikten zemine düştü.

Tekirdağ Malkara Otogarı 14 Temmuz'da açılıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Otogarı'nın 14 Temmuz tarihinden itibaren yeniden hizmete gireceğini söyledi.

Arsa simsarlarına karşı dikkat edin!

Tekirdağ Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, arsa simsarlarına karşı vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Hisseli parsel satışında mağdur olmayın!

Tekirdağ Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, hisseli satışlar ile ilgili yapılan incelemelerde, parsellerin 1/25000 ölçekli Çevre Düzeni Planında söz konusu taşınmazların tarımsal alan olarak belirlendiğini söyledi.

Tekirdağ Malkara Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Tekirdağ  Malkara Belediye Meclisi Aralık ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul başkanlığında düzenlenen toplantıda başta imar olmak üzere gündem maddeleri konuşuldu. 

Tekirdağ Kapaklı'da 25.7 milyon TL'ye satılık 15 gayrimenkul!

Tekirdağ Kapaklı Belediye Başkanlığı, Atatürk Mahallesi'nde bulunan 15 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazların satış bedeli 25 milyon 783 bin TL olarak belirlendi.

İmar Barışı başvurularında sona yaklaşıldı!

Tekirdağ Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, İmar Barışı başvuru süresinin 31 Ekim Çarşamba günü sona ereceğini belirtti.

Tekirdağ Malkara Belediye Meclisi aralık toplantısı Haberi

Tekirdağ Malkara Belediye Meclisi aralık toplantısı

Tekirdağ  Malkara Belediye Meclisi Aralık ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul başkanlığında düzenlendi. Toplantı, açılış konuşması, yoklama, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler adına saygı duruşunda bulunulması ve meclis gündem maddelerinin okunması ile başladı. 

Gündemin 1. maddesinde yer alan Hacıevhat Mahallesi Şehit Selim Vural Caddesi No:133/A da bulunan İşyeri hakkındaki İçkili Yer Bölgesi Tespit Komisyon Raporu oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin 2. maddesinde bulunan Yapılaşma Plan Notlarına İlişkin İmar Komisyon Raporu oy birliği kabul edildi. 

Gündemin 3. maddesini oluşturan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün Tam Zamanlı Sözleşmeli Personel Çalıştırılması hakkındaki yazısı görüşülüp Plan ve Bütçe komisyonuna oy birliğiyle havale edildi.

Gündemin 4. maddesinde yer alan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün Dolu Kadro Değişikliği hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe...