04 / 05 / 2024

Tekirdağ'daki yolcu terminalleri yenileniyor!

Tekirdağ'daki yolcu terminalleri yenileniyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı'na bağlı olarak faaliyet gösteren Çorlu, Süleymanpaşa, Kapaklı, Saray ve ve Şarköy Uluslararası ve Şehirlerlarası Yolcu Terminalleri'nde bina bakım onarımı ile çevre düzenleme çalışmaları yapıldı.




Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı'na bağlı olarak faaliyet gösteren Çorlu, Süleymanpaşa, Kapaklı, Saray ve ve Şarköy Uluslararası ve Şehirlerlarası Yolcu Terminalleri'nde bina bakım onarımı ile çevre düzenleme çalışmaları yapıldı. Otogar binalarının boya ve badana işlemlerinden kamera kayıt kontrol sisteminin kurulmasına kadar terminallerimizde yenileme ve düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi.


Büyükşehir olmadan önce 7 adet terminal bulunan Tekirdağ'da Kapaklı ve Muratlı İlçe Terminallerinin de hizmete açılması ile birlikte bu sayı 9'a çıkarılmıştır. Terminali olmayan veya nüfus yoğunluğu bakımından Termninali küçük olan ilçelerde yeni ve modern terminaller kazandırmaya yöenlik çalışmalar hızla devam etmektedir.


Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Bayram, Terminallerin günümüz şartlarına uygun olarak tadilatlarının yapıldığını belirterek, "Vatandaşlarımıza ve ilimize gelen misafirlerimize daha iyi hizmet verebilme adına terminallerimizin bakım, onarım ve çevre düzenlemeleri yapılmıştır. Terminaller ve Otoparklar Şube Müdürlüğümüz tarafından terminallerimiz düzenli olarak kontrol edilmekte ve eksiklikler tespit edilerek en kısa sürede giderilmektedir" dedi. 



Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön