03 / 05 / 2024

Tekirdağda ilköğretim okulları

Tekirdağda ilköğretim okulları

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak: Büyükşehir olunmasının ardından Eğitim konusunda önemli bir atılım gerçekleştiriyoruz ve de 11 ilçede 11 ilköğretim okulu için düğmeye bastık.

Tekirdağ'da 2.4 milyona restore edilen Şarköy-Güzelköy Camisi Mart'ta açılacak!

Tekirdağ'da restore edilen Osmanlı yapısı 600 yıllık Şarköy-Güzelköy Camisi'nin Mart'ta ibadete açılacağı açıklandı.

Tekirdağ'da 90 bina ile 7 okula yıkım kararı!

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın Marmara'da büyük depremin Tekirdağ'da olacağını öne sürmesinden sonra şehirde vatandaşlar arasında tedirginlik yaşandı. Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ait olan 90 binada ve 7 okulda yıkım kararı alındı.

Emlak Katılım Diyarbakır ve Batman'da ilk şubesini açtı!

Ekonomik büyüme ve istihdama katkısı yüksek stratejik sektörlere, sürdürülebilir ve herkes için erişilebilir finansman modellerini sağlayan Emlak Katılım, Diyarbakır ve Batman'da da ilk şubelerini açtı.

Tekirdağ'da lojman inşaatında göçük: 1 işçi öldü!

Tekirdağ'da cezaevi lojman inşaatında yaşanan göçük sırasında toprak altında kalan işçi Eşref Dere (52) yaşamını yitirdi.

Hüseyin Altaş: AVM’lerin kapalı kaldığı dönemde kira alınmaması Avrupa’da ilk!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, "7. Perakende Teknolojileri Konferansı”nın ilk webinarında yaptığı konuşmada AVM’lerin kapalı kaldığı dönemde perakendeciden kira alınmamasının Avrupa'da ilk olduğunu söyledi.

Tekirdağ'da bütçe yetersizliği nedeniyle okullar onarılamıyor!

Tekirdağ'da MEB İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı’nın 2019 yılı faaliyet raporuna göre birçok okulun 2019 yılında tamamlanması planlanan onarım ve tadilat işleri bütçe yetersizliği nedeniyle hayata geçirilemedi.

Bilfen, Maslak'ta ilköğretim okulu açacak!

Türkiye'nin farklı bölgelerinde ve şehirlerinde öğretim faaliyetlerini sürdüren ve 32 yıllık başarılarıyla büyümeye devam eden Bilfen Okulları, 2019'u 1,6 milyar TL ciroyla kapattı. Bilfen Şirketler Topluluğu, 2020-2021 öğretim döneminde Istanbul Maslak'ta yeni bir ilköğretim okulu açmayı hedefliyor

Tekirdağ'da inşaattan düşen işçi öldü! 

Tekirdağ’da bir inşaatta çalışan işçi Hayri Karbuz, beton zemine düşerek hayatını kaybetti...

Trakya'da en çok konut Tekirdağ'da satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu 2019 Ekim ayı Konut Satış İstatistikleri kamuoyu ile paylaşıldı. İstatistiklerdeki bilgilere göre, Trakya’da en çok konut satışı büyük farkla Tekirdağ’da gerçekleşti….

 Tekirdağ’da depremden etkilenen okul binası boşaltıldı!

İstanbul’da yaşanan deprem sonrası birçok bina hasar gördü. Tekirdağ’da da hissedilen deprem Çorlu Ortaokulu binasının bir bloğuna hasar verdi. Hasar gören blok için tahliye kararı verildi…

Tekirdağ'da acele kamulaştırma kararı!

Tekirdağ'da yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tekirdağ’da Şubat'ta bin 792 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Edirne Bölge Müdürlüğü 2019 Yılı Şubat Ayı Konut Satış İstatistiklerini paylaştı. Verilere göre; Tekirdağ’da 2019 yılı Şubat ayında 1 792 konut satıldı.

TOKİ'den Tekirdağ'da 2 kampanya!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ'da 2 yeni kampanyaya başladı. Projelerde toplam 1.118 konut yer alacak.

Tekirdağda ilköğretim okulları Haberi

Tekirdağda ilköğretim okulları

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Kent Konseyi Toplantısına katıldı.

Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Ufuk Ersöz’ün açılış konuşmasının ardından, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve Süleymanpaşa Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu da kürsüye gelerek görüşlerini dile getirdiler. Daha sonra kürsüye gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ için birlik olarak herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini belirterek, “Ben bu platformda bir kez daha belirtmek istiyorum ki büyükşehir olarak siyasi görüşü ne olursa olsun herkesin sorumluluk alması gerekiyor. Bu fırsatı kaçırmamalıyız. Hepimizin ortak sevdası Tekirdağ. Tekirdağ 30 büyükşehir içerisinde Avrupa yakasında yer alan tek büyükşehir. Tekirdağ artık İstanbul’un arka bahçesi değil, Türkiye’nin Dünyaya açılan kapısı olacak. Benim bu anlamda kent konseyinden önemli bir isteğim var. Büyükşehir...