28 / 06 / 2024

Ünlü ekonomistten dolar yatırımcısına müjdeli haber! Dolar bu tarihte fırlayacak!

Ünlü ekonomistten dolar yatırımcısına müjdeli haber! Dolar bu tarihte fırlayacak!

Ünlü ekonomist Murat Sağman milyonlarca dolar yatırımcısının merakla beklediği açıklamayı yaptı. Ekonomist doların yükselişe geçeceği tarihi resmen açıkladı.



Ünlü ekonomist Murat Sağman doların yükseleceği tarihi duyurdu. Bu hafta Merkez Bankası kritik faiz kararını açıklayacak. Yapılan anketlere göre Bankanın faizleri sabit tutması bekleniyor. Sağman Merkez Bnakası'nın faizleri ne zaman indireceğine dair açıklamalar yaptı ve dolarla ilgili kritik değerlendirmelerde bulundu. 

EYLÜL'DE MERKEZ BANKASI FAİZLERİ İNDİRECEK Mİ?

Sağman, Merkez Bankası'nın Eylül ayında faiz indirimine dair beklentisi olduğunu açıkladı. Sağman ne zaman faiz indirimleri başlarsa o zamab dolar kurundaki baskıların artacağına vurgu yaptı. 

'İŞİMİZ ÇOK ZOR'

Ekonomist Murat Sağman 'işimiz çok zor' diyerek, faiz indirimiyle bütün dengelerin bozulduğunu ve sadece bunu faiz artırmakla da yükselmesinin mümkün olmadığını açıkladı. 

Ünlü ekonomistten dolar yatırımcısına müjdeli haber! Dolar bu tarihte fırlayacak!

DOLAR NE ZAMAN FIRLAYACAK?

Ekonomist Sağman, doların ne zaman yükselecğeine dair açıklama yaptı. Sağman;  bir kaç ay daha TL'de kalmanın mantıklı olduğunu söyledi. Merkez Bankası'nın  faizleri ne zaman indirmeye başlarsa o zaman kurdaki baskıların artacağını açıkladı. Sağman, faiz indirimi kasım da geleceğini en erken ise ekim ayında gelecebileceğini söyleyerek bu tarihlerde doların artma ihtimalinin olduğuna dikkat çekti. 

DOLAR/TL BUGÜN NE KADAR? KAPALIÇARŞI DÖVİZ KRULARI KAÇ LİRA? 24 HAZİRAN 2024 DOLAR KURU

24 Haziran 2024 dolar kuru yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta cuma günü dolar kuur 33 lira sınırına kadar gelmişti. Yatırımcılar ise bugün ''dolar bugün yükseldi mi, düştü mü? Bugün dolar kuru ne kadar oldu? Dolar kaç lira bugün? 24 Haziran Pazartesi dolar kaç TL?'' sorularının yanıtlarını araştrıyor. Haftaya yükselişle başlayan dolar kuru bugün Kapalıçarşı'da 32,89 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru ise 32,89 liradan satılıyor. Euro dolar paritesi bugün  yüzde 0,42 artışla 1,0743 seviyesinde değerleniyor. 

Altın ve gümüşte yükseliş bekleyenler dikkat! İslam Memiş tarih verdi! Yeni rekorlara hazır olun!

Kapalıçarşı altın fiyatları: Gram altın fiyatı, çeyrek altın fiyatı, tam altın fiyatı kaç TL? 24 Haziran altın fiyatları

'Konut fiyatları düşecek, almayın' diyenlere İslam Memiş'ten sert cevap! Vaktin varken al, yoksa parklarda yatacaksın!

Altının füze gibi fırlayacağı tarih açıklandı! Yatırımcılar hazır olun! Gram altın tam bu kadar olacak!

Geri Dön