12 / 05 / 2024

tekirdağda meydana gelen yangınlarda ne kadar hasar oldu

tekirdağda meydana gelen yangınlarda ne kadar hasar oldu

Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Müdürü Ömer Şen, “Yangınların çoğunu anız ve alan yangınları oluşturdu. 135 bina ve meskendeki yangınların 27'si elektrik kontağı, 19'u tüp patlaması, 6'sı soba, 42'si baca ve 41’i de belirsiz nedenlerle çıkmıştır.” dedi...

Prof. Dr. Görür'den, Hatay'da sabaha karşı meydana gelen depremin ardından açıklama...

Prof. Dr. Naci Görür, bugün sabaha karşı Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki depreme ilişkin açıklamada bulundur.  Prof. Dr. Naci Görür, "Endişe edecek bir şey yok" diye konuştu. İşte detaylar...

Son Dakika! Malatya'da peş peşe iki deprem! İşte az önce meydana gelen deprem listesi...

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde peş peşe iki deprem oldu. Saat 16.39’da meydana gelen ilk depremin büyüklüğü 4,8 olarak açıklandı. İkinci depremin şiddetinin ise 4,5 olduğu belirtildi.

Avcılar'da göçük meydana gelen bina için 3 gözaltı!

Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında yıktırılan binanın temeli kazılırken meydana gelen göçükte 3 çocuk babası Cemal Eken'in (42) ölümü, İsa Eyice isimli işçinin yaralanmasına neden olan olay ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Elazığ'da 285 deprem konutu için kura çekilişi gerçekleşti!

Geçtiğimiz yıl Ocak ayında Elazığ'da meydana gelen deprem nedeniyle evlerini kaybeden vatandaşlar için inşaatı tamamlanan 285 konut için kura çekimi yapıldı.

Antalya'da evleri yanan vatandaşlar için yeni konutlar inşa edilecek!

Antalya'da meydana gelen yangın sonrası açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yangın nedeniyle kullanılmamaz hale gelen konutlar için yeni evler inşa edileceğini açıkladı. 

Ankara'da inşaatta meydana gelen göçükte bir işçi yaşamını yitirdi!

Başkent Ankara'da Yeni Sanayi Bölgesi'nde yer alan bir inşaatta meydana gelen göçükte bir işçi yaşamını yitirdi...

Malatya'da 678 deprem konutu hak sahiplerine teslim edildi!

Geçtiğimiz yıl Elazığ'da meydana gelen deprem sonucunda Malatya'da yıkılan konutların yerine inşa edilen 678 deprem konutunun teslimi yapıldı. 

Giresun'da sel afeti 2.2 milyar TL'lik hasara neden oldu!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçen yıl Giresun’da meydana gelen sel afetinin bilançosunu duyurdu. Kent genelinde 2.2 milyar TL'lik hasar meydana geldiğini belirtti.

Bursa'da göçme tehlikesi olan konutlar tahliye edilecek mi?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bursa'da meydana gelen heyelan ve sel felaketinin ardından binaların tahliyesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Elazığ'da 13 bin deprem konutu hak sahiplerine teslim edildi!

Geçtiğimiz yıl Elazığ'da meydana gelen deprem nedeniyle evlerine kaybeden vatandaşlar için inşa edilen 13 bin deprem konutu hak sahiplerine teslim edildi. 

Elazığ'da hasarlı binalar yıkılıyor!

24 Ocak 2020'de Elazığ'da meydana gelen deprem nedeniyle ağır hasar alan binaların yıkım işlemleri devam ediyor.

Tekirdağ'da 2.4 milyona restore edilen Şarköy-Güzelköy Camisi Mart'ta açılacak!

Tekirdağ'da restore edilen Osmanlı yapısı 600 yıllık Şarköy-Güzelköy Camisi'nin Mart'ta ibadete açılacağı açıklandı.

Malatya'da kentsel dönüşüm hız kazandı!

24 Ocak Elazığ'da meydana gelen depremde etkilenen Malatya'nın Battalgazi ilçesindeki riskli konutlar kentsel dönüşümle yenileniyor.

tekirdağda meydana gelen yangınlarda ne kadar hasar oldu Haberi

tekirdağda meydana gelen yangınlarda ne kadar hasar oldu


Tekirdağ’da 2013 yılında çıkan 596 yangında can kaybı olmazken, 30 milyon TL maddi hasar meydana geldi.


Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Müdürü Ömer Şen yaptığı yazılı açıklamada, “Yangınların çoğunu anız ve alan yangınları oluşturdu. 135 bina ve meskendeki yangınların 27'si elektrik kontağı, 19'u tüp patlaması, 6'sı soba, 42'si baca ve 41’i de belirsiz nedenlerle çıkmıştır.” dedi.


Şen, 26 işyeri, 5 fabrika, 35 araç, 55 dekar buğday tarlası, 30 bin 400 adet ot ve saman balyası yangınına Tekirdağ Belediyesi itfaiyesinin zamanında müdahale etmesi sonucu can kaybı yaşanmadığını bildirdi.


Çerkezköy...