07 / 05 / 2024

tekkeköy Çınarlık Tatil Köyü

tekkeköy Çınarlık Tatil Köyü

Samsun’da turizmi canlandırmak için her fırsatı değerlendiren Samsun Büyükşehir Belediyesi, Tekkeköy sınırlarında bulunan Costal’da tatil köyü inşa edecek.

Yıllık izin sezonu açıldı. Yıllık izinden hangi günler düşüyor. Hangi günler yıllık izine dahil değil?

Havaların ısınmasıyla birlikte tatil sezonu da açılırken, çalışanlar yıllık izinlerini kullanmaya başladı. Peki, yıllık izinlerde dikkat edilmesi gereken konular neler? İş yerinizden yıllık izin alırken hangi günleri yıllık izninize dahil etmemelisiniz? Tüm detaylar bu haberde.

Samsun Tekkeköy'de 14 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası!

T.C. Samsun İcra Dairesi, Samsun ili, Tekkeköy ilçesi, Tekkeköy Mahallesi, Organize Sanayi mevkiinde yer alan fabrika binasını 13 milyon 993 bin 400 TL'ye satıyor...

Samsun Tekkeköy'de 17.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Tekkeköy Belediye Başkanlığı, Tekkeköy'de yer alan gayrimenkulü 17 milyon 539 bin 616 TL bedelle satışa çıkardı. 

Tekkeköy OSB'de 6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Samsun İcra Dairesi, Tekkeköy Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 65 Ada, 2 Parselde yer alan fabrikayı 6 milyon 3 bin 48 TL'ye icradan satıyor...

Tekkeköy Devlet Hastanesi şantiyesi kuruldu!

Tekkeköy'ün bir asırlık özlemini, kanayan yarasını dindirecek olan Devlet Hastanesinin yapılacağı alanda somut adımlar atılıyor. Tekkeköy Devlet Hastanesi şantiyesi kuruldu.

Tekkeköy Belediyesi'nden 10.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Tekkeköy Belediyesi, 26 bin 922,32 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 4 Aralık'ta gerçekleşecek...

Tekkeköy Devlet Hastanesi alanında çalışmalar başlıyor!

Tekkeköy halkının yüz yıllık özlemini dindirme noktasında 250 Yataklı Tekkeköy Devlet Hastanesinin temel atma aşamasına yaklaşılıyor. 

Tekkeköy'e 250 yataklı devlet hastanesi müjdesi!

Tekkeköy halkının yıllardır beklediği, birçok mağduriyete sebep olan ve ilçenin en büyük kanayan yarası olan sağlık hizmetleri kapsamında hastane sorunu çözülüyor.

Samsun Tekkeköy'e yeni okul yolda!

Samsun Tekkeköy Gökçe Karaoğlan Mahallesi’ne yeni bir okul yapılacak. Okul bünyesinde 10 derslik, yemekhane, spor salonu, konferans salonu, laboratuvar, ana sınıfı ve her türlü bilişsel ve fiziksel yapı bulunacak. 

Tekkeköy'e Devlet Hastanesi müjdesi!

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ile yapmış olduğu görüşmeler neticesinde Tekkeköy’e en kısa sürede 250-300 yataklı bir devlet hastanesinin yapılacağı müjdesini aldı.

Tekkeköy Türkiye'nin 4'üncü lojistik üssü oluyor!

Samsun ve Tekkeköy ekonomisine, istihdamına büyük katkı sağlayacak dev yatırımlar arasında ilk sıralarda yer alan “Lojistik Köy”de sona yaklaşıldı.

Samsun Tekkeköy'e bin kişilik kız öğrenci yurdu!

Tekkeköy Belediyesi Aşağıçinik hizmet binası bin kişilik kız öğrenci yurdu oluyor.

Samsun Tekkeköy Deresi turizm alanına dönüşüyor!

Samsun Tekkeköy'de bulunan derenin ıslah edilmesi için harcanacak yaklaşık 15 milyon liralık projenin ihalesinin ardından çalışmaların başlaması için imzalarda atıldı.Başkan Togar, derenin ıslah edilirken aynı zamanda da turizme kazandırılacağına dikkat çekti.

tekkeköy Çınarlık Tatil Köyü Haberi

tekkeköy Çınarlık Tatil Köyü

Yerli ve yabancı turistlerin şehir stresinden uzakta bir tatil geçirmelerine imkan sağlayacak ve Samsun’un tanıtımına katkı verecek olan “Çınarlık Tatil Köyü”, 53 bin metrekare alan içerisine inşa edilecek.


Bölgede bulunan kaçak yapıların yıkılarak tatil köyü yapılması çalışmalarına başlandığını belirten Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Coşkun Öncel, “İlimizde turizmin gelişmesi, yerli ve yabancı turistlerin şehrimize çekilmesi için birçok ilçemizde turizm odaklı projeler gerçekleştiriyoruz. Turistik tesislerin arttırılması için yaptığımız projeler içinde yer alan Çınarlık Tatil Köyü projemiz de onlardan birisidir. Burada Samsun’a yakışacak bir tesis kuracağız. Çalışmalarımız hızla devam ediyor. Adı tatil köyü olunca sadece yaz aylarında kullanılacağı düşünülüyor. Biz burayı kış aylarında da rehabilitasyon merkezi olarak vatandaşların hizmetine açacağız. Bu yüzden sadece yaz aylarında kullanılacak sezonluk bir yatırım olmayacak. Proje hayata...