19 / 05 / 2024

Tekirdağ Şehirlerarası Otogarı maliyeti

Tekirdağ Şehirlerarası Otogarı maliyeti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Tekirdağ'a Şehirlerarası Otogar yaptırılmasını ve 15 yıl süreyle işletmesini ihale ediyor. 16 Şubat'ta gerçekleşecek ihalenin bedeli 24 milyon 899 bin 430 TL olarak belirlendi.

Tekirdağ Süleymanpaşa Otogarı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen  Süleymanpaşa Otobüs Terminali inşaatında son aşamaya gelindi. Terminal önümüzdeki aylarda hizmete girecek. 

Çarşamba Şehirlerarası Otobüs Terminali kira sözleşmesi feshedildi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Çetinler Otogar İşletmeciliği İnşaat Ticaret Limited Şirketi arasında Çarşamba Şehirlerarası Otobüs Terminali kira sözleşmesi feshedildi...

Çorlu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı tam gaz!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatını son sürat sürdürüyor.

Tekirdağ Malkara Otogarı 14 Temmuz'da açılıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Otogarı'nın 14 Temmuz tarihinden itibaren yeniden hizmete gireceğini söyledi.

Çorlu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Şehirlerarası Otobüs Terminalinin Temel Atma törenini gerçekleştirdi.

Muğla Menteşe Şehirlerarası Otogarı açıldı!

Tükettiği enerjinin yüzde 80’ini güneş panellerinden meydana gelen çatısından elde eden ve bu özelliği ile Türkiye’de ilklerden olan Menteşe Şehirlerarası Otogarı büyük bir katılımla hizmete açıldı.

Muğla Menteşe Otogarı'nın temeli atıldı!

Menteşe Şehirlerarası Otogarı’nın temeli atıldı. Temel atma törenine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün de katıldı.

Buca ile Otogar arası 10 dakikaya düşecek!

“Buca Onat Caddesi ile Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Çevre Yolu Arası Bağlantı Yolu Projesi” kapsamında Buca ile Otogar arasındaki ulaşım süresi, yarım saatten 10 dakikaya düşecek. Proje 211 milyon lirayla hayata geçiyor.

Süleymanpaşa Şehirlerarası Otogarı'nın ihalesi yapıldı!

Tekirdağ Süleymanpaşa'da inşa edilecek Şehirlerarası Otogar Projesi'nin ihalesi yapıldı. Hayata geçirilecek proje ile 100 kişiye istihdam sağlanacak.

Tekirdağ Şehirlerarası Otogarı 24.8 milyon TL'ye yapılacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Tekirdağ'a Şehirlerarası Otogar yaptırılmasını ve 15 yıl süreyle işletmesini ihale ediyor. 16 Şubat'ta gerçekleşecek ihalenin bedeli 24 milyon 899 bin 430 TL olarak belirlendi.

Muğla Menteşe Otogarı için start verildi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe İlçesi’ne yeni ve modern şehirlerarası Otogar yapımı için çalışmalara başladı.

Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı!

Her ilçeye modern otogar kazandırma çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali'ni hizmete açtı.

Çorlu Otogarı'nın çıkışında başlatılan yol çalışmaları ne durumda?

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çorlu otogarı çıkışında bir yıl önce başlayan çalışmanın halen bitirilmemesi dikkat çekiyor. Bitmeyen çalışma, esnafın da halkın da tepkisine neden oluyor.

Tekirdağ Şehirlerarası Otogarı maliyeti Haberi

Tekirdağ Şehirlerarası Otogarı maliyeti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Tekirdağ'a  Şehirlerarası Otogar yaptırılmasını 5 yıl süreyle işletmesini 24 milyon 899 bin 430 TL'ye ihale ediyor.


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığından:

İŞİN TANIMI: Şehirlerarası Otogar yaptırılarak 15 (onbeş) yıl süre ile işlettirilmesi


İŞİN NİTELİĞİ: İrtifak Hakkı Tesisi


İHALE USULÜ: 2886 sayılı Kanununun 35/a maddesine göre kapalı teklif usulü (irtifak hakkı muhammen bedeli üzerinden artırma yoluyla)


MUHAMMEN BEDELİ (TL): İnşaatın muhammen bedeli 20.519.196,77 + irtifak hakkı tesis muhammen bedeli 4.380.233,76 = TOPLAM  24.899.430,53


Yüzde 3 GEÇİCİ TEMİNATI (TL): : 746.982,91


İHALENİN YAPILACAĞI YER İLE TARİH VE SAATİ: İhale; Çınarlı Mah. Hayrabolu Cad. No: 4 Adresindeki Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Encümen salonunda;

16.02.2017 tarihinde, saat 10:00’da yapılacaktır.


DOKÜMAN SATIŞ BEDELİ: 2.000,00 TL

1 - Yukarıda bilgileri bulunan, Mülkiyeti Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine ait Süleymanpaşa İlçesi, Zafer Mah. 2413 ada, 5...