17 / 05 / 2024

Tekirdağ sahil yıkım çalışmaları

Tekirdağ sahil yıkım çalışmaları

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münür Karaevli, Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak ve CHP İl Başkanı Recep Palabıyık ile birlikte, sahilde devam eden yıkım çalışmalarını inceledi.

Tekirdağ Büyükşehir kentsel dönüşüm konutlarının yapımı için ihaleye çıkıyor! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı kentsel dönüşüm konutları kapsamında 4 normal katlı 2 adet binanın yapımı için ihaleye çıkıyor.

Tekirdağ Büyükşehir 14 işçi alacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından işçi alımı yapılacağı açıklandı. İşte Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi işçi alımı ile ilgili detaylar...

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 2021'de kira fiyatlarına zam yapmayacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs ile mücadele çerçevesinde belediyeye ait kiracıların kira ücretlerine zam yapmayacak.

Tekirdağ Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi için yıkım başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde tarihi yapıları restore ederek şehre kazandırıyor. Restorasyon çalışmaları kapsamında "Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi" çerçevesinde 3. ve son aşama olan Telekom binasının yıkım çalışmaları tamamlandı.

Tekirdağ'da 90 bina ile 7 okula yıkım kararı!

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın Marmara'da büyük depremin Tekirdağ'da olacağını öne sürmesinden sonra şehirde vatandaşlar arasında tedirginlik yaşandı. Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ait olan 90 binada ve 7 okulda yıkım kararı alındı.

Tekirdağ Büyükşehir'in yeni binasına FORM İmzası!

Form Şirketler Grubu bünyesindeki Form Endüstri Ürünleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni İl Hizmet Binası’nın tüm iklimlendirme ihtiyaçlarını enerji verimli ve son teknoloji ürünler ile karşılık veriyor.

Ordu'daki Belde Evler'de mahkeme kararına rağmen yıkım devam ediyor!

Ordu'nun Altınordu ilçesinde sahil kenarında yapılan Belde Evler projesi için mahkeme yıkım işleminin durdurulmasına karar verdi. Fakat yıkım hala devam ediyor, belediye yıkımı durdurmadı...

Tekirdağ Büyükşehir'den kentsel dönüşüm toplantısı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, deprem hazırlıkları ile ilgili bilgilendirmelerin 2. etabını kapsayan bir toplantı gerçekleştirdi.

Tekirdağ Büyükşehir yeni hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münür Karaevli Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binası inşaatı hakkında bilgi aldı.

Tekirdağ Büyükşehir'in 2019 yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ Genel Müdürlüğü tarafından 11 ilçede hayata geçirilen çalışmalarla ilgili toplantı gerçekleştirildi.

Tekirdağ Büyükşehir'den Mimarlık bölümü öğrencilerine destek!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Namık Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğrencilerine yönelik tanıtım gezisi düzenledi.

Tekirdağ Büyükşehir Kasım ayı toplantısı gerçekleşti!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kasım ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Tekirdağ Büyükşehir'den 30.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Yavuz Mahallesi'ndeki 7 bin 646 metrekare büyüklüğündeki garajı ihale ile satıyor. İhale 22 Kasım'da gerçekleşecek...

Tekirdağ sahil yıkım çalışmaları Haberi

Tekirdağ sahil yıkım çalışmaları

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münür Karaevli, Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak ve CHP İl Başkanı Recep Palabıyık ile birlikte, sahilde devam eden yıkım çalışmalarını inceleyerek, sahil projesi ile ilgili Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'dan bilgi aldı.


Süleymanpaşa sahilinde ilk yıkılan yerin işletmecisi ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Karaevli ve beraberindekiler, yıllar önce hizmete giren bina ve yıkım ile ilgili bilgiler alırken Başkan Eşkinat’ta sahil için hazırlanan projelerde nelere dikkat ettikleri ile bir sonraki proje olan büyük meydan projesi hakkında heyete bilgilendirmelerde bulundu.

Tekirdağ Büyükşehir...