16 / 05 / 2024

tekirdağ yeni terminal inşaatları

tekirdağ yeni terminal inşaatları

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ Süleymanpaşa Otobüs Terminali'nin inşaatına hız kesmeden devam ediyor. Terminal 6 bin 440 metrekare kapalı alana sahip.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası yapımında son aşamaya gelindi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası ve apron çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı. Uraloğlu "En kısa zamanda terminalimiz hizmete açılacak, yeni terminal binasıyla senelik 2,5 milyon olan yolcu kapasitesini 6 milyona çıkarıyoruz." dedi.

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı!

İnşaat çalışmaları yaklaşık olarak 3 senedir devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı.

TOKİ Tekirdağ projesi için beklenen o tarih geldi! 570 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Dar gelirlileri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu'da 570 yeni konut inşa edecek. 

TOKİ'den Tekirdağlılara müjde! O ilçeye peş peşe 887 konutluk 2 yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

Türkiye'nin 81 ilinde inşa edeceği yeni konut projeleri için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu projelerinin ihale tarihlerini de açıkladı. Projelerde toplam 887 yeni konut yer alacak.

Tekirdağ yeni sanayi sitesi projesi için düğmeye basıldı! Süleymanpaşa'ya 481 yeni dükkan geliyor! 

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Tekirdağ Sanayi Sitesi projesinin ihale tarihini açıkladı. Peki TOKİ'nin Tekirdağ Sanayi Sitesi projesi hangi ilçede inşa edilecek? Projenin ihalesi ne zaman gerçekleştir

TOKi'den Tekirdağ Çorlu'ya yeni proje geliyor! 760 ucuz konut resmen açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tekirdağ Çorlu projesiyle 760 yeni konut inşa edecek. TOKİ'nin Tekirdağ projesinin ihalesi 28 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Tekirdağ'a 400 yeni konut!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ'da 400 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Tekirdağ'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Ergene'de 3 yeni okul inşa edecek.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatında sona gelindi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye binasının yeni hizmet binasının inşaatında çalışmalarında sona gelindi.

Malatya Havalimanı'nın yeni termal binasının temeli atıldı!

Malatya Havalimanı Yeni Terminal Binası'nın temel atma töreni gerçekleşti. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Malatya'ya 2 yeni ulaştırma projesi müjdesi!

Malatya Havalimanı'nda hayata geçirilecek olan yeni terminal binasının temel atma ve Tohma Köprüsü'nün açılış töreni yarın yapılacak.

Malatya Havalimanı yeni terminal binasının temeli 6 Şubat'ta atılacak!

Malatya Havalimanı için inşa edilecek yeni terminal binasını temeli 6 Şubat'ta atılacağı açıklandı. 

Tekirdağ'a 6 yeni millet bahçesi müjdesi!

Çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Tekirdağ’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum kente 6 yeni millet bahçesi müjdesi verdi.

tekirdağ yeni terminal inşaatları Haberi

tekirdağ yeni terminal inşaatları

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesinin ihtiyaçlarına yanıt vermek ve ilçeye modern bir otobüs terminali inşa etmek için yeni Süleymanpaşa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaat çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından yapımı devam eden Süleymanpaşa Şehirlerarası Otobüs Terminali inşaat çalışmalarını yerinde denetledi.

"Halkımıza Hizmet Etmeye Devam Edeceğiz"

İnşaat çalışmalarında gelinen son durum ile ilgili teknik personellerden bilgiler alan Başkan Albayrak, "İl genelinde kentimize değer katacak önemli projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Süleymanpaşa Şehirlerarası Otobüs Terminali projemiz de bunlardan bir tanesi. Büyüyen ve gelişen kentimize, vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek, modern bir otobüs terminali kazandırmak adına faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak,...