28 / 05 / 2024

tekirdağ meydan

tekirdağ meydan

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray İlçesi Güngörmez Mahallesinde yapımı devam eden meydan ve park düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Tekirdağ Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi için yıkım başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde tarihi yapıları restore ederek şehre kazandırıyor. Restorasyon çalışmaları kapsamında "Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi" çerçevesinde 3. ve son aşama olan Telekom binasının yıkım çalışmaları tamamlandı.

Tekirdağ Süleymanpaşa'ya katlı yeraltı otoparkı ve meydan!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata Katlı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlenmesi'nin açılışı yapıldı.

Tekirdağ'da katlı yeraltı otoparkı hizmete açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan meydan düzenlemesi projesi tamamlandı. Proje kapsamında yapımı tamamlanan katlı yeraltı otoparkı hizmete açıldı.

Tekirdağ katlı otopark projesinin inşaatı tam gaz!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, büyükşehir belediyesi tarafından hayata geçirilen katlı otopark ve meydan düzenleme çalışmalarını inceledi.

Tekirdağ Süleymanpaşa Meydanı için yıkımlar başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesindeki yıkım çalışmalarını denetledi.

Hayrabolu'da meydan ve yeraltı otoparkının temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Hayrabolu'da hayata geçireceği Meydan Düzenlemesi ve Yeraltı Otoparkı inşaatının temelini tören eşliğinde attı.

Tekirdağ Saray içmesuyu Tesisi'ne kavuştu!

Kısa adı Teski olan Tekirdağ Su Kanalizasyon Genel Müdürlüğünün tüm ilçelerdeki atılımları devam ediyor. Temeli 30 Nisan 2015 yılında atılan Saray İçmesuyu ve Kanalizasyon Tesislerinin açılışı Saray Belediyesi önünde bulunan Atatürk Meydanında düzenlenen törenle açıldı.

Tekirdağ Saray'a yeni park ve meydan!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray İlçesi Güngörmez Mahallesinde yapımı devam eden meydan ve park düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Tekirdağ sahiline yeni meydan yapılacak!

Altınova ve Değirmenaltı Mahallelerinde gerçekleşen halk buluşmalarının üçüncüsü Başkan Ekrem Eşkinat'ın katılımıyla geröçekleşti. Tekirdağ’da sahille birleşen büyük bir meydan kazandırma çalışmalarının başladığı belirtildi.

Tekirdağ Rüstempaşa Bedesteni projesinin temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Özel Proje Alanları 1. Etap kapsamında, Rüstempaşa Bedesteni Çevre ve Meydan Düzenlemesi Yapım İşi Temel Atma Törenini gerçekleştirdi.

Tekirdağ Rüstempaşa Bedesteni meydan düzenlenmesi başladı!

Tekirdağ Merkez Süleymanpaşa ilçesindeki Rüstempaşa Bedesteni çevre ve meydan düzenlenmesi yapım işinin temeli düzenlenen törenle atıldı.Tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Kadir Albayrak Tekirdağ'daki altyapı çalışmalarını inceledi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, sahil şeridi, Cumhuriyet Meydanı ve Mimar Sinan Caddesi hattında devam eden altyapı çalışmalarını inceledi, Başkan Albayrak, “Altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor" dedi

Çerkezköy meydanı genişletiliyor!

Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy Belediyesi tarafından gerçekleştirilen meydan genişletme çalışmaları kapsamında, Merkez Osmanlı Camii’nin duvarlarının yıkılıp, meydana dahil edilmesine ilişkin vatandaşların talebine Vahap Akay’ın ’hazır’ olduğunu belirtti.

tekirdağ meydan Haberi

tekirdağ meydan


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray İlçesi Güngörmez Mahallesinde yapımı devam eden meydan ve park düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.


Başkan Albayrak Güngörmezli vatandaşlarla sohbet ederek Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Meydan ve Park çalışmalarının son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. İhtiyaç duydukları meydan ve parka kavuşmanın mutluluğunu dile getiren vatandaşlar, Başkan Albayrak'a teşekkür ettiler. Başkan Albayrak son hazırlıkların ardından en kısa sürede açılışı yapılacak olan meydan ve park alanının herkese hayırlı olmasını diledi.



Tekirdağ Büyükşehir...