04 / 05 / 2024

Tekirdağda halk toplantısı

Tekirdağda halk toplantısı

Modem Karton Sanayi ve Tic. A.Ş. tarafından; Tekirdağ'da Buhar Üretim Santrali projesi toplantısı 15 Haziran 2015 günü saat 10:00'da yapılacak.

Tekirdağ Çorlu'da atıksu arıtma tesisi için toplantı!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Çorlu Belediyesi adına Tekirdağ İli, Çorlu ilçesi Yenice Köyü Osmanlı Baba mevkiinde Çorlu (Tekirdağ) Atıksu Arıtma Tesisi Projesi yapılması planlanmaktadır...

Tekirdağ'da atıksu arıtma tesisi için toplantı düzenlenecek!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Çerkezköy Çevre Belediyeler Atıksu Arıtma Tesisi Yapma ve İşletme Birliği adına Tekirdağ İli, Çerkezköy ilçesi Karaağaç Beldesi mevkiinde Çerkezköy (Tekirdağ) Atıksu Arıtma Tesisi Projesi yapılması planlanmaktad

Keşan'da imar toplantısı yapıldı!

Keşan Belediye Meclisi 24 Temmuz 2017 Pazartesi günü olağanüstü gündemle toplandı.Keşan'da imar toplantısı yapıldı.

İzmir Karaburun'da ÇED toplantısı yapılamadı!

İzmir'in Karaburun'da yeni balık çiftliği yapılmasına ilişkin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) sürecini başlattı. “ÇED bilgilendirme toplantısı”na yöre halkı izin vermedi

İzmir Foça Biyogaz Enerji Santrali halk toplantısı 1 Eylül'de!

Maba Temiz Enerji tarafından, İzmir Foça'da Foça Biyogaz Enerji Santrali projesi için 1 Eylül günü saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Antalya Agora 2 Alışveriş Merkezi halk toplantısı 6 Eylül'de!

Odak İnşaat Mühendislik tarafından, Antalya Kepez'de Antalya Agora 2 Alışveriş Merkezi projesi için 6 Eylül günü saat 11:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

İzmir Atatürk OSB Destek Alanı AVM'nin halk toplantısı 1 Eylül'de!

Odak İnşaat Mühendislik tarafından, İzmir Çiğli'ye Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Hizmet ve Destek Alanı Alışveriş Merkezi projesi için 1 Eylül günü saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Konya Alibeyhüyüğü Güneş Enerji Santrali halk toplantısı 2 Ağustos'ta!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş tarafından, Konya Çumra'da Alibeyhüyüğü Güneş Enerji Santrali projesi için 2 Ağustos günü saat 10:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Ankara Çayırhan B Termik Santrali'nin halk toplantısı 21 Temmuz'da!

Ankara İli, Nallıhan ve Beypazarı İlçeleri, Çayırhan tarafında yapılacak olan Çayırhan B Termik Santrali projesinin halk toplantısı 21 Temmuz'da yapılacak.

Tokat Topektaş Et Parçalama Tesisi Kapasite Artışı'nın halk toplantısı 23 Haziran'da!

Topek Gıda Hayvancılık İnşaat Turizm Şirketi tarafından yapılması planlanan Topektaş Et Kombinası ve Parçalama Tesisi kapasite artışı ÇED toplantısı 23 Haziran saat 11:00'de Arzupınar köyü köy odasında yapılacak

Çanakkale Sahada Demir Ocağı'nın halk toplantısı 9 Haziran'da!

Çanakkale ili Merkez ve Bayramiç İlçeleri'nde yapılması planlanan Demir Ocağı Projesi'nin ÇED toplantısı 9 Haziran 2016 tarihinde saat 13:00'da gerçekleşecek.

Çanakkale Merkez Kuvars Ocağı'nın halk toplantısı 9 Haziran'da!

Çanakkale ili Merkez İlçesi'nde yapılması planlanan Kuvars Ocağı Projesi'nin ÇED toplantısı 9 Haziran 2016 tarihinde saat 14:00'da gerçekleşecek.

Artvin Murgul Bakır Maden Ocağı halk toplantısı 17 Mayıs'ta!

Sebahattin Yıldız tarafından, Artvin Murgul'da Kapalı İşletme Bakır Maden Ocağı'nın yapımı için 17 Mayıs günü saat 13:30'da halk toplantısı düzenlenecek. Toplantı Petek Köyü Merkez Eski Okul Binası'nda gerçekleşecek.

Köse Elektrik Enerjisi İletim Hattı halk toplantısı 29 Mart'ta!

Türkiye Elektrik İletim A.Ş Genel Müdürlüğü tarafından, Gümüşhane Köse'de Elektrik Enerjisi İletim Hattı'nın tesis edilmesi ve işletilmesi için 29 Mart Salı günü saat 13:30'da halk toplantısı düzenlenecek.

Kemer Atıksu Arıtma Tesisi'nin halk toplantısı 23 Mart'ta!

Antalya Su ve Atıksu Genel Müdürlüğü tarafından, Antalya Kemer'de Kemer Atıksu Arıtma Tesisi Projesi'nin yapımı için 23 Mart Çarşamba günü saat 11:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Tekirdağda halk toplantısı Haberi

Tekirdağda halk toplantısı

Modem Karton Sanayi ve Tic. A.Ş. tarafından; Tekirdağ İli, Çorlu İlçesi, Ergene - 2 Organize Sanayi Bölgesi sınırları dahilinde Buhar Üretim Santralı projesinin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerin almak için “Halkın Katılımı Toplantısı” yapılacaktır.



Toplantı Yerinin Adresi: Ulaş Mahallesi Atatürk Bulvarı No:84


Toplantı Yeri: Ergene Belediyesi Düğün Salonu Ergene/ TEKİRDAĞ


Toplantı Tarihi: 15.06.2015


Toplantı Saati:...