22 / 05 / 2024

Tekirdağ yolcu terminali

Tekirdağ yolcu terminali

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı'na bağlı olarak faaliyet gösteren Çorlu, Süleymanpaşa, Kapaklı, Saray ve ve Şarköy Uluslararası ve Şehirlerlarası Yolcu Terminalleri'nde bina bakım onarımı ile çevre düzenleme çalışmaları yapıldı.

Tekirdağ Süleymanpaşa Otogarı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen  Süleymanpaşa Otobüs Terminali inşaatında son aşamaya gelindi. Terminal önümüzdeki aylarda hizmete girecek. 

Çorlu Otobüs Terminali inşaatında sona gelindi! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen  Çorlu Otobüs Terminali 2021 yılı içerisinde hizmete girecek.  

Tekirdağ Süleymanpaşa Otobüs Terminali'nin inşaatı yükseliyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ Süleymanpaşa Otobüs Terminali'nin inşaatına hız kesmeden devam ediyor. Terminal 6 bin 440 metrekare kapalı alana sahip.

Çorlu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı tam gaz!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatını son sürat sürdürüyor.

Çelyabinsk Havaalanı'ndaki yeni terminali Limak inşa edecek!

Rusya'nın Çelyabinks kentindeki havaalanının yeni yolcu terminali ihalesini Limak'ın Rusya'daki bağlı şirketi Limakmaraşstroy'un kazandığı açıklandı. 

Limak-Marashstroy, Rusya Habarovsk Havalimanı'nı yapacak!

Limak-Marashstroy, Rusya'da Habarovsk şehri havaalanının yolcu terminali ihalesini kazandı. Havalimanının inşaatı bu ay başlayacak...

Atatürk Havalimanı'nın ek terminal binası tamamlandı!

Atatürk Havalimanı'nın kapasitesini artıracak ek giden yolcu terminali açılmayı bekliyor. Atatürk Havalimanı'nın ek terminal binası tamamlandı.

Zagreb Havalimanı'nın yeni terminali açıldı!

Zagreb Havalimanı'nın yeni yolcu terminali hizmete başladı. Yemi terminal binası Zagreb Havalimanı'nın yolcu kapasitesini yıllık 5 milyona çıkardı.

Yozgat Akdağmadeni Otobüs Terminali açıldı!

Akdağmadeni yeni şehirler arası yolcu terminali vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Yeni yolcu terminali içerisinde 8 adet peron ,yolcu bekleme salonu, kafeterya ve restoran, bay ve bayan mescidi, otopark bulunuyor.

Tekirdağ'daki yolcu terminalleri yenileniyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı'na bağlı olarak faaliyet gösteren Çorlu, Süleymanpaşa, Kapaklı, Saray ve ve Şarköy Uluslararası ve Şehirlerlarası Yolcu Terminalleri'nde bina bakım onarımı ile çevre düzenleme çalışmaları yapıldı.

Limak, Kuveyt Uluslararası Havalimanı için anlaşma imzaladı!

Kuveyt Bayındırlık Bakanı Ali el-Amir, Uluslararası Kuveyt Havaalanı'nda yeni yolcu terminali inşa edilmesi için Türk şirketi Limak Holding ile 4,3 milyar dolar değerinde bir anlaşma imzalandığını belirtti.

Tekirdağ Kapaklı Otobüs Terminali hizmete açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi yetkilileri, Kapaklı Otobüs Terminalinin hizmete açılması için bir süre önce Ulaştırma Bakanlığı Karayolları Ulaşım Dairesi Genel Müdürlüğüne başvurulduğunu ve otogarın hizmet vermeye başladığını kaydetti.

Bingöl Otobüs Terminali'nin inşaatı Kasım'da bitecek!

Yeni şehirlerarası yolcu terminali için Bingöl'de geri sayım başladı. Toplam 26 bin 500 metrekarelik alana sahip terminal kasım ayında teslim edilecek.

Tekirdağ yolcu terminali Haberi

Tekirdağ yolcu terminali


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı'na bağlı olarak faaliyet gösteren Çorlu, Süleymanpaşa, Kapaklı, Saray ve ve Şarköy Uluslararası ve Şehirlerlarası Yolcu Terminalleri'nde bina bakım onarımı ile çevre düzenleme çalışmaları yapıldı. Otogar binalarının boya ve badana işlemlerinden kamera kayıt kontrol sisteminin kurulmasına kadar terminallerimizde yenileme ve düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi.


Büyükşehir olmadan önce 7 adet terminal bulunan Tekirdağ'da Kapaklı ve Muratlı İlçe Terminallerinin de hizmete açılması ile birlikte bu sayı 9'a çıkarılmıştır. Terminali olmayan veya nüfus yoğunluğu bakımından Termninali küçük olan ilçelerde yeni ve modern terminaller kazandırmaya yöenlik çalışmalar hızla devam etmektedir.


Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Bayram, Terminallerin günümüz şartlarına uygun olarak tadilatlarının yapıldığını belirterek, "Vatandaşlarımıza ve ilimize gelen misafirlerimize daha iyi hizmet verebilme adına terminallerimizin bakım, onarım ve çevre düzenlemeleri yapılmıştır. Terminaller...