23 / 07 / 2024

Tekirdağ yatırımcısına hibe desteği

Tekirdağ yatırımcısına hibe desteği

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programının 8. etabı kapsamında Tekirdağ' dan başvuru yapan 12 yatırımcı hibe desteğinden yararlanmaya hak kazandı...

Ünlü ekonomistten dolar yatırımcısına müjdeli haber! Dolar bu tarihte fırlayacak!

Ünlü ekonomist Murat Sağman milyonlarca dolar yatırımcısının merakla beklediği açıklamayı yaptı. Ekonomist doların yükselişe geçeceği tarihi resmen açıkladı.

Uzman isimden borsa yatırımcısına uyarı: Borsadan kaçmayın aksine borsaya ağırlık verin!

Mayıs sonu itibarıyla bordada tüm yatırımcıların portföy değeri geçen yılın sonuna göre yüzde 41 artışla 5 trilyon 849 milyar 412 milyon liraya yükseldi. Borsaya ilgi giderek artarken uzman isimden yatırımcılara borsadan kaçmayın uyarısı geldi. 

Selçuk Geçer altın ve dolar yatırımcısına seslendi! Hazır olun, çok sert geliyor!

Ekonomist Selçuk Geçer yatırımcıları uyardı. Geçer, piyasalardaki gelişmeleri değerlendirerek yatırıcmılara 'hazır olun sert geliyor' uyarısında bulundu.

Yatırımcısına zarar ettiren 9 halka arz!

Halka arz furyası hız kesmeden devam ederken yatırımcısına zarar ettiren halka arzlar da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte yatırımcısına zarar ettiren o halka arzlar...

2024’te halka arz olan 12 şirket yatırımcısına ne kadar kazandırdı?

Yabancı yatırımcının hisseye ilgisi ve hızlanan halka arzlar yerli yatırımcının yönünü yeniden hisse senedi piyasasına çevirdi. Yatırımcılar Borsa İstanbul’da halka arzları yakından takip etmeye başladı. Peki bu yılın başından beri halka arz edilen 12 şirketteki durum ne? Yatırımcısına ne kazandırdı

Bu hafta BIST 100'de yatırımcısına en çok zarar ettiren 10 hisse!

Yatırımcılar, yatırım enstrümanlarıyla ilgili araştırmalar yaparken Borsa Temel Analisti Tardu Barlas resmi sosyal medya hesabı üzerinden bu hafta BIST100'de yatırımcısına en çok zarar ettiren hisseleri yazdı. İşte Tardu Barlas'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına kara haber! 2 gün sonrasını işaret etti! Yükselişe aldanmayın dedi, o rakamı verdi

Altın fiyatları son günlerde rekor seviyelere yükseliyor. Yatırımcılar altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? sorusunun yanıtını merak ederken; İslam Memiş, 2 gün sonrasını işaret ederek yatırımcısına kötü haberi verdi. 

Son 3 yılda yatırımcısına en çok temettü getirisi sağlayan hisseler!

Yatırımcıların merak ettiği temettü yatırımı ile ilgili son dakika bilgileri paylaşıldı. Borsa İstanbul'da son 3 yılda yatırımcısına en çok temettü getirisi sağlayan şirketler tek tek açıklandı. İşte son 3 yılda yatırımcısına en çok temettü getirisi sağlayan hisseler! 

Konut, yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi?

Yatırımcılar, döviz mi, gayrimenkul mü? daha çok kazandıracak sorularını araştırırken uzmanlardan açıklama geldi. Konut yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi? Konut fiyatları ne olacak?

Gram altın yatırımcılarına tam bu kadar kazandırdı! Altında şok düşüş sürecek mi? Yatırımcılar şimdi bakın!

Gram altın ve ons altında düşüş devam ediyor. Peki altın yatırımcılarına ne kadar kazandırdı? İşte detaylar...

Ağustosta rekabet borsa, altın ve dolarda oldu! Sonunda yatırımcısına tek kazandıran o oldu!

TÜİK en çok kazandıran finansal yatırımları tek tek sıraladı. Ağustosta rekabet borsa, altın ve dolarda oldu! Sonunda yatırımcısına tek kazandıran o oldu. İşte detaylar...

Milyonları merak ettiği sorunun net yanıtı! Altın ve borsa yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi? 

Yılbaşından bu yana altın ve borsa yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor. Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın, yatırımcısını şaşırtmadı. Peki altın ve borsa yatırıcısına kazandırmaya devam edecek mi? 

İstanbul depremi, konut yatırımcısının rotasını değiştirdi!

Beklenen İstanbul depremi konut yatırımcısını çevre illere yönlendirdi. Bu kapsamda Kocaeli öne planda yer alıyor. 

Tekirdağ yatırımcısına hibe desteği Haberi

Tekirdağ yatırımcısına hibe desteği


Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programının 8. etabı kapsamında Tekirdağ'dan başvuru yapan 12 yatırımcı hibe desteğinden yararlanmaya hak kazandı.


Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen program kapsamında hibe desteği almaya hak kazanan 12 projeye toplam 3 milyon 322 bin Tl hibe desteği sağlanacağı açıklandı.


Yatırımcıların hibe sözleşmesi süreciyle ilgili bilgilendirildiği toplantıya katılan Gıda Tarım ve Hayvancılık Tekirdağ İl Müdürü Cevdet Soyak, yatırımların Tekirdağ tarımına katkı sağlayacağını, benzer yatırımların artarak süreceğini, bundan sonraki süreçte yatırımcılarla birlikte çalışarak projeleri gerçekleştireceklerini belirtti.



Beyaz...