03 / 05 / 2024

Tekirdağda yangın

Tekirdağda yangın

Edinilen bilgiye göre, Ertuğrul Mahallesi Rakoczi Caddesi'ndeki metruk ahşap binada, henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Cüneyt S. (23) ve Ramazan A. (23) alevlerin arasında mahsur kaldı.

Tekirdağ'da bir fabrikada yangın çıktı!

Tekirdağ Çorlu-Çerkezköy yolu kayalar mevkisinde bir fabrikada yangın çıktı. Yapı malzemeleri üreten fabrikadaki yangın zarara yol açtı. Ergene ilçesinde yapı malzemeleri üreten fabrikada çıkan yangında hasar oluştu.

Tekirdağ'da 90 bina ile 7 okula yıkım kararı!

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın Marmara'da büyük depremin Tekirdağ'da olacağını öne sürmesinden sonra şehirde vatandaşlar arasında tedirginlik yaşandı. Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ait olan 90 binada ve 7 okulda yıkım kararı alındı.

Volkan Demirel'in Turgutreis'teki lüks villasında yangın tehlikesi!

Bodrum-Turgutreis'te dağlık bölgede başlayan yangın çevredeki sitelere sıçradı. Volkan Demirel'in lüks villası da yangın tehlikesi atlattı.

Tekirdağ'da bütçe yetersizliği nedeniyle okullar onarılamıyor!

Tekirdağ'da MEB İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı’nın 2019 yılı faaliyet raporuna göre birçok okulun 2019 yılında tamamlanması planlanan onarım ve tadilat işleri bütçe yetersizliği nedeniyle hayata geçirilemedi.

Maslak Sun Plaza'da yangın!

İstanbul Maslak'taki 32 katlı Sun PLaza'nın dış aydınlatma sisteminde yangın çıktı. Yangın 1 saat 20 dakikalık çalışma sonucu söndürüldü.

New York'taki Trump Tower'da yangın çıktı!

ABD'nin New York kentindeki Trump Tower'ın 50. katında yangın çıktı.

Varyap Meridian'da yangın çıktı!

Varyap Meridian'da 52 katlı gökdelenin 15'nci katında yangın çıktı. Yangın bölgeye gelen ekipler tarafından söndürüldü.

Kamuya ait binalarda yangın merdiveni şart!

Kamuya açık yüksek katlı binalarda, yangın merdiveni ile ilgili yasal düzenleme bulunmasına rağmen, inşaat aşamasında bu önemli ayrıntıya dikkat edilmiyor. Kamuya ait çok katlı birçok binada da yangın merdiveni yok.

Zorlu Center'da yangın korkuttu!

İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Center'da yangın çıktı, binayı dumanlar kapladı. Zorlu Center'ın kafetarya bölümünde yangın çıktı. Yangının elektrik kontağından çıktığı tahmin ediliyor. İşte olayın ayrıntıları...

Torun Center'da yangın çıktı!

Mecidiyeköy'deki Torunlar İnşaat'a ait rezidans inşaatında, izolasyon malzemelerinin tutuşmasıyla çıkan yangın kısa sürede söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

Afyonkarahisar'da yangın çıktı!

Afyonkarahisar'da, Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanlığı'na bağlı 8. Ana Bakım Merkezi Komutanlığı General Asım Gündüz Kışlası'ndaki bir binada yangın çıktı. Ekipler, yangını kontrol altına alma çalışmalarını sürdürüyor.

Tekirdağ'da bir inşaatta yangın çıktı!

Tekirdağ merkez ilçe Süleymapaşa 100. Yıl Mahallesi Yeni Sanayi Sitesi girişinde bir inşaat firmasına ait 5 katlı binanın 3. katında yangın çıktı...

Sefaköy'deki fabrikada yangın çıktı!

Sefaköy Tahsin Tekoğlu Caddesi üzerinde bulunan kumaş fabrikasının çatı kısmında, henüz bilinmeyen bir nedenle saat 23.30'da yangın çıktı. Fabrikadan yükselen alevleri fark eden vatandaşlar durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Zorlu Center'da yangın!

Beşiktaş'ta yer alan Zorlu Center 'ın 1'inci Blok'taki kulesinin 17'inci katında bulunan inşaat halindeki bir rezidansta saat 22.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Tekirdağda yangın Haberi

Tekirdağda yangın


Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde, metruk bir binada çıkan yangında mahsur kalan madde bağımlısı olduğu öne sürülen iki genci itfaiye ekipleri kurtardı.


Edinilen bilgiye göre, Ertuğrul Mahallesi Rakoczi Caddesi'ndeki metruk ahşap binada, henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını fark eden vatandaşlar durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Yangın sırasında bina içinde olan madde bağımlısı olduğu öne sürülen Cüneyt S. (23) ve Ramazan A. (23) alevlerin arasında mahsur kaldı.


Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı.


Yangını kısa sürede söndüren itfaiye ekipleri, içeride mahsur kalan iki genci kurtardı.


Dumandan hafif şekilde etkilenen Cüneyt S. ve Ramazan A. 112 acil servis ekiplerince Tekirdağ Devlet Hastanesine...