07 / 07 / 2024

Tekirdağda evlerin çatıları uçuyor

Tekirdağda evlerin çatıları uçuyor

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde yaşayan vatandaşlar, etkili olan fırtınanın çatıları uçurmaması için ilginç bir yöntem geliştirdi Çatıyı halatlarla ağır cisimlere bağlayan vatandaşlar, fırtına ile mücadele etmeye çalıştı.

Bursa ve Tekirdağ'da 21 adet arsa satılıyor! 633 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz!

Bursa ve Tekirdağ'da yer alan 21 adet arsa 633 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte ayrıntılar ve ihale tarihleri...

Tekirdağ'da 3 adet arsa ile 2 adet 1+1, 2+1 konut satılıyor! Ev ve arsa arayanlara müjde! 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Süleymanpaşa ilçesinde yer alan 3 adet arsa ile 2 adet konutu satıyor. Peki Tekirdağ'da yer alan arsa ve konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Tekirdağ'da 24 adet arsa ve arazi satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Süleymanpaşa ilçesinde yer alan 24 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki Tekirdağ'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

TOKİ Tekirdağ'da 23 arsayı satıyor! Yüzde 25 peşinat ve 36 ay vade fırsatıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Tekirdağ'da yer alan 23 adet arsayı, KDV'den muaf, yüzde 25 peşinat ve 36 ay vade fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak Tekirdağ'da 200 bin TL'ye lojman hissesi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcıların merakla beklediği Eylül ayı ihalelerini  hız kesmeden yayımlamaya devam ediyor. Son Yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Tekirdağ'da lojman hissesi satıyor. 

Tekirdağ'da 90 bina ile 7 okula yıkım kararı!

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın Marmara'da büyük depremin Tekirdağ'da olacağını öne sürmesinden sonra şehirde vatandaşlar arasında tedirginlik yaşandı. Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ait olan 90 binada ve 7 okulda yıkım kararı alındı.

Tekirdağ'daki tarihi yapılar restore ediliyor!

Tekirdağ'da Reşat Nuri Güntekin'in Çalıkuşu romanının bir bölümünün kaleme alındığı tarihi ev ile Marmaraereğilisi ilçesindeki Konstantin Evi'nin restore edilmesi için çalışmalar başlatıldı. 

Trabzon’da yıkım gün ağarınca ortaya çıktı!

Trabzon'da dün meydana gelen fırtınanın zararı gün ağarınca ortaya çıktı. Bölgede bulunan evlerin çatıları sökülürken, Araklı'da ise bir evin yıkımı gerçekleşti.

Kütahya Naşa'da metruk yapılar yıkılıyor!

Kütahya’nın Simav ilçesine bağlı Naşa beldesinde kent yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kütahya Naşa'da metruk yapılar yıkılıyor.

Malatya'da konut satışları arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ağustos ayına ilişkin konut satışı istatistiklerini açıkladı. Malatya’da konut satışları geçen aya göre yüzde 3.8, artarak 975 oldu.

Van'da konut satışları arttı!

TÜİK tarafından açıklanan haziran ayı konut satış istatistiklerine göre, Van'da konut satışları arttı.

Yeni imar yönetmeliği ile çatılar nasıl olacak?

Ekim 2017 tarihi itibari ile yürürlüğe girecek olan Yeni İmar Yönetmeliğine göre çatılar nasıl yapılacak? İşte yönetmelik kapsamında yer alan yeni maddeler..

Çanakkale ve Tekirdağ'da acele kamulaştırma kararı!

MARSA-Turkey B.V. Doğal Gaz Bağlantı Hattı Projesi için Çanakkale ve Tekirdağ'da acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Tekirdağda evlerin çatıları uçuyor Haberi

Tekirdağda evlerin çatıları uçuyor

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde yaşayan vatandaşlar, etkili olan fırtınanın çatıları uçurmaması için ilginç bir yöntem geliştirdi


Çatıyı halatlarla ağır cisimlere bağlayan vatandaşlar, fırtına ile mücadele etmeye çalıştı. Turan Mahallesi’ndeki evinin çatısını halatla bağlayan Necmettin Uca da şiddetli lodosa karşı kendi imkanlarıyla savaştı. Çatılarının uçmasını engelleyen vatandaşlar, halat yöntemini herkese tavsiye...