18 / 05 / 2024

Tekkeköy nerede

Tekkeköy nerede

Lojistik Köy ve metrobüs projelerinin faaliyete girmesiyle Tekkeköy'deki değişim ve gelişim sürecinin daha da hızlanacağını vurgulayan Başkan Yılmaz, Tekkeköy'deki yatırımların yakın zamanda daha çok hissedileceğini kaydetti...

Tekkeköy Devlet Hastanesi şantiyesi kuruldu!

Tekkeköy'ün bir asırlık özlemini, kanayan yarasını dindirecek olan Devlet Hastanesinin yapılacağı alanda somut adımlar atılıyor. Tekkeköy Devlet Hastanesi şantiyesi kuruldu.

Samsun Tekkeköy’e yeni okul müjdesi!

Samsun Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, bölgedeki okul sayısının 4,5 yılda hedeflenen seviyenin üzerine çıktığını söyleyerek Tekkeköylü hayırsever Melek-Kadir Korkmaz çiftinin ilçeye ikinci bir okul yapma sözü verdiklerini açıkladı.

Tekkeköy'e yeni bir okul daha!

Tekkeköy’deki okul sayısının 4,5 yılda hedeflenen seviyenin üzerine çıktığını dile getiren Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Tekkeköylü hayırsever Melek-Kadir Korkmaz çiftinin ilçeye ikinci bir okul yapma sözü verdiklerini söyledi. 

Tekkeköy Belediyesi'nden 10.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Tekkeköy Belediyesi, 26 bin 922,32 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 4 Aralık'ta gerçekleşecek...

Tekkeköy Devlet Hastanesi alanında çalışmalar başlıyor!

Tekkeköy halkının yüz yıllık özlemini dindirme noktasında 250 Yataklı Tekkeköy Devlet Hastanesinin temel atma aşamasına yaklaşılıyor. 

KÖY Zekeriyaköy nerede yer alıyor?

KÖY Zekeriyaköy projesi 1.088 adet konut, 68 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki KÖY Zekeriyaköy nerede yer alıyor?

250 yataklı Tekkeköy Devlet Hastanesi'nin yer teslimi yapıldı!

Samsun’un Tekkeköy ilçesinde hayata geçirilecek olan 250 yataklı Tekkeköy Devlet Hastanesi'nin yer teslimi yapıldı.

Apec Uskumruköy nerede?

Apec Uskumruköy projesi Apec Yapı imzasıyla İstanbul Sarıyer ilçesinde Uskumruköy Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Peki Apec Uskumruköy nerede?

TOKİ Samsun Tekkeköy alt gelir başvuruları başlıyor!

TOKİ Samsun Tekkeköy alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Samsun Tekkeköy orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun Tekkeköy projesindeki daireler için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

NEF Çekmeköy nerede?

NEF Çekmeköy projesi toplamda 409 daireden meydana geliyor. NEF tarafından hayata geçirilen projede 1+1, 1,5+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daire seçenekleri sunuluyor. Peki NEF  Çekmeköy nerede?

Samsun Tekkeköy Alt Gelir Grubu TOKİ sözleşme tarihleri!

TOKİ Samsun Tekkeköy Alt Gelir Grubu projesi kapsamındaki konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Tekkeköy Orta Gelir Grubu'nda sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Samsun Tekkeköy Orta Gelir Grubu projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Tekkeköy nerede Haberi

Tekkeköy nerede

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ziyaretlerin dokuzuncusunu Tekkeköy'de gerçekleştirdi.


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ziyaretlerin dokuzuncusunu Tekkeköy'de gerçekleştirdi. 


AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından organize edilen Tekkeköy ilçe Başkanlığı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen sabah kahvaltısına Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, İl Başkan Yardımcısı Muharrem Göksel, İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, AK Parti Tekkeköy İlçe Başkan vekili Yusuf Güngör, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, bazı İl ve İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri, eski ilçe başkanları, AK Parti Tekkeköy Belediyesi aday adayları, mahalle ve köy temsilcileri, sandık müşahitleri ve çok sayıda teşkilat üyesi katıldı. 


Kahvaltıda...