04 / 05 / 2024

Tekirdağ Şehir Hastanesini kim yapacak

Tekirdağ Şehir Hastanesini kim yapacak

Tekirdağ Sağlık Müdürü Dr. Yavuz Akbulut, Tekirdağlıların sabırsızlıkla beklediği Şehir Hastanesi’nin inşaatına henüz başlanmadığını ancak ihale sürecinin bittiğini, temel atmak için gün saydıklarını söyledi.

Bakan Uraloğlu açıkladı! "Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı" yarın hizmete girecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmit ile Kocaeli Şehir Hastanesini birbirine bağlayacak olan 3,1 kilometrelik Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nın yarın hizmete alınacağını duyurdu.

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesi yarın açılıyor!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesini yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hizmete açacak. Antalyalıların merakla beklediği şehir hastanesi 372 bin 917 metrekarelik arazi üzerinde inşa edildi.

Tekirdağ Büyükşehir kentsel dönüşüm konutlarının yapımı için ihaleye çıkıyor! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı kentsel dönüşüm konutları kapsamında 4 normal katlı 2 adet binanın yapımı için ihaleye çıkıyor.

Tekirdağ Büyükşehir 14 işçi alacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından işçi alımı yapılacağı açıklandı. İşte Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi işçi alımı ile ilgili detaylar...

5 şehir hastanesini Danimarkalı ISS işletecek!

Yönetmelikleri, ihaleleri, sözleşmelerinden sunulan garantilere kadar birçok açıdan yapıldıkları günden beri gündem olan şehir hastanelerine ilişkin dikkat çekici bir gelişme meydana geldi. Rönesans İşletme Hizmetleri şirketinin devri gerçekleştirildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden Tekel Fabrikası imar açıklaması! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, ilde bulunan Tekel Fabrikası'nın imar planına ilişkin yazılı açıklamada bulundu. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatında sona gelindi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye binasının yeni hizmet binasının inşaatında çalışmalarında sona gelindi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 2021'de kira fiyatlarına zam yapmayacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs ile mücadele çerçevesinde belediyeye ait kiracıların kira ücretlerine zam yapmayacak.

Medicana 2021'de hastane yatırımlarına devam edecek! 

Medicana Sağlık Grubu pandemide frene basmadı. Ataşehir hastanesini açmaya hazırlanan grubun yönetim kurulu başkanı Hüseyin Bozkurt, "2021'de İstanbul'da Ataköy ve Zincirlikuyu'da yeni hastane yatırımlarımız olacak" diyor.

Medicana Sağlık Grubu yeni hastanesini Ataşehir'de açıyor!

Yönetim Kurulu Başkanlığını Dr. Hüseyin Bozkurt'un yaptığı Medicana Sağlık Grubu yeni hastanesini Ataşehir'de açıyor...

Tekirdağ Şehir Hastanesi dev bir sağlık üssü olacak! 

Tekirdağ Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan,  geçtiğimiz haftalarda açılışı yapılan Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nin detayları hakkında bilgi verdi. Kalkan, hastanenin bölgenin sağlık üssü olacağını dile getirdi.

Fahrettin Koca: Tekirdağ Şehir Hastanesi dev bir sağlık kampüsüne dönüşecek!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün sosyal medyada yaptığı paylaşımda Tekirdağ Şehir Hastanesi’nin bugün açılacağını belirtti. Koca,

Tekirdağ Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

Tekirdağ’da 1.5 milyar TL’ye akıllı bina konsepti ile yapılan şehir hastanesi bugün açılıyor.

Tekirdağ Şehir Hastanesini kim yapacak Haberi

Tekirdağ Şehir Hastanesini kim yapacak

Dr. Akbulut, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi yakınındaki 123 dönümlük araziye yapılacak 480 yatak kapasiteli Tekirdağ Şehir Hastanesi’nin ihale sürecinin bittiğini ancak, gönderilen dosyada revizyon değişikliği yapıldığı için Yatırım Planlama Koordinasyon Kurulu’ndan (YPK) onay bekledikleri, henüz inşaata başlayamadıklarını söyledi.

“BİNASI DEPREME DAYANIKLI OLACAK”

Şehir Hastanesi’nin 480 yatak kapasiteli olacağını söyleyen Dr. Akbulut, “Şu anki mevcut hastanemize göre yüzde 50 daha fazla yatak kapasitesi olacak ama burada 96 tane yoğun bakım odası olacak. Burada mimari olarak Trakya Bölgesi’nde hiçbir hastanede bulunmayan ana taşıyıcı kolonlarımızda sismik izolatörlerimiz olacak. Biliyorsunuz Trakya deprem bölgesi olması hasebi ile buna yönelik de tedbirlerimiz alınacak” dedi.

Zaman zaman Şehir Hastanesi lafta kaldı, tamamlanmadı gibi spekülasyonların ortaya atıldığını ifade eden Akbulut, Şehir Hastanesi’nin yapılmaması gibi bir...