29 / 04 / 2024

Tekirdağ okul yıkımı

Tekirdağ okul yıkımı

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın Marmara'da büyük depremin Tekirdağ'da olacağını öne sürmesinden sonra şehirde vatandaşlar arasında tedirginlik yaşandı. Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ait olan 90 binada ve 7 okulda yıkım kararı alındı.

Tekirdağ Büyükşehir kentsel dönüşüm konutlarının yapımı için ihaleye çıkıyor! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı kentsel dönüşüm konutları kapsamında 4 normal katlı 2 adet binanın yapımı için ihaleye çıkıyor.

Tekirdağ Büyükşehir 14 işçi alacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından işçi alımı yapılacağı açıklandı. İşte Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi işçi alımı ile ilgili detaylar...

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 2021'de kira fiyatlarına zam yapmayacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs ile mücadele çerçevesinde belediyeye ait kiracıların kira ücretlerine zam yapmayacak.

Tekirdağ Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi için yıkım başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde tarihi yapıları restore ederek şehre kazandırıyor. Restorasyon çalışmaları kapsamında "Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi" çerçevesinde 3. ve son aşama olan Telekom binasının yıkım çalışmaları tamamlandı.

İstanbul'da yıkım kararı verilen okulda eğitime devam edilmesi meclis gündeminde!

İstanbul'da bir okul hakkında yıkım kararı verilmesine rağmen eğitime devam edildiği iddiası ve hakkında yıkım kararı verilen okul sayısı meclis gündemine taşındı. Saadet Partili'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çanakkale’de 39 okul için yıkım, 33 okul için güçlendirme kararı!

Çanakkale’de 39 okulun hizmet binaları için yıkım, 33 okulun hizmet binaları için ise güçlendirme kararı alındı.

Tekirdağ'da 90 bina ile 7 okula yıkım kararı!

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın Marmara'da büyük depremin Tekirdağ'da olacağını öne sürmesinden sonra şehirde vatandaşlar arasında tedirginlik yaşandı. Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ait olan 90 binada ve 7 okulda yıkım kararı alındı.

Tekirdağ Büyükşehir'in yeni binasına FORM İmzası!

Form Şirketler Grubu bünyesindeki Form Endüstri Ürünleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni İl Hizmet Binası’nın tüm iklimlendirme ihtiyaçlarını enerji verimli ve son teknoloji ürünler ile karşılık veriyor.

Artvin'de yıkım kararı verilen okul geçici binasına taşındı!

Artvin'de olası bir depremde risk taşıdığı gerekçesiyle yıkım kararı alınarak boşaltılan Gazi Ortaokulu, geçici binasına taşındı...

Manisa’daki depreme dayanıksız 29 okul yıkılıyor!

Manisa’da 12 ilçede bulunan depreme dayanıksız olduğu tespit edilen 29 okul binası için yıkım kararı verildi.

Konya Akşehir’deki 14 okul için yıkım kararı!

Konya Akşehir’de deprem güvenliği çalışması kapsamında okul binalarının beton kesit kolonlarından numune alınıp, inceleme yapıldı. İncelemelerin ardından bölgedeki 14 okul için yıkım kararı alındı.

Konya Akşehir'deki 12 okul hakkında yıkım kararı!

Konya'nın Akşehir ilçesinde bulunan 12 okulla ilgili yıkım kararı verildi. Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce okul müdürleriyle düzenlenen toplantının ardından veliler de konu hakkında bilgilendirildi.

Tekirdağ Büyükşehir'den kentsel dönüşüm toplantısı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, deprem hazırlıkları ile ilgili bilgilendirmelerin 2. etabını kapsayan bir toplantı gerçekleştirdi.

Tekirdağ okul yıkımı Haberi

Tekirdağ okul yıkımı

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi ilçesinde belediyenin gerçekleştirdiği ‘Deprem her an kapımızda’ konulu panelde yaptığı konuşmada, Marmara’da büyük depremin Tekirdağ’da olacağını iddia etti.

Sözcü'de yer alan habere göre, Ercan, “Kimse Tekirdağ depreminden söz etmiyor herkes İstanbul diyor. Oysaki büyük deprem Tekirdağ’da olacak. Marmara Ereğlisi’nin beklediği depremin yıkım kuvveti de 9 olacaktır. İstanbul’da beklenen depremde açığa çıkacak güç 4,3 atom bombası gücünde olacak ama Marmara Ereğlisi’nde olacak olan depremde açığa çıkacak güç ise 24 atom bombasına eş değer olacaktır” şeklinde konuştu.

‘TEKİRDAĞ DEPREME HAZIR DEĞİL’

Prof. Dr. Ercan’ın açıklamasından sonra şehirdeki vatandaşlara arasında tedirginlik yaşanmaya başladı. İnşaat Mühendisleri Odası Tekirdağ Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi İnşaat Mühendisi Nihat Çolak, olası büyük bir depremde Tekirdağ’da 100 kilometrelik bir alanda...